Jump to content

Kafana u padoku

Hertzog

Recommended Posts

Kakav dan za mene danas...

Oko 9h ujutru po srednjeevropskom vremenu, ja sam upotpunio svoju navijacku zelju.

Hvala @Radoye od srca, nadam se da cu naci nacin da ti se oduzim.

0q6fmf3.jpeg

Osecam se kao kompletna osoba 🙂

• Like 5
  • Love 2

• 1 month later...

Ovo bi verovatno bilo neupotrebljivo u RL.

Prvi problem je kako uklopiti uzbrdice / nizbrdice, a ako to krenes da menjas onda si promenio ceo karakter sekcije (na primer, Eau Rouge bez uzbrdice je sasvim bezveze krivina kakvih ima mali milion). Zatim, bitno je i sta dolazi ispred i iza - Parabolika je interesantna jer se sa nje izlazi na ogroman pravac i ako se tu pogresi ceo naredni krug ide u rashod i zato zahteva maksimalan rizik - isto kao i Lesmoi, preteras li izleteo si, ako udjes sa 99% izgubio si ceo krug.

Jednostavnije od ovoga a prakticno dobijes jednaki izazov bi bilo prosto voziti stari Nirburgring.

• Like 1

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Ne znam gde da stavim, pa evo tu. Nakon skoro 20 godina kombinacija letne-zimske gume, ja ove godine stavio celoletne Michelinke CrossClimate 2. 
Po testovima su OK, ljeti baš bolje od originalno montiranih Continental EcoConti 5, u mokrim uslovima su osrednje, tu negde za orig ali bolji/dobre kod aquaplaninga, a u zimskim uvjetima su baš odlične. 
vaše mišljenje? 
i još to. Premontaže/montaže/kladištenje 2x godišnje me je koštalo 240€. 🤷‍♂️

Edited by staneC

3 hours ago, staneC said:

Po testovima su OK, ljeti baš bolje od originalno montiranih Continental EcoConti 5, u mokrim uslovima su osrednje, tu negde za orig ali bolji/dobre kod aquaplaninga

Nisam baš nešto razumeo ovu rečenicu, bolje/dobre od čega?

Ja na svom autu imam fabričke continental letnje i razmišljam da ih zamenim na proleće (kad skinem zimske koje ću staviti ovih dana) za neki premium all season model. Realno, kakve su sada zime, najbitnija  stavka mi je ponašnje po mokrom.

50 minutes ago, shonke said:

Nisam baš nešto razumeo ovu rečenicu, bolje/dobre od čega?

.

Bolje od ljetnih ContinentalEcoConti5 koje su bile originalno na autu, koje na trstovima nisu baš najbolje, naročito jim je aquaplaning slab. 

Michelinke na mokrom dobro koče, dobar aqpl, ali nemaju najbolji grip. 

na testovima voze na granici, ja sa mojim Qashqajem ne, tako da su mi i Continentalke sasvim dobro služile. 

Po tesrovima dobre all season imaju još Continental, Bridgestone, Goodyear i Pirelli. 

• Like 1