gggggggg Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 bolje trazite nekog 3&d igraca na beku i igrajute bookera kao pg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Juta se opet raspala u 4Q tj stao ih je sut dok je Dalas sutevima sa distance okrenuo i priveo utakmicu kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 (edited) Simmons izgleda out za sezonu.Nista ni od File,ostaju tri ekipe za izlazak iz konferencije.Majami iz prikrajka vreba. Edited August 10, 2020 by Jerotije Pantic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Just now, gggggggg said: bolje trazite nekog 3&d igraca na beku i igrajute bookera kao pg. Armani je odlican razigravac za beka sutera, ali nije Harden niti ce ikada biti. Prosto ima ocite limite u tom pogledu i treba ih jednostavno prihvatitim. Takav trip bi nas vrlo skupo kostao. Inace, word on the street is da je Jones jurio Brogdona, ali nije uspeo da ga uvati. Ako je tacno, ja sam zadovoljan jer je upravo takav igrac ono sto je potrebno, a ipak se u njegovom slucaju nije samo JJ pitao pa da mu se to moze zameriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 4 minutes ago, gggggggg said: bolje trazite nekog 3&d igraca na beku i igrajute bookera kao pg. neka ga Booker na 2. Nama treba elitni pg tipa Kemba, CP3 . ali to su vlažni snovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 pa nema osim fvv nijednog dobrog playmakera slobodnog na fa. date mu 20-22 milki godisnje i mozda predje kod vas. nisam siguran da je toronto spreman to da isplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 (edited) 5 minutes ago, gggggggg said: pa nema osim fvv nijednog dobrog playmakera slobodnog na fa. date mu 20-22 milki godisnje i mozda predje kod vas. nisam siguran da je toronto spreman to da isplati. e vidiš njega sam potpuno zaboravio. on mi je baš gotivan . samo još da odrijše kesu. mada mislimda se i on dovodio u vezu sa nama u off season lani Edited August 10, 2020 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 FVV je interesantan igrac. On ce sigurno dobiti 100/4. Mislim da je Finiksu mnogo vaznije da vidi kako ce se iskristalisati situacija sa Ejtonom. Da li ce biti nosioc fransize sa Bukerom ili trejd. Sledeca sezona je kljucna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Ni AD ni Lebron ne igraju veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 55 minutes ago, gggggggg said: pa nema osim fvv nijednog dobrog playmakera slobodnog na fa. date mu 20-22 milki godisnje i mozda predje kod vas. nisam siguran da je toronto spreman to da isplati. Mnogo je, kume. Prakticno superstar novac. 52 minutes ago, bodo said: e vidiš njega sam potpuno zaboravio. on mi je baš gotivan . samo još da odrijše kesu. mada mislimda se i on dovodio u vezu sa nama u off season lani Dobar je Freddie, ali ja sam ipak dosta rezervisan i oprezan kada je on u pitanju. Bojim se da i kod njega svedocimo Stevens efektu. Kako god, sad na draftu Toppin bi bio idealan ako preostane ili Okongwu. Bangersa svakako vredi zadrzati, ali treba biti obazriv sa capom. Saric je dobra opcija sa klupe, e sad za koje pare... Stvar sa Papiem se mora sto pre resavati i probati za njega i kusur dobiti nesto konkretno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Reptorsi sa drugom petorkom deru Bakse bez Janisa. Norman Powell igra sezonu karijere. Matt Thomas kad dobije sansu redovno ispogadja sve suteve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 MPJ dao 14p a preko njega primili 30p...morace jos da radi na odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Jokić ušao u Plamlija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Jedva dobise klupu Nagetsa. Kuzma se raduje k'o da je dao kos za titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 5 hours ago, SteveFrancis#3 said: Dobar je Freddie, ali ja sam ipak dosta rezervisan i oprezan kada je on u pitanju. Bojim se da i kod njega svedocimo Stevens efektu. i ja nešto mislim da nema šanse tako dobro da igra kojekude kao što igra u raptorsima. super su posložena i vođena ekipa, igraju dugo zajedno i što je najvažnije, jako dobro ali dobar je fvv, dileme nema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Namucise se protiv rezerva Denvera i to su Lebron i AD morali da igraju veliku minutazu. Napad je proradio ali odmah odbrana u problemu, nikako da nadju balans a PO za nedelju dana. Kuzma se nalozio sa ovim game winnerom🤦♂️ Inace odlicna akcija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Zabolele me oči sinoć od rezervnih postava, a naročito one OKC-a protiv Sunsa. Petorka Dort - Ferguson - Diallo - Roberson i neki plej koga prvi put vidim u životu = ko da koš ćelava mu keva, neviđen nivo mučenja da se bilo šta organizuje ili proturi lopta kroz obruč nekako. Ali šta prosuše mučenici iz Jute nakon onakve šuterske eskapade, kapiram da je Snajder popizdeo žešće ali je ostao dosledan i nije vraćao NBA košarkaše na parket nego nastavio sa nekim obskurnim likovima do kraja, zajebao ga Carlisle što je ostavio Setha i Hardawaya da ih dotuku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Kris Pol u Finiksu bi bila jedna bas mocna prica (hipoteticki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) možda na sezonu i to kada bi izdržao celu ali mnogo je to cap spacea za matorog igrača. što kažu, u vakumu bi bilo super Edit nakon ove, ima ugovor još dve sezone x 40+miliona. samo su knicksi dovoljno glupi da trejduju za njega Edited August 11, 2020 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 PHO je trebalo da trejduje za DLOa sve sto se ne zove Buker. Nagovorili bi onda i KATa da dođe. Al lako je meni da se pravim sad pameta, ko zna se desavalo u vreme trejda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ako neko nadje negde sve kombinacije na zapadu ko gde moze da zavrsi neka okaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) Jel ima neke sanse da Boston odmara igrace danas protiv Memfisa? Edited August 11, 2020 by LosmiSK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) 35 minutes ago, Manu said: Ako neko nadje negde sve kombinacije na zapadu ko gde moze da zavrsi neka okaci Jos nisam naisao na tako nesto ali gledajuci tabelu ima masu kombinacija. Probacu da ti nadjem Edited August 11, 2020 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Gambo je juce pozivajuci se na svoje kontakte u C's rekao da navodno nece odmarati igrace protiv Memphisa, pa eto, take it for what it's worth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts