ćušpajz Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 57 minutes ago, Manu said: Ako neko nadje negde sve kombinacije na zapadu ko gde moze da zavrsi neka okaci bukvalno prvi link na guglu https://www.google.com/amp/s/sports.yahoo.com/amphtml/breaking-down-nba-playoff-scenarios-215851887.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ok, mislim da sam skapirao 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Jel moze nekako Dalas do 6. mesta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ok, mislim da sam skapirao Nama trebaju obje pobjede i jedan poraz Portlanda neovisno o Memphisu i Spursima. Ili poraz Memphisa u obje tekme i naravno naše obje pobjede neovisno onda o Portlandu i Spursima Edited August 11, 2020 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Sunsi su definitivno prikazali najbolju kosarku u bubbleu od ovih ekipa koje se bore za play-in. Booker je fenomenalan stvarno, zasluzio je PO najzad. Navijao bih za njih da ne igraju protiv Dalasa u poslednjem kolu, posto se i dalje nadam izbegavanju sedme pozicije i LAC-a. Sto se ostalih tice, Blazersi ne igraju odbranu i pice previse iso-a za moj ukus, Memfis ocekuje sweep bez JJJ-a i sa Group Economics Tolliverom kao startnom cetvorkom, Spursi igraju daleko iznad ocekivanja i timski u oba pravca ali su sustinski neozbiljni sa Turtleom kao jedinim visokim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Da se nadjete na mestu Divca 2015. kada je postao GM Kings-a, znajuci ovo sto znate sada (benefit of hindsight), koje odluke donosite u cilju stvaranja ozbiljnog tima? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 @uini vs @delgado (2002, kolorizovano) 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 18 hours ago, uini said: sa @delgado Pozz Vini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 teo u klipersima... dobra stara vremena 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 6 hours ago, stefan81888 said: PHO je trebalo da trejduje za DLOa sve sto se ne zove Buker. Nagovorili bi onda i KATa da dođe. Al lako je meni da se pravim sad pameta, ko zna se desavalo u vreme trejda. kakav crni DLO, samo nam ta crna rupa fali... ovde se bas potcenjuje rubio, a covek ima jako dobru sezonu. sasvim korektan plejmejker, ume da poveze redove ove mlade ekipe... plus bije ga glas loseg sutera, a ove sezone prangija 36% za tri i 86% bacanja. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Bolji je virtuoso iz virtusa... Ipak je reprezentativna kosarka bolji pokazatelj a tu je postigao vise.. Ene, sta je ovo, Rubio MVP Svetskog prvenstva 2019. godine sa 16.4 ppg, 6apg, 4.6 rpg 1.3stl... Mora da je neka greska ? @uini Ma nas teo je flashy passer, jeri tako ? 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) 39 minutes ago, sunset rubdown said: kakav crni DLO, samo nam ta crna rupa fali... ovde se bas potcenjuje rubio, a covek ima jako dobru sezonu. sasvim korektan plejmejker, ume da poveze redove ove mlade ekipe... plus bije ga glas loseg sutera, a ove sezone prangija 36% za tri i 86% bacanja. OK. Slažem se da je on korektan plej. Ali se isto tako još vise slažem sa Steveom da on nije rješenje za Sunse ako ciljaju na barem drugu rundu play-offa a o konferencijskom finalu da ni ne pričam. A govoriti o njemu kao nekom dobrom i pouzdanom suteru ne znam baš. Ja osobno nemam takav dojam i nisam ga nikad stekao. Ali dopuštam da ga simpatiziras iz x, y razloga. Stvar osobne preferencije. Edited August 11, 2020 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Pozdrav. Zna li neko ima li prenosa nocas na Areni ove utakmice Dallas - Portland ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 7 minutes ago, delgado said: Bolji je virtuoso iz virtusa... Ipak je reprezentativna kosarka bolji pokazatelj a tu je postigao vise.. Ene, sta je ovo, Rubio MVP Svetskog prvenstva 2019. godine sa 16.4 ppg, 6apg, 4.6 rpg 1.3stl... Mora da je neka greska ? @uini Ma nas teo je flashy passer, jeri tako ? 😛 Lako mu je da bude MVP kad Teo nije igrao😂 Marc Gasol vodja ekipa i true MVP 2 minutes ago, Mili said: Pozdrav. Zna li neko ima li prenosa nocas na Areni ove utakmice Dallas - Portland ? Mislim da ne. Vidio sam najave za prenos SA-Hjuston i Memfis-Boston 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 10 minutes ago, Mili said: Pozdrav. Zna li neko ima li prenosa nocas na Areni ove utakmice Dallas - Portland ? http://buffstreamz.com/nba-streams/ Tu možeš odgledat svaku utakmicu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 19 minutes ago, delgado said: Bolji je virtuoso iz virtusa... Ipak je reprezentativna kosarka bolji pokazatelj a tu je postigao vise.. Ene, sta je ovo, Rubio MVP Svetskog prvenstva 2019. godine sa 16.4 ppg, 6apg, 4.6 rpg 1.3stl... Mora da je neka greska ? @uini Ma nas teo je flashy passer, jeri tako ? 😛 opasno je riki odigrao to prvenstvo i sezone okolo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 55 minutes ago, sunset rubdown said: kakav crni DLO, samo nam ta crna rupa fali... ovde se bas potcenjuje rubio, a covek ima jako dobru sezonu. sasvim korektan plejmejker, ume da poveze redove ove mlade ekipe... plus bije ga glas loseg sutera, a ove sezone prangija 36% za tri i 86% bacanja. Pa dobro, ali DLO je ulaznica za KATa. To je ekipa za velike domete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Just now, stefan81888 said: Pa dobro, ali DLO je ulaznica za KATa. To je ekipa za velike domete. dlo - booker - towns bi postavili neki rekord u broju primljenih poena po tekmi inače, ne ide to baš tako, dođe dlo pa za njim towns. nisu ekipe u lakers situaciji a i oni su dali kao što je i red puno toga za davisa pa je sad drama što ne igraju bredli i rondo plus što ih treba platiti, plus što ayton može biti dobar i defanzivno, dok za townsa taj brod polako napušta luku not dončića 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 3 minutes ago, stefan81888 said: Pa dobro, ali DLO je ulaznica za KATa. To je ekipa za velike domete. Bas me zanima kakvu ce ekipu Minesota da napravi oko KAT-a i DLo-a. Gledam im sad tim i to je toliko tanko trenutno, jos ako James Johnson uzme player option na 16 mil $ u problemu su a ne vidim razlog da ne uzme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 51 minutes ago, delgado said: Bolji je virtuoso iz virtusa... Ipak je reprezentativna kosarka bolji pokazatelj a tu je postigao vise.. Ene, sta je ovo, Rubio MVP Svetskog prvenstva 2019. godine sa 16.4 ppg, 6apg, 4.6 rpg 1.3stl... Mora da je neka greska ? @uini Ma nas teo je flashy passer, jeri tako ? 😛 JeR bese Teo iz Valjeva? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 There's been more than 1800 five-man lineups used in Orlando. The *worst* lineup is the Lakers starting lineup, -28 in 41 minutes with LeBron, JaVale, Danny, AD and KCP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Šta Malona uništava Jokića, ili ga stavi punu minutažu li neka ne igra ove 3 utakmice. Sjebo mu je skokove na ispod 10, a na rubu je da padne ispod 20 ppg i 7 asista. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 51 minutes ago, uini said: dlo - booker - towns bi postavili neki rekord u broju primljenih poena po tekmi inače, ne ide to baš tako, dođe dlo pa za njim towns. nisu ekipe u lakers situaciji a i oni su dali kao što je i red puno toga za davisa pa je sad drama što ne igraju bredli i rondo plus što ih treba platiti, plus što ayton može biti dobar i defanzivno, dok za townsa taj brod polako napušta luku not dončića Ali bi bili mašina u napadu. 🙂 Nisu sve ekipe Lejkersi ali danas je dosta toga u rukama igrača, mene posle onako naprasnog trejda Đorđa u Kliperse više ne može da iznenadi. Plus ne mora sve sad&odmah. 50 minutes ago, Miki28 said: Bas me zanima kakvu ce ekipu Minesota da napravi oko KAT-a i DLo-a. Gledam im sad tim i to je toliko tanko trenutno, jos ako James Johnson uzme player option na 16 mil $ u problemu su a ne vidim razlog da ne uzme. I mene to zanima, Sota svakako nije top FA dedtinacija, videćemo šta mogu da im dovedu i koliko uopšte može duo KAT&DLO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts