LayupFromTheMidget Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Ko ce biti novi Agueroooooooooo? Mislim da je Var na kraju sjebao Liverpul za PL da su izbacili Sparse u 1/4 mislim da bi puknuo x danas protiv Lestera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Evo glasnuo se i Maca iz crvenog dijela Liverpula. Edited May 6, 2019 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Ko ce biti novi Agueroooooooooo? Mislim da je Var na kraju sjebao Liverpul za PL da su izbacili Sparse u 1/4 mislim da bi puknuo x danas protiv Lestera. Exactly... to ja napisah na jedno 5-6 kola do kraja, da je za Liverpul najbitnije da Siti prodje u SF LS jer je jedino tako moguc neki kiks Sitija u prvenstvu... ovako, sa nedelju dana pripreme za mec, stvarno je naivno ocekivati neki poklon za titulu. Nista, ostaje nam da osvojimo tih 97 bodova i budemo treca najuspesnija ekipa u PL ikad 🙆🏻♂️ sad sto ce vitrina da zvrji i dalje prazna, jbg... pita se nesto i najbolja PL ekipa ikada. 💁🏻♂️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 3 hours ago, threepwood said: Realno nema veceg komplimenta za Liverpul kao instituciju od ovih fanova Uniteda koji u transu slave titulu gradskog rivala. Class is permanent... 3 hours ago, Darth Steva said: Na kraju i dobro je sto je tako, ozbiljno bih se zabrinuo za BB-ove zdravlje da je ostao X... kad vidis coveka ovako srecnog ne moze da ti bude krivo. Kad fenomen Liverpulovih navijaca prestane da ispoljava oblike najgore patetike i nezrele istaknutosti u javnosti, onda mi nece biti krivo kad Liverpool osvoji titulu. Do tad, YNWA patetika zasluzuje klizanja.:**** Najgori ste, ne vas dvojica, nego navijaci Liverpoola. Gori ste od nezrelih fanova EKV-a u, koji u 29oj godini i dalje prde kako je EKV sustina zivota. 49 minutes ago, Darth Steva said: Nista, ostaje nam da osvojimo tih 97 bodova i budemo treca najuspesnija ekipa u PL ikad 🙆🏻♂️ sad sto ce vitrina da zvrji i dalje prazna, jbg... pita se nesto i najbolja PL ekipa ikada. 💁🏻♂️ Da su najbolja PL ekipa ikad, nisu. Najbolja PL ekipa ikada osvoji i titulu i LS. Ali da ste dobri, i da je ovo samo po sebi ogroman uspeh, jeste. Meni je zato i interesantno da vas podjebavam. Znam da vi ovo nikad necete da dozivljavate kao titulu, jer ste same titule u pravoj formi toliko zeljni, ali ova sezona u sustini i jeste sampionska. To je najzanimljivi deo cele price. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Kakva bomba Kompanija jojojo! Nista, cekamo Aguera da zabije u 90+ Brajtonu za titulu 🙂 Uz Liverpul veceras protiv Barse, svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 1 hour ago, delgado said: cekamo Aguera da zabije u 90+ Brajtonu za titulu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 I dalje ne mogu da verujem koliko sam bio ravnodusan povodom tog gola. Znao sam da nismo zasluzili tu titulu, i mislio sam da se Ferguson mora da dovodi bolje i skuplje igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Pa sad... Kad se samo setim kako sam tebi i Misi vadio dusu sa istom ovom pesmicom. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 20 hours ago, BattleBorn said: Kad fenomen Liverpulovih navijaca prestane da ispoljava oblike najgore patetike i nezrele istaknutosti u javnosti, onda mi nece biti krivo kad Liverpool osvoji titulu. Do tad, YNWA patetika zasluzuje klizanja.:**** Najgori ste, ne vas dvojica, nego navijaci Liverpoola. Gori ste od nezrelih fanova EKV-a u, koji u 29oj godini i dalje prde kako je EKV sustina zivota. Da su najbolja PL ekipa ikad, nisu. Najbolja PL ekipa ikada osvoji i titulu i LS. Ali da ste dobri, i da je ovo samo po sebi ogroman uspeh, jeste. Meni je zato i interesantno da vas podjebavam. Znam da vi ovo nikad necete da dozivljavate kao titulu, jer ste same titule u pravoj formi toliko zeljni, ali ova sezona u sustini i jeste sampionska. To je najzanimljivi deo cele price. 😄 Ako uzmu duplu krunu ti si kriv da znas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 15 hours ago, Baros said: Pa sad... Kad se samo setim kako sam tebi i Misi vadio dusu sa istom ovom pesmicom. 😛 Da se razumijemo, nije riječ o meni 😄 (za one koji ne znaju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Op op prvi smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Idesss Brajtoneeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Sviraj kraj sudija, dosta se igraloSent from my STF-L09 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Doqrca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Jebemvammajkudavamjebem... Pa jel ste odmah morali gol da primite majumuni glupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 NMX ajde pazi na recnik molim te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Seventh Seal Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Barem su doživeli spoznaju da mogu da im ga dadnu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Jbt da su bar do poluvremena izdrzali ovi iz Brajtona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 NMX ajde pazi na recnik molim te. Evo sad cu, sto ne rece ranije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Za City je bolje ispalo sto su primili gol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Samo ih naljutili :D :D 11 minutes ago, Del Piero said: Za City je bolje ispalo sto su primili gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 14 minutes ago, Del Piero said: Za City je bolje ispalo sto su primili gol. Upravo tako, do gola je Brighton bio potpuno ravnopravan i City je imao problema uspostaviti svoju igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Sad samo pametno u drugom delu. Dati, jos jedan za 3:1 i mirno privesti utakmicu kraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts