Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Kakvo sranje sto je Porzingod metiljavi mrtvak, bilo bi ovo opako do kraja. Prakticno su bez njega celu seriju

Miki, mi uzesmo normalnijeg Morrisa, samo sto Kiffacha pojma nema 😄 

Posted

Sta sere promukla konjina - da je Moris isao na loptu...

Kleberu izlazi iz obruca 17ta trojka na ovaj nacin. Jbt Djamajkl na kraju klupe, kakav luksuz.. Kakav su roster slozili mamicu im 

Posted
22 minutes ago, delgado said:

Sta sere promukla konjina - da je Moris isao na loptu...

Kleberu izlazi iz obruca 17ta trojka na ovaj nacin. Jbt Djamajkl na kraju klupe, kakav luksuz.. Kakav su roster slozili mamicu im 

Luksuz brate moj, 2 kandidata za 6tog igraca igraju po 9 minuta u 1 pol👌

Posted
7 minutes ago, Drakaris said:

Steta sto Dalas ne kaznjava ovu groznu igru Klipana. Hardavej je resio da bude ofanzivna rupa veceras.

u napadu igraju prilično kolektivno za clippers standarde. lopta se dobro kreće

defanzivno su i jedni i drugi onako

1 minute ago, Drakaris said:

Unistava Zubac Dalas na skoku.  Nisam mislio da ce Ivica da postane ovako ozbiljan baja.

ruku na srce, dalas nije neka sila u frontcourtu i kada porzingis igra a kamo sada

powell bi tu doneo malo čvrstine ako ništa drugo

Posted
2 minutes ago, Miki28 said:

Luksuz brate moj, 2 kandidata za 6tog igraca igraju po 9 minuta u 1 pol👌

Jbg a Harrella su dobili bas jeftino, valjda kusur u onom CP3 trejdu. U Hjustonu nikad nije dobio pravu sansu, a bas bi im vredeo da su ga sacuvali. 

Redzija smo mogli i mi da pojurimo. Ivicu da sacuvamo. Jbg, treba posteno reci da su Clippersi povlacili dosta bolje poteze u sklapanju rostera oko 2 superstara

Posted (edited)

pravda za morrisa.

btw gdje vam je siakam forume hehe. mos mislit bolji od tatuma.

In 2019-20 Pascal Siakam averaged 25.6PPG on 51/42/81 shooting against non-playoff teams, but just 20.4PPG on 40/30/78 shooting against playoff teams.

Edited by gggggggg
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...