Kurc Emuchelo Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Kakav kvalitetan shitshow na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Užasnih poslednjih minut ipo, naročito od strane Denvera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Ne svidja mi se kako igra Juta, samo se Micel i Klarkson smenjuju u izolacijama. Najvise smisla igra ima kad je loptama u rukama Inglesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 (edited) 15 minutes ago, Barkley#34 said: Baš sam hteo da napišem da je ponovo u ol star fazi, za koji minut će ABA liga da izbije iz njega. ABA, a mozda i KLS je izbio iz njega kad je imao cisto polaganje a onda bacio povratan pas koji je presecen. Edited August 17, 2020 by Del Piero 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 (edited) Ali kakva rola Inglesa kao na "roditeljskom sastanku" dva min. pre kraja ... prvo je navukao Jokica na ofanzivni faul,onda mu sutnuo 3. sa 7. metara. Onda blokirao kontru Uy sve ove pohvale opet bi mu svaku kosku lomio koliko mi je antipatican 😁 Edited August 17, 2020 by BJÖRKman011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Just now, Shunsuke Nakamura said: Ne svidja mi se kako igra Juta, samo se Micel i Klarkson smenjuju u izolacijama. Najvise smisla igra ima kad je loptama u rukama Inglesa. Zato ce biti posebno opasni kada se vrati Konli. Ali dobro, obe ekipe su oslabljene sa po dva startera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Koliki je over/under na debilne suteve ofisra Micula po tekmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Scott Foster je iskasapio i ubio momentum Jute onomad sa one 2 glupe tehnicke. Mislio sam da ce Denver ovo rjesiti jos u 1 poluvrijeme kad ovako ko blesavi pogadjaju za 3 al se drze nekako dzezeri no ne znam do kad ce. Tony Bradley jednostavno nije NBA igrac coek kad god sam ga gledao a to je obicno bilo u garbage time nalazio je nacin da izgleda lose, ovo sad je NBA plejof i samo je jos upadljivije to. Ona sekvenca sa njim i Mudiayom i onih par posjeda pred kraj 2/4 mogu lagano uz Benny Hill theme muziku da se pustaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Mante mora da nadje izlaz iz "playoff time" tunela, sto je najgore dok su igrali u 2Q i PJa povukao ka dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Zajebano Micelu kad ga Grent cuva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 sponzor strucne analize na espn poluvremenu korona ekstra. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Porter Jr ako ne popravi sut za tri tesko da ce izaći iz nekog proseka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 mpj se bas gubi i u napadu i u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 (edited) Just now, uini said: tu fali darkelja u timu. kao, picko, jel vidis sta donovan radi darko kao tough love father figure biznis ideja, digitalizovati darkelju i prodavati.Dete popusti u skoli, digitali Darkelja mu jebe mamicu onu u picku bre nabedjenu. Edited August 17, 2020 by Krava kaze mu 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Koliko je samo puta Marej propustio šansu da blagovremeno vrati loptu Jokiću ali zato ne propušta priliku da isiluje loptu i uvali nekom kosku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Just now, Krava kaze mu said: darko kao tough love father figure biznis ideja, digitalizovati darkelju i prodavati.Dete popusti u skoli, digitali Darkelju mu jebe mamicu onu u picku bre nabedjenu. ufff digital darkelja. molim te odmah to resi pravno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 ingls dosta bolji kad igra sa starterima. ono pre povrede bogdanovica kad je ulazio sa klupe je bas bilo dosta ispod njegovog nivoa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Just now, propolis said: Porter Jr ako ne popravi sut za tri tesko da ce izaći iz nekog proseka. Mora neko da ga malo usmeno ohladi,ne kritikuje ali da mu kaze da smanji dozivljaje ... mlad je ponese ga. Milsap ocaj ocaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larry Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Ne svidja mi se kako igra Juta, samo se Micel i Klarkson smenjuju u izolacijama. Najvise smisla igra ima kad je loptama u rukama Inglesa. Startne postave i Murray na Ingelsu koji je za glavu viši je bio opasan mismatch, Donovan jedva da je dobio loptu od Joea koliko je dobro izgledalo za njih Edit vidim da je sad MPJ na Ingelsu, bar da mu po sizeu konkuriše Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Jako je zanimljiv MPJ, nekako mu je sve ili ekstremno dobro ili potpuno nepostojeće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 4 minutes ago, BJÖRKman011 said: Mora neko da ga malo usmeno ohladi,ne kritikuje ali da mu kaze da smanji dozivljaje ... mlad je ponese ga. Milsap ocaj ocaja. 1 minute ago, freethrow said: Jako je zanimljiv MPJ, nekako mu je sve ili ekstremno dobro ili potpuno nepostojeće. Tealentovan, mlad i očekivano je da je tako. Samo da uspe trojku da ima 40% I bice odlican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Jel još nekom Monte Morris izgleda kao da ga je Lebron pre 20 godina napravio nekoj striptizeti? Btw, baš bi me nervirao Millsap da navijam za Denver, tip se baš ofucao. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 'El to Klarkson dvaput dodao loptu u jednom napadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Je l i ovaj Grant iz porodice Grant? Liči mi malo na Horasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 4 minutes ago, freethrow said: Jako je zanimljiv MPJ, nekako mu je sve ili ekstremno dobro ili potpuno nepostojeće. a i jokic je pizda, pola tekme ne igra. bas se steka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts