Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/19/2019 in all areas

  1. Da se vrnemo tamo gde pripadamo... - Dugovi... Ta opaka boljka hara i razjeda naš voljeni klub. Evroligaši već određeno vreme kubure s budžeti, klubovi evrokupa se ljuljaju kao male lađe na uzburkanom okeanu, ABA liga posrće zbog njegovo ujedinjenje, a Boga mi, gospodo i gospođe, ne cveta cveće ni u našem klubu. Dolazi vreme reogranizacije, transformacije i sistematizacije. - Ćuti, Tegi. I zato mi ne smemo da se opušćamo, nego da gledamo u budućnost, da vatamo korak s reformu, s finansijski tokovi i prilivi, da vaćamo Evropu, da vaćamo Svet. Ja npr. kao rukovodeći organ od ovaj klub neprestano se hrabro vaćam s tendencije, ako ja mogu da se vaćam, moraćete i vi da se vaćate. Svaki od nas mora da si da svoj doprinos i žrtvu. A sad par rečinica o prethodnoj sezoni rećiće neko neutralan, neko ko nije zaposlen u Partizanu. Dođi, dođi Tegi. - Što se nastupa našeg najtrofejnijeg kluba u EC tiče, igralo se muški i ispalo se pred sam kraj grupnog dela. A kad smo kod ABA i KLS tamo ima jedno sveto pravilo, sve je suprotno od onog što izgleda da jeste. Sta biste vi rekli kada biste videli npr. ovaj rezultat iz majstorice plejofa ABA , a da niste pratili utakmicu? Molim režiju za prilog 12A. - Razbli ih, jel tako. Vidite drugarice i drugovi kako ste naivni. Sudio je Sreten Radovic. Znate li vi ko je taj sudija? Sudija koje se lako kupuje. Isto tako i sa sudijama u KLS - Beloševićem, Obrkneževićem i Nikolićem. Idemo dalje... - Ovo su neki čobani, budale. - I za kraj najslađe, naš najtrofejniji klub odbranio je Kup Radivoja Koraća ubedljivom pobedom protiv gradskog rivala. - Hvala, Tegi, hvala. A sad će Andrea malo o ekipi, radu, priprema, sezoni koja nam sleduje... - Ja bih sad mogao da iznosim određene pravce kako će naša igra da izgleda, ali vidim da je Mile izneo pljeskavice sa raštilja, a zna se da pljeskavice nisu ništa naročito kada se ohlade pa reko da skratim. Imamo puno posla, u odbrani smo zbilja dobra ekipa, a u napadu još moramo da radimo. Hvala. - Hvala, Andrea, ali pre nego što se pozabavimo sa pljeskavice moramo da se pozabavimo s naši veterani, s oni koji su s ovaj klub od njegovo osnivanje i koji su nesebično vukli, vukli ovaj klub i dovukli ga dovde di je ona sad. Jedan spontani aplauz za naši veterani. - E sad svečano proglašavam sezonu otvorenom. Eeeeeeeedemo!
    39 points
  2. Malo utisaka iz MinKena.. - Bajern je tuga od ekipe koja je pre par godina bila kandidat za najviši plasman. Ovo neki PSG puni sa 5-6 laganih komada. Napad protiv ovakve zvezde i ne mora da bude ludilo ali im je zato odbrana dosta losa i nesto mi se javlja da ce Totenhem to fino da napuni. - Miloje realno nije mnogo zajebao sa taktikom, kako i šta drugačije da igraš sa timom gde je svaki igrač duplo brži od svakog našeg? - Ovo iz prethodne stavke me najviše i boli, koliko smo jebeno spori, bukvalno za plakanje. - Pavkov...brate mili, hvala za user golove, hvala za Liverpul, hvala za derbi ali daj nađi neku tezgu gde će ti dati puno keša jer i taj keš što ti nude, biće sve manji ako se ovako nastavi. Boaći brat za 20 minuta, pokazao da je fudbaler a ne rendom lik koji ima visinu. - Stoka na tribinama, klasika. Bilo je dobro navijanje ali i baš blamantne situacije, gde se spiker na srpskom zahvaljuje na fer i korektnom navijanju, nevređanju protivnika, timova, saveza...i naravno 10k ljudi odmah uefa maaafijaaaaaa - Poslastica za kraj, vraćamo se sa tekme, Dragan J. Vučićević beži iz metroa (u sred nedođije, 3-4 stanice pre grada) sa decom i neka dva pajsera sa kojima je došao na tekmu jer mu par rendom Dileja viče AV AV AV AV AV i vređa ga. Bar je bio dovoljno pametan da oćuti, što ovi pajseri sa njim nisu i izbila je solidna šorka na stanici metroa, metro stoji i ne kreće jer ulaze i izlaze iz vagona i tuku se. On kao nešto razdvaja ali se usrao mučenik, nije znao gde je (posle sam skapirao da su to njegovi klinci pa je verovatno to bio razlog što se usrao, njega mi nije bilo žao, šteta što ga nisu ispeglali fino, ali dece jbg, žao ti). Snimali su ljudi, očekujem da neko okači snimak negde.
    13 points
  3. - Tamo gore u golubarniku tu su ti najveca govna, samo kritikuju i dobacuju. Tu stavi kocke sa trga pa nek sede na njima.
    12 points
  4. Sedi pored mene i pozdravlja i on sve vas. Posebno vam poručuje: "Bez brige, deco, daće ovi naši večeras dedi razlog da popije koju bez da mu baba zvoca o visokom pritisku i sličnim glupostima."
    10 points
  5. Ipak u 19 h utakmica. Kod Grka krece u 18 h pa cemo znati rezultat na poluvremenu prije pocetka tekme.
    9 points
  6. 9 points
  7. Aj, pa da i nama jednom svane...
    8 points
  8. Budi sa njom dok ne krene fantazi sezona, posle se nema vremena za ulazak u vezu (zavrsen prelazni rok) , ovi u vezama pre drafta i brakovima to ok.
    8 points
  9. Ovo jeste bilo bolje u odnosu na proslu godinu, ali opet u napadu sve zavisi od Marina. Doslovno se nema nikakav plan kad napadamo, samo ide Marinu lopta i da on smisli sta i kako. Prepustamo im loptu i previse i dajemo im priliku da imaju daleko vise napada od onog sto bi inace imali da samo pokusavamo da igramo fudbal. Jednostavno izadjemo defetisticki i sve dok je tako, gubicemo u Evropi. Ja nemam reci kolko je Milunovic grozan igrac na zemlji. Ima srece sto ne primamo golove posle tih njegovih debilnih gubitaka lopte na 20m od gola, jer ima ko da ga pokrpi, inace bi ga obesili na Terazijama. Ono je Zanderov gol kolko i Gobeljicev koji ne ide da blokira loptu nego se namesta. U napadu je 3x korisniji od Rodica, stvarno ne vidim zbog cega je svima na zubu toliko. Nije igrac za prvih 11, vidi se da je relativno skoro poceo ozbiljnije da igra, ali daleko od toga da nam je on najveci problem. Reakcija Gobelje kod drugog gola, boze sacuvaj. Jedi govna Gajicu. Necu da komentarisem ove nove igrace dok ih ne vidim na jos par utakmica, ali vecina starosedelaca sem Borjana i Degeneka podbacuje. Marin je danas bio u modu kada komplikuje, ali je i kao takav za koplje bolji od naseg drugog najboljeg igraca. I klupa nam nije ni za kurac. Ko ovde da udje i bilo sta da ti doprinese? Vukanovic je dao protiv YB, hvala mu, nece vise u zivotu dati gol u Evropi. Srnaldo je za ova nasa domaca krila koja cirkulisu ka klupi igracina. Ne znam, moramo da pocnemo da igramo fudbal i to je to. Isto nam je 3:0 i 5:0, valjda smo prosle godine videli to. Delujemeo bolje nego prosle sezone, iako mi se opet cini da nam nesto fali u igri (verovatno dobar MC). Sta je tu je, idemo dalje, nadam se da cemo derbi konacno dobro da odigramo.
    8 points
  10. U porodici sam 3. generacija Cigana . Danas sam organizovao bus i medju tih 22k je i 45 klinaca iz mog kluba...350 km udaljenog. Valjda je to normalno. Sretno momci.
    7 points
  11. Mislio sam da me ne može iznenadi... 😄
    7 points
  12. 7 points
  13. Realno, ovo nije kazna, ovo je nagrada
    6 points
  14. 20,000 dece na stadionu, majko mila, kakva slika. Ako samo zbog ove dečurlije ne poginu na terenu danas, neka svi kolektivno skoče u Dunav. Da sam ja igrač Partizana večeras, pa popaso bih travu sa terena.
    6 points
  15. Od mene samo skromne zelje, da nas Ostoja manje blamira
    6 points
  16. Do kraja mandata biće čupav ko Trinki
    6 points
  17. Ajde braco nek vam je sa srecom. Pa da se odbrani taj kup!
    6 points
  18. Nakon male pauze, ponovo nam slede dva uzastopna F1 vikenda - dva kontrasta, Singapur i Rusija. Staza u Singapuru poznata je po spektakularnim ludilima od trke, dok je staza u Socija poznata kao smor nad smorovima. No, o tome ce nesto vise reci najveci fan VN Rusije, nas drug i prijatelj, Alberto Askari. Da se je vratim Singapuru. Malo sam ostrascen sto se tice ove staze, ali meni je licno otkada je uvedena po uzbudjenjima koje je priredila lagano u top3 staze kojima se najvise raduje. Vremenski najduza trka, koja traje izmedju sat i 50 minuta i dva sata, zbog cak 23 krivine, od kojih su neke, narocito u trecem sektoru, medju najsporijim u celom sampionatu. Iako ulicna staza, za razliku od Monaka, sanse za preticanje postoje, ne toliko na startno-ciljnom pravcu koliko na potezu od krivina 5-7, koji je zapravo jedan dugacki pravac sa malenom i ultra brzom krivinom broj 6. Na 11 prethodnih trka u Singapuru Sejfti Kar je izasao na svakoj od 11 trka, a zanimljivo je da nikada nijedan tim nije uspeo da zabelezi dvostruku pobedu, cak ni Mercedes. Hamilton i Fetel su pobedili na 8 od tih 11 trka, obojica po 4 puta. Pol pozicija najcesce donosi pobedu, osvajac pol pozicije je na ovih 11 izdanja pobedjivao 8 puta. Na prethodne dve trke videli smo renesansu Ferarija, koji je zabezelio uzastopne pobede sa Leklerom u Belgiji i Italije, demonstriravsi moc svog motora. Ipak, s obizrom na ono sto smo videli u dosadanjem delu sezone i karakteristikama ove staze, u Singapuru bi teoretski trebalo da budu tek treci najbrzi tim, iza Mercedesa i Red Bula. U svakom slucaju, iako su sampioni odavno poznati i u konkurenciji vozaca i u konkurenciji konstruktora, situacija se zaista izmenila na bolje u poslednjih 6 trka - nakon 8 pobeda kojima je Mercedes otvorio sezonu, od VN Austrije po dve pobede zabelezili su Red Bul, Mercedes i Ferari, odnosno Ferstapen, Hamilton i Lekler. Fetel se ove godine kao sto svi znamo stravicno muci sa Ferarijem, a Singapur je staza na kojoj je skoro pa uvek vozio briljantno, predstavlja najbolju stazu na kojoj bi mogao da prekine los niz. Botas nije vredan pomena. Od ostalih timova, Reno je uspeo da smanji razliku u odnosu na Meklaren sa 39 na 17 bodova u poslednje dve trke, tako da ce u Singapuru imati sansu da se dodatno priblize. Reno je u Monci bio prebrz za Meklaren, pa cak i za Red Bul (doduse za Albonov Red Bul, Ferstapen zbog kazne a onda i sudara u prvom krugu nije imao prilike da mnogo sta pokaze). Ipak, treba napomenuti da je Noris bio lagano peti u Belgiji do kvara koji mu se desio u poslednjem trku, cime je izgubio 10 bodova, a Sains lagano sesti u Italiji do odustajanja koji se desio jer mu mehanicari Meklarena nisu dobro pricvrstili tocak prilikom izlaska iz boksa, cime je Mekaren ostao bez 18 bodova. Najvaznije vesti: - Has je potvrdio ostanak Grozana i Magnusena i sledece sezone - Vilijams i Kubica su objavili da se "rastaju" na kraju sezone" - Ako ne zeli da vozi za ovakav Vilijams, Niko Hulkenberg najverovatnije nece voziti u Formuli 1 sledece sezone. Pireli: Na zalost, ponovo konzervativni, nisu zeleli da cak ni u Singapuru donesu najmeksu komponentu guma, C5, nekadasnje hipersoft gume. I na kraju, satnica po nasem vremenu: Prvi trening: petak, 10:30 Drugi trening: petak, 14:30 Treci trening: subota, 12:00 Kvalifikacije: subota, 15:00 Trka: nedelja, 14:10 Dakle jos jednom, za slucaj da neko ne zna, trka nije u 15:10 kako smo navikli, vec u 14:10 Puno srece i brzine svima!
    5 points
  19. Dobra je ekipica Alkmar. Da nije bilo crvenog odučili bi nas od fudbala. Dobro stoje na terenu, tj. odlično se kreću. Stengs i Boadu para vrede, biće odlični igrači. Naša poslednja linija odbrane je gora od pola domaće lige. Do sada je bar Urošević nešto uspevao da uradi napred, večeras ni on ništa. Njegovo i Miletićevo kampovanje napred je večeras služilo isključivo da nam pravi rupčage u odbrani. Zato i moraju Zdjelar i Šćekić da igraju svaku, bez njih bi svaki napad protivnika bila šansa za gol. Uglavnom, u oštroj konkurenciji, ova se odbrana kandiduje za jednu od najgorih koje smo imali. Bojim se da će ubrzo neko ozbiljno da nas napuni. Ono iz čega mi primamo golove i nisu prave kontre, to su samo lopte gurnute napred iz kojih se zbog našeg diletantskog postavljanja i ispadanja stvaraju šanse za protivnike. Sadik i Asano su tehnički limitirani i zbog toga ne čudi što imaju lošu realizaciju, a ne pomaže ni to što nijedan ne bi podigao glavu da im život zavisi od toga. Hoće oni i trče i bore se i često i imaju dobru ideju ali noge ne slušaju dovoljno dobro. A kod Asana očigledno ni glava jer ona dva puta što je šutirao glavom su baš bila tehnički užasna. Ali OK, svi hoće da igraju fudbal, pokušavaju da urade nešto, igraju najbolje što znaju. 20 šuteva na gol je ozbiljan broj, makar i protiv 10 igrača. Plus Natho koji je samo večeras imao 5 dodavanja koja nisam video bar 5 godina od bilo kog našeg igrača, dovoljno da ima zašto da se gleda. Od penala nema ni p, častio nas Italijan. Eto i razloga da malo smanjimo kukanje na domaće prvenstvo, vidiš da penal i crveni ne dobijaju sami utakmicu, mora još neko da se priključi. Lepa slika na tribinama, ali očigledno je i da za huliganski podmladak ne moramo da brinemo.
    5 points
  20. Mi smo prosle sezone igrali dosta korektan fudbal u poslednja 3 meca u grupi (Liverpul je bio bunkerica, ali tek nakon 2:0, do tada smo igrali skroz otvoren fudbal), nakon sto su nas dvaput nakantali na gostovanjima. Takodje smo igrali pristojan fudbal i u Kopenhagenu do prvog gola, u Bernu do drugog, sinoc u jednom delu drugog poluvremena. To je neki obrazac koji se ponavlja, a to je da igramo fudbal kad nemamo sta da izgubimo. Igranje po zemlji i gradjenje akcije iz odbrane stvarno nije neka nauka, samo treba malo manje straha od greske, manje panike i preuzimanje neke odgovornosti. Jasno je da Milojevic ne zeli da primimo gol tako sto ce nam neko uzeti loptu na nasoj polovini, kao i da nijedan igrac ne zeli da izgubi loptu u opasnoj zoni i zbog toga primimo gol, ali to mora da se prevazidje i da se igra malo kuraznije. To jesu jeftini golovi ako ih primis iz takve greske, ali i ono sinoc su jeftini golovi - Janderu bezi Coman jer mu je pala koncentracija, Gobeljic prima loptu na 5 metara od gola, o trecem golu i da ne pricam. To su padovi koncetracije zbog preopterecenosti odbrane i odbrana se mora malo rasteretiti.
    5 points
  21. Komšije sa srećom vam početak nove sezone
    5 points
  22. Predji kod nas Sektore, Ostojin mali jos nije stasao za prvi tim.
    5 points
  23. Gledao sam ponovo Argentinu. Jovic i Jokic match made in hell. Jovic jednostavno nema razloga da provodi bilo kakve ozbiljnije minute na parketu sa DzokeromTM jer je ovaj bas sve ono sto njemu ne treba i izbacuje ga iz komforne zone. Umesto da se hrane jedan drugim, oni su se potirali. Neke od stvari koja mi nisu jasne: 1) Saletovo uporno izbegavanje da popunjava slotove i koristi ih na samom pocetku napada, s obzirom na to da na pleju nije Teo kome je svejedno da li se krece sa decoy ili normalnim pikom (koji opet moze da odbije) i koliko pasova su mu bekovi daleko jer je vaistinu triple threat igrac (za razliku od na prvenstvu nazocnih kolega) 2) odbijanje da Jokica koristi na 'playmaker spotu' blize bocnoj aut liniji, te insistiranje na ili-ili varijanti - izlazenju na kapicu da primi loptu u ranoj fazi napada (sto je obesmisljavano vrlo mlakim, sporim i nedovoljno cestim kretnjama preostale cetvorice) ili guranju na niski post gde je po 4 igraca skupljalo na njemu dok je bio okruzen saigracima kojima je olimpijski bazen preteska meta 3) Potpuna odsutnost nekih igraca i to bas u sferama koji im nisu nimalo strane - u onom cuvenom napadu Jovic 2 puta vraca loptu Jokicu u post, ima 3-4 metra prostora za sut, ali ne samo to - uopste ne dolazi na ideju da je strana lopte prezasicena i da je kompletna argentinska petorka okrenuta ka lopti, nema nikakvog skip pasa, a na sve to ni Licic koji je sam u weak side korneru i za koga su Argentinci zaboravili da je uopste i prisutan u dvorani ne radi baseline cut nego samo stoji i ceka a hektari praznog parketa pred njim
    5 points
  24. Ali nasi novinari , "sve podseca na 1991. godinu"... kako moze da podseca kad vise nista nije isto. Uvek tako navlace neke lose vibracije. Isto tako i u vezi kosarkaske reprezentacije u vezi SP.
    5 points
  25. lejkersi naredne sezone su misterija najvise iz razloga jer su nov tim sa novim trenerom i novim glavnim igrackim duom i njihovom buducom saradnjom. ono sto sigurno nece izostatiti je medijska paznja koju ce privuci ne samo zbog imena kluba vec ponajvise zbog uparivanja dva superstara i upravo neizvesnosti koju za njih donosi pocetak kompletno novog sastava i to u rasponu od spektukalarne sezone i instant uspeha gde bi ekipa i dva glavna igraca pronasli igru u kojoj se perfektno dopunjuju uz ispomoc ostalih clanova rostera do kraha sa mogucim povredama koje vise iznad svakog tima ili nemogucnosti vogela da uklopi ovoliki broj novih igraca u funkcionalnu celinu koja ce gaziti u plejofu (jedina stvar koja i treba da ih interesuje) a ciljevi su zaista postavljeni visoko. vogelovu neuspesnu epizodu u orlandu treba uzeti kao znak opreza u njegove sposobnosti da limitiran sastav postavi u funkcionalnu celinu ali mandat u indijani je odradio poprilicno dobro i ne toliko davno iako je danas gledajuci iz ove perspektive tada igrana neka druga kosarka. koliko ce se on prilagoditi na brzu igru sa vise sutiranja i svog tima i protivnika ostaje da vidimo narocito jer ga na stolici do njega ceka na odstrel asistent kid koji je spreman kao zapeta puska da uleti na svaki njegov neuspeh. mozda i najbitnija stvar u njegovom vodjenju tima je kako ce kliknuti sa lebronom koji sada vec ima duzu proslost problematicne saradnje sa bivsim trenerima. bas zbog toga ostaje i nejasno zasto nije angazovan tajron lu, njegov bivsi trener iz klivlenda sa kojim je mozda ostvario i ponajbolju saradnju od svih mnogobrojnih prethodnika. zanimljivo je i pomenuti da kosarkaska inteligencija koju lebron neosporno poseduje je u jednu ruku i ozbiljna prepreka da prihvati autoritet nekog vrhunskog trenera i tako si znatno poveca sanse za vise osvojenih titula kao recimo sto su dzordan i kobi prihvatili da ih fil dzekson trenira i predvodi i ustupili mu glavnu ulogu i ovlascenje u kreiranju igre tima. stvar koja je najmanje nejasna u los andjelesu odnosi se na uklapanje lebrona i dejvisa. ad je uz izuzetak prve vejdove sezone vrv i najbolji saigrac u citavoj lbj-ovoj karijeri i trebao bi da odlicno nadopunjuje sve nedostaske u lebronovoj igri u ovim poznim igrackim godinama i vice versa. definitivno je mnogo komletniji igrac od ostalih visokih sa kojim je igrao (bosom i lavom) jer moze da u odbrani pokrije vidljivo sporijeg lebrona a u napadu dejvis ce uz sebe imati elitnog kreatora i driblera koji ce ga uvek pronaci kad je ovaj u dobroj poziciji da napadne. njihova komplementarnosnost najvise ce biti uocljiva u pnr igri jer je dejvis odlicna meta za lebronove lobove a obojica se mogu po potrebi izvuci i na sut sa distance. u tranziciji obrva je prava napast a ne treba sumnjati da ce uvek biti pravaovremeno i proigran sa lebronovim outlet pasovima. upravo zbog raznovrsnosti u igri obojice igraca ne bi trebalo da gaze jedan drugom po prstima jer mogu da obavljaju svoj posao na razlicitim delovima parketa. naime poznato je da je cesta boljka uparivanja vise zvezda u timu sto tada nastaju problemi u tome koji ce se igrac necega odreci (najcesce suteva i dodira sa loptom) a ovde to ne bi bar u teoriji trebalo da predstavlja problem jer bi oni bas trebali da na terenu uvecavaju kvalitete jedan drugom. nema puno primera da su dva najbolja igraca imala ovoliku razliku u godinama i bili ekstremno uspesni ali kao najpribliznije poredjenje kvalitetne saradnje koja je krunisana i titulama je medzikova i karimova ekipa. i dok su vecinu problema u skoringu i kreaciji za sebe i saigrace resili angazovanjem lbj i antonija tim ce u plejofu otici onoliko daleko koliko budu mogli izvuci iz dubine rostera pre svega u sutu za 3p (drugi najgori tim u ligi prosle godine u % za 3p) i odbrane. velika ocekivanja se pre svega odnose na kuzmu koji ce morati da ponese najveci teret treceg kosgetera tima za sta je kajl vec pokazao potencijal ali trebace da bude dosta bolji u efikasnosti (najvise u procentima sa trojke). najveci problem bi mogla predstavljati odbrana na spoljnoj liniji protivnika gde su najveci posao prosle godine obavljali sada vec bivsi igraci bol, hart i ingram. dolazak deni grina bi mogao delimicno da ih nadomesti ali pitanje je koliko mu je jos ostalo brzine u nogama da se juri sa protivnickim plejevima na perimetru a isto vazi i za bredlija i ronda dok karuzo iako solidan na toj strani parketa ipak nema dovoljno iskustva, kaldvel poup u teoriji dobar igrac ali u praksi retko kad isporuci ono sto treba na obe strane terena. dodatak grina ce zato biti izuzetno vazan za spejsing ekipe (jedan od najboljih sutera iz coska sada igra sa jednim od najboljih razigravaca za spot up dalekometne sutere) i ako prenese formu iz ligaskog dela sezone reptorsa bice ozbiljno pojacanje a ako bude igrao kao u plej-ofu neka je lejkersima bog u pomoci. ovo je tim koji u reketu ne bi trebalo da ima problema zbog same kompozicije sastava ali igra na perimetru kako u odbrani tako i u sutu je dosta sumnjiva jer na spoljnim pozicijama imaju dosta prosecnih ili ispodprosecnih sutere dok su im centri totalni nesuteri. sve ovo ce biti izuzetno bitno za spejsing ekipe i samu prodor igru dzejmsa i dejvisa sto se moze kasnije ispravljati doselekcijom u toku sezone ili prebacivanjem obrve na poziciju 5 u krucijalnim delovima tekmi kao i u vaznim utakmica plejof serija. kada tu dodamo i dadlija i dvajtaru imamo u sastavu dosta igraca u silaznim karijernim putanjama kojima se doduse otvara prostor za povratak i ponovno dokazivanje ali budimo realni i priznajmo koliko se tako nesto cesto puta i dogodi. kao sto sam vec rekao tesko je proceniti krajnje domete tima sa ovoliko nepoznanica ali neki realan cilj koji ovaj sastav moze dostici je finale konferencije. ne bih i ipak trebalo otpisati iz male grupe izazivaca sposobnih da odu do samog kraja jer iako imaju nesto plici roster igraca koji su u stanju da doprinosu vs najboljih u plejofu (tkzv. top heavy roster konstrukcija) takav tim ipak treba da ima najvisu ambiciju jer poseduje dva od najboljih 5 ili 7 igraca lige zavisno od toga kako ih ko rangira. dosta stvari bi se trebalo ipak poklopiti kod njih i drugih timova pa da se odmah u prvoj sezoni novog projekta klub sa purpurno zlatnim dresovima i okruni sa trofejom.
    5 points
  26. Ova odluka da sve utakmice odigramo u Areni, moze biti jedna od najglupljih ikada nekog rukovodstva tima.
    4 points
  27. Još samo na twitteru nisam gledao Partizan, tako da sam i to skinuo sa spiska. [emoji14]
    4 points
  28. Sa novim topikom i novi pokloni! Imam 4 sezonske viška, ako neko želi da ga uvedem danas neka se javi slobodno. Neka nam je srećno!
    4 points
  29. I bice zelen dok ne stekne iskustvo a to ne moze jer uporno guraju Jovancica koji nikada nece biti ni nakom nivou. Inace vam sva ova prica o budzetu i razliku u kvalitetu pada u vodu jer mi smo jedina ekipa od 32 koja u svojim redovima ima rekreativce i nespremne igrace koji ne mogu da istrce 10 minuta (Pavkov), 60 minuta (Zander) a 70 minuta svi redom. Ta fizicka sprema je sramota struke. Ne moras imati budzet od 100 miliona da bi mogao da istrcis utakmicu.
    4 points
  30. Jos 145 minuta do nove teme. Da se oprastamo polako od ove, pa nastavljamo druzenje na novoj. 🙂
    4 points
  31. Sent from my SM-N950F using...
    4 points
  32. Evo me kod sestre, idem iz I u II pa spavam ovde, i citam lepo na laptopu svom koji sam skoro dobio od cala rivierin post napusen kao zver i uzivao sam. Ovo se zove analiza i misljenja nam se poklapaju. LBJ i Davis duo ce da funkcionise odlicno, i imaju sta da izvedu u plejof, ratnike. Videcemo, nba sezona je duga, povrede, trejdovi... Sve je moguce sledece sezone... EDIT : Ajde i ja nesto malo ozbiljnije o Lakersima, blizi se sezona. Mislim da ce glavni problem biti potpuni otkaz ovih polugraca/poluzdravih igraca bilo fizicki bilo igracki, dupla pretnja, a tu su Bredli, Dvajtela, Rondo, Gee, prakticno pola tima. Takodje, ni KCP ni Danny nisu bas pouzdani u sutu, pa ce biti problem i shut vrlo cesto jer ce suteri pucati fizicki. Mnogo igraca tu hoce da regenerise karijeru, hteo je i Bugi, pa je najebao jos vise u zivotu. Nece bas biti raspad kao BKN, oni su imali mnogo starije starce, ovde je samo LBJ mator a drzi se dobro, Davis u najboljim godinama, tamo je Pirs bio mator, Garnett gotov.. Neko je poredio to. Ali u worst-case scenario cak mogu da zamislim i first round exit, bez plejofa ne bas. E sad, ajmo malo pozitivno i navijacki. Mali Karuso ce da bude dobar, sigurno. KCP ce da bude dobar. Danny ce da bude solidan, jer je Danny uvek solidan. Troj Daniels ce mozda dobiti neki smisao i sibnuti koju tricu Gerald Green style. Dadli ce sluziti za faulove i da provocira protivnicke zvezde. Dvajt ako nista ima neku novu svoju pricu, i bicemo u medijima jos vise i zbog njega i |Brona, jer je i Dvajtove avanture mediji rado prate. LBJ i Obrva ima da budu mocan duo, prstace alejapovi, autletovi, lobovi, svasta nesto. Kuzmica mora da bude legitimna 3. opcija i od njega mnogo zavisi, a ja u njega ne polazem nikakve nade -> em tupav, em staklen 😕 Danny nazalost ne moze da bude 3. opcija u napadu i to ce nas svakako jebati jer imamo i impotentnog i mrtvog Rondoa, zato je bitno da Karuso krene jako u sezonu, i istisne govnara malog iz petorke... Morace i Cook tu dosta posla da odradi, uopste mi se ne svidja kojim smerom ide Rondova karijera... Bivsi igrac, odigra 2, pa ga nema 30 tekmi. Gee ce biti ok. Ne verujem da ce igrati vise od 15min po veceri, Dvajtela ce morati ponosno da izadje kao starni C LA-a u nekom rehabilitacija (a ceo se istetovirao, uzas) modu. Davis ce vecinu na 4, mozda mrvicu na 5 i ulazi Gee da unosi energiju. U sustini u plejofu ne smemo mnogo koristiti nepokretne Dvajta i Gija, tu ce biti postavka (Bredli/Cook/KCP) - Danny - Bron - Kuzma - Davis. U teoriji je dobar ovo spejsing jer i LBJ i Davis znaju da je opale fino, Deni i Kuzma u teoriji dobre strec opcije kao ovi Kuk, Averi i Kaldvel, al u praksi mogu svi osmorica kombinovano da imaju 1/30. I tako braco. E da, zaboravih da napomenem. Toliko je dobra pesma od Damira Urbana -> Ostavljam te samu, slusam je godinama i posle svakog slusanja je sve bolja i bolja. Uspeo sam malopre da zaplacem prepusen, sto je fizicki i mentalno skoro nemoguce 😄
    4 points
  33. Vredni Mrav - 5 dana. Botovanje.
    4 points
  34. I ja sam isto pomislio. Kad si već tu, pozdravi matorog, nedostaje nam ovdje.
    3 points
  35. Jos samo da nas kazne i zbog dece i mislim da smo obrnuli krug.
    3 points
  36. Koteplaća da gledaš tekmu po grčkom vremenu?
    3 points
  37. Ajd, pa da osvojimo Aba i domacicu. Kup moze i neko drugi.
    3 points
  38. Srbiju naviklu na Farmu, Zadrugu, zadriglu u reality (ne)kulturu, opkoljenu tabloidima gdje se popularise vrsnjacko nasilje, starlete, zestoki momci i kontroverzni biznismeni, u sustini najgori sljam koji dobiva toliku paznju da postaju idoli klincima, odusevljavaju ljudi koji nemaju skrupula, dosadno im je slusati ili citati neku normalnu raspravu, zele uzbudjenje mentalnog nasilja, provokacije, podmetanje, ucitavanje, generalizaciju cijelih naroda, oblasti, podrugljivo etiketiranje i slicne stvari sto "obogacuju" sadrzaj jednog foruma.
    3 points
  39. Ne mogu da prestanem da gledam ovo...
    3 points
  40. 1. GRE, SRB, LTU, RUS 2. CZE, BRA, ITA, POL 3. CRO, TUR, SLO, PUR 4. GER, DOM, VEN, CAN 5. NZL, MEX, CHN, KOR 6. ANG, TUN, SEN, URU Ovako bi trebalo da izgledaju sesiri bez ako se nesto u medjuvremenu u rankingu ne promjeni.
    3 points
  41. Mi smo na četvorci baš jako tanki. U principu od mlađih igrača tu je Simanić, Stefan Janković, Smailagić i...ne pada mi na pamet niko više. Stefana Jankovića bih isključio iz kombinacije jer je bolid, ostaju Boriša i Smail Aga. Boriša nije napredovao koliko je bilo očekivano, fali mu pre svega sportska drskost, a Smailagića tek treba da vidimo kako izgleda sa seniorima. Stoga, knjiga je spala bukvalno na dva slova. Ogromna je greška vođenje Birčevića na ovo prvenstvo, tu su trebao biti jedan od ove dvojice, po meni Boriša jer ipak ima više seniorskog iskustva.
    3 points
  42. Nisam to znao, a moram priznati da i ne vjerujem bas. Negdje sam procitao da je apsorpcija kurkurmina bolja ako se koristi uz masnoce ali ni to nije pouzdan podatak i pokusavam da se ne opterecujem suvisnim detaljima. Biber svakako trosim svaki dan, pa se cesce upari sa kurkurmom nego sto se ne upari ali kao sto rekoh, ne zelim da mi predje u opsesiju. ~~~ Jutrosnja berba:
    3 points
×
×
  • Create New...