Miki28 Teoljub Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 To onaj sto bjezi od cuvanja najboljeg protivnickog igraca? Jak mi je to DPOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 evo usput sam našao ovu bill simmonsovu piramidu heroja: mislim da nije u ovom slučaju biased prema celticsima i da ima neke realnosti u listi. pa kako se kome dojmi https://www.reddit.com/r/billsimmons/comments/grq4bx/updating_the_hof_pyramid/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Ko juce da je bilo, zapalio se coek. Steta za ove povrede 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 ima onaj meme od pre 10ak godina kako su na tekmi kobi i kvame natrpali 63 komada. kobi dao 62 a kvame 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 (edited) On 12/3/2020 at 10:46 AM, realno *w said: Ali najjači ugovor ove godine 2.5 miliona za Hazlema? Razumem ja "Heat culture" i ostalo, ali 5. godina za redom plaćanja čoveka koji se ne može nazvati košarkašem bar 4-5 godina, ako ne i više? Ispoštovali sa ga prethodnih 5 godina, čemu opet. Komedija koliko se preteruje sa tim stvarima tamo. Naravno da to nisu neke pare za njih, ali ovo je ozbiljno bacanje istih. Dao im je ozbiljan popust kad su dolazili Bosh i Lebron, kapiram da to Rajli nije zaboravio, a svakako ga ceka uloga u front office-u ili coaching staff-u. Edit: Nisam citao par dana, odgvorim Realnom na post, i vidim da se jebeni rat poveo oko Hezlemovog minimalca. Alal vera. :D Edited December 5, 2020 by Carl Johnson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 34 minutes ago, HAMMER said: ima onaj meme od pre 10ak godina kako su na tekmi kobi i kvame natrpali 63 komada. kobi dao 62 a kvame 1. Protiv Dalasa u decembru 2005, Kobi 62-Dalas 61😂😂😂 Mjesec dana kasnije 81 Torontu👌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 @Miki28 QCook se vratio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 5, 2020 Share Posted December 5, 2020 Jebemti, sad sam bacio pogled na roster Thudera, oni ima da obore negativan rekord lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 (edited) 10 hours ago, Chaos Is Me said: Jebemti, sad sam bacio pogled na roster Thudera, oni ima da obore negativan rekord lige. Ako to uspiju onda svaka cast💪 Mislim da su Charlotte Bobcats sigurni na tom mjestu. To je najgora ekipa ikad Edited December 6, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Izuzev SGA, na Thunder rosteru praktično nemaš Nba igrača, posebno ako trejduju dalje George Hilla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Izuzev SGA, na Thunder rosteru praktično nemaš Nba igrača, posebno ako trejduju dalje George Hilla. Tu su Horford i Ariza isto. Losi jesu ali mislim da ce ici preko 7.5 pobjeda😀 E da, neko je kacio prije neki dan projekcije za broj pobjeda i poraza, cini mi se da je OKC bio uz Klivlend i NYK ( naravno ) najlosiji ali neka 22.5-23.5 granica. Ako mislis da su toliko ocajni, onda je dobar bet ih odigrati under Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 thundersi rade sve [to je u njihovoj moci da zadrze cade cunninghama u oklahomi. zato i 500 pikova da se podmiti prvi koji bira na draftu ako to nisu oni plus za ostalo tu je silver. ariza nije neki poseban faktor a horford ako bude mogao da se trejduje negde uz predaju 15 od 500 pikova ili da ostane i dogodine, nije frka uzeli su i pokusevskog koji je high upside high bust, jasno je da im se ne zuri nigde ove sezone. dobro su oni to postavili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Lakersi waiveovali Jordana Bella, kakva neozbiljnos' 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 4 minutes ago, delgado said: Lakersi waiveovali Jordana Bella, kakva neozbiljnos' Delgi, si vidio koga ima na FA listi jos uvijek? Meni zanimljivo da je Korver tamo a i Roberson. Ne bih se bunio😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Just now, Miki28 said: Delgi, si vidio koga ima na FA listi jos uvijek? Meni zanimljivo da je Korver tamo a i Roberson. Ne bih se bunio😀 Tamo su valjda i RJax, Napier, Dion, JR Smith.. Pojede nam Dudley pola capa mamicu mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 1 minute ago, delgado said: Tamo su valjda i RJax, Napier, Dion, JR Smith.. Pojede nam Dudley pola capa mamicu mu RJax? Mislis na Reggie Jacksona? On je ostao u Klipanima ( to im je taj play ) Mislim da cemo dovesti jos jednog igraca, tipujem na Korvera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Ko je bese draftovao Bella u petoj rundi drafta onomad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 1 minute ago, Manu said: Ko je bese draftovao Bella u petoj rundi drafta onomad? Maxa u 6oj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 7 hours ago, Marko said: Fuck small ball !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 9 minutes ago, realno *w said: Fuck small ball !!! do prve prilike. za mene ovaj lakers povratak big ballu uopšte nije bio naročito upečatljiv, više je stvar konteksta da su lakersi imali preko puta ekipu koja razvlači davisa i centra po tricama uspešno, druga bi se pesma pevala pri tome, ja nisam ni small ni big orijentisan, samo tvrdim da je to situaciono pitanje a ne toliko stvar progresije u basketu koliko se tripuje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 1 hour ago, delgado said: Maxa u 6oj koji maxa? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 13 minutes ago, đubrivo. said: do prve prilike. za mene ovaj lakers povratak big ballu uopšte nije bio naročito upečatljiv, više je stvar konteksta da su lakersi imali preko puta ekipu koja razvlači davisa i centra po tricama uspešno, druga bi se pesma pevala pri tome, ja nisam ni small ni big orijentisan, samo tvrdim da je to situaciono pitanje a ne toliko stvar progresije u basketu koliko se tripuje Daj mi tu ekipu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Fazon kod Lakersa je sto i nominalna "niska" petorka sa Davisom na 5 te Bronom i Morrisom na 3 i 4 nikako nije klasicna niska petorka. Davis je po dimenzijama centar, Bron je 206, Markieff 203. Dodaj tu jos Wesa i KCPa koji su oko 2m takodjer kao nominalne bekove i tu pricamo o prilicno velikoj petorci. Fizicki dominantna i prilicno mocna petorka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 Daj mi tu ekipu?GSW od pre 3 sezone bi ih pregazio kao plitak potok. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts