The Seventh Seal Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Blah, ne deluje dobro, odoše Klipersi na 80 ovim tempom do poluvremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Gotovo je ovo, Luka se bas tesko krece. Nek ga izvede Karlajl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 George Paul se pojavio Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Ma ovo je jebeno jadno koliko faulova za slobodna Luki vec nije svirano, komedija jebena Kakav jadnik jebo te na plus 30 se on djetetu unosi u facu. Najsugavija ekipa lige bez premca, odvratni su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 28 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ma ovo je jebeno jadno koliko faulova za slobodna Luki vec nije svirano, komedija jebena Kakav jadnik jebo te na plus 30 se on djetetu unosi u facu. Najsugavija ekipa lige bez premca, odvratni su. +1 jos fali da opet pozelis nekome da se povredi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 kane fitzerlard opet divlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Fuj kakvo smece odvratno, 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 52 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: djetetu Prakticno beba. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Iskreno, ocekivao sam da cela serija izgleda manje-vise ovako. Razlika je u tome sto se PG pojavio na utakmici i u pristupu Clippersa, usli su pod dres svi redom. Doc se setio da salje centra na udvajanje na Luki i da napadne Bobana iz pika vec u petoj utakmici. Stvarno sramota sto je Nurse izabran za COTY pored takvog genija. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 (edited) Lilard izgleda ne igra sledecu tekmu, tako da to bi bilo to za Portland. Sto se Dalasa tice, morala je da usledi reakcija bitch-ass Klipana a Maveriksi su ipak dosta istroseni i vrv demoralisani ponovnim izostankom Porzingisa. Doduse, ne iskljucujem (a zapravo se nadam) da ce Mavsi da dodatno zakuvaju corbu ovoj bagri za dva dana, pogotovo ako se vrati KP. Njima je ionako ova serija do sad i svaka utakmica vise cist car. Edited August 26, 2020 by Horium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 https://streamable.com/isvgl8 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 1 hour ago, Radalek said: https://streamable.com/isvgl8 my boi Jamal cuo je onu izjavu freethrow-a u vezi odraza 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Prelijepo - jedan od najelegantnijih individualnih poteza/akcija u zadnjih ko zna koliko dugo 😍 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Koliko su antipaticni, nevjera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 1 hour ago, Krava kaze mu said: my boi Jamal cuo je onu izjavu freethrow-a u vezi odraza 😊 I bez ovog poteza mi nije jasno kako je Chaos došao do tog zaključka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 4 minutes ago, Luchifer89 said: I bez ovog poteza mi nije jasno kako je Chaos došao do tog zaključka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Da mu fali cenata Edit - sorry Chaose, ipak je free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 6 hours ago, Zvezdinho said: Gde je Nugi neverni Toma a, sta sam rekao pre meca u inat, ima da se peva U tem Somboru, plus na Jokaru. 3-2, teško nam ide bez Porzingisa, pojavio se i Paul George. 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 1 hour ago, Princeton said: Prelijepo - jedan od najelegantnijih individualnih poteza/akcija u zadnjih ko zna koliko dugo 😍 Imao je Wall slican potez ali ovo Jamalovo je meni lepse, predivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 11 hours ago, freethrow said: Realni, što nisi igrao prognozu? Hoćeš da ti napravim wildkard account? Tek se poslednjih dana lagano vraćam na forum, imao sam podužu pauzu pa nisam ni video. Kontam da je kasno, ali može naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 8 hours ago, Drakaris said: Jos Klarkson mece 14 poena, pocecu da ga mrzim vise od Mikija Sto mrzis Mikija ? 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 25 minutes ago, stefan81888 said: Imao je Wall slican potez ali ovo Jamalovo je meni lepse, predivno. Imao je Wall 3-4 360 layup da sam video. Uz njega Derozan je među češćim izvođačima tog poteza. JR, Swaggy P, Irving mi padaju na pamet kao igrači koji su izveli 360 layup. Nije ni Jamalu ovo prvi put, imao je ovakvo polaganje u regularci prošle ili pretprošle sezone. Potez je prelep, ali nije nešto što se ne vidja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 @delgado zavrsavamo posao vcrs? Nema Lilike, samo da se ne opuste. Svaki dodatni dan odmora je dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 1 hour ago, Chaos Is Me said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 15 minutes ago, Miki28 said: @delgado zavrsavamo posao vcrs? Nema Lilike, samo da se ne opuste. Svaki dodatni dan odmora je dobrodosao O dje si Miki, pobratime stari. Pa zavrsavamo nego sta, prosla utakmica je bila konacni statement u ovoj seriji. Kingovih 10/12 iz igre i 4/5 trojke pokazuju da je prebacio u brzinu vise. KCP i Danny su poceli da pogadjaju, Howard hasluje punom parom, odbrana je zategnuta a cekamo i Ronda da se vrati da unese jos malo playmakinga u tim. Pozitivno je sto je u prosloj utakmici i Kuzminho ispogadjao solidno. Brine ovih 154 poena Clippersa, al jbg bez Porzingisa skoro celu seriju, nema Dallas snage da se nosi sa njima u toj situaciji. Slabo uspevam da gledam utakmice koliko sam zamislio, bas pred plejof lose tempirah lezanje/ustajanje, tesko izdrzim posle 00 da ostanem budan a budim se ranom zorom u 9h. Kad igraju Lakersi onda spavam iz delova doduse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts