Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Какав маркетиншки потез би се могао направити са Теовом опроштајном утакмицом у Арени, окупљање Јокића, Богдановића, садашњих и бивших репрезентативаца, па великана кошарке Де Колоа, Кириленка, Итудиса, Скариола... 

И наравно највећег:

Screenshot_20250626-165302_Instagram.thumb.jpg.b983733da1b8921708e5d44f9b9ebd12.jpg

Ne vidim sta nas sprecava da organizujemo recimo sa Olimpijakosom prijateljsku utakmicu i da jednu cetvrtinu odigraju Teo i neki njegovi bivsi saigraci. To bi bila bas lepa festa i siguran sam puna Arena.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, СтелаРоса said:

Ne vidim sta nas sprecava da organizujemo recimo sa Olimpijakosom prijateljsku utakmicu i da jednu cetvrtinu odigraju Teo i neki njegovi bivsi saigraci. To bi bila bas lepa festa i siguran sam puna Arena.

Ta utakmica se organizuje sa CSKA.

De Colo, Kirilenko, Hines, Nicholas, Papa itd itd sto se tice stranaca i naravno domace legende. Jokic ne znam da li bi ali Bogi i ostala ta ranija generacija, naravno.

Posted (edited)
9 minutes ago, СтелаРоса said:

Ovo čitaju sad naši iz kluba i kažu: zovemo mi CSKA na prijateljsku u Beogradu, da nabijemo kurac i Evropi i komšijama

edit: ili...čita Miki xD

Edited by Dropkick Murphys
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Realno, oproštajnu Tea treba da organizuju CSKA i Olimpijakos. Tamo je proveo najvažnije igračke godine.

Zvezda je bila marginalan dio njegove karijere.

• Like 7
Posted

Pišem, 50 puta mrljam, brišem i pokušavam nešto smisleno kažem jer zaista reči nema kako opisati sva stanja u koja te baca neko ko ti je bio i klinački košarkaški idol, komšija i na sve to obožavalac kluba kluba koji i sam voliš i za koji živiš. Želeo bi da svako to može osetiti makar na dan. To je uspeo samo on, kao suludo dodavanje koje provuče kroz najgušću odbranu. Pas koji ne vidi niko na svetu sem njega.

Hvala ti za ispunjene snove momaka iz kraja, tvoje i naše koje ipak nisi nikad zaboravio. Za svaki ludi ishitreni šut koji se želeo pogodiš, i za trofeje i patnju, mečeve i na jednoj nozi. I sva ona sranja koja su bila, bila su iz čiste ljubavi. Razumeće ko treba. Sve tvoje kafane će piti za tebe i tvoje nezaboravne dane. Nikad nisu ni prestale, jer jedan je Teo kapiten. Poslednji srpski i evropski košarki umetnik i boem. Volim te ❤️ 

"I sad, da ne odstupim mnogo od sebe, a poznato je da emocije nisam mnogo otvarao za javnost, ovu ipak želim i moram da podelim: želja mi je da se zna kako sam karijeru završio u klubu koji u mom srcu ima – dominantno mesto." 

spacer.png

• Like 1
  • Love 11
Posted

Teodosic Milos! 

Jedan od najboljih,na svojoj poziciji ikad. Sva ljepota košarke uz uobičajeni smekerski mentalitet balkana.  Drzak,bezobrazan,svoj,poseban!

Završio je kako nije hteo,ali je završio gde je mislio da treba. Tijelo nije dozvoljavalo, ali ko može da zamjeri. Hvala za trud,borbu,ljubav. Posebno hvala za prvo finale kupa,kad nakljukan inekcijama pod ko zna kakvim bolovima donosis najljepši kup ikad.

Uz uspomenu i pesmu ostala je i istorija.

Uživaj u zasluženoj penziji Miloše!

• Love 2
Posted

Možda Teo ne želi takvu feštu (aka oproštajnu tekmu). Samo kažem.

Napraviće on sam sebi oproštajno okupljanje u nekoj kafani, kao za repezentaciju :classic_smile:

• Like 2
Posted

Mnogi su napisali, ali ponovicu - privilegija je bila gledati kroz citavu karijeru Milosa Teodosica, rekao bih jednu od najznacajnijih kosarkaskih figura u ovoj blizoj proslosti, koja je zaista uticala na mnogu decu da krenu sa prvim kosarkaskim koracima.

Taj znacaj u sportu, da postoji takav brend licnosti koja ostavlja bez teksta i drzi sport koji igra i trenira u malom prstu, je neverovatan i tice se svakog sporta jer na mladima svet ostaje.

E Teo je upravo to, esencija koja se ne dostize, luda glava koja ostavlja neizbrisiv trag u ovom sportu.

Iako sam znao da je na zalasku karijere, bejah presrecan kad je dosao u Zvezdu, eto imao sam priliku da ga gledam u klubu koji volim i koji je on uvek voleo.

Neka mu je sa srecom u zivotu, takvu karijeru i kosarkaski njuh necemo vidjati u vremenima surovog materijalizma i interesa koji vrte savremeni sport.

• Like 10
  • Love 2
Posted

Бирам да памтим Теа као кључног играча прошле сезоне уз Боломбоја који је размонтирао ккп, узео 3 трофеја, давао лекције из пикенрола Каминском, Кабоклу, гурао лопту кроз ноге Смајлију, давао кључне тројке и носио колико је могао. Пратим кошарку од 2010. године и гледајући га све те године у репрезентацији једина ми је жеља била да обуче Свети дрес, обе сезоне сам био сезонац и уживао гледајући га уживо. Сећам се кад смо прошли јануар кренули у Београд у Арену, играло се против Басконије, успут стиже вест из ведра неба да Тео не игра, мук у ауту до Арене, толико смо те волели. Хвала за све, због таквих као што си ти се воли кошарка. 

• Like 9
  • Love 4