OnionKnight Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Šta rade ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Steta. Morali su ici na sut za 3 Odlican mec u 2 pol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Videh Sofu na monitorima Super tekma, imao sam utisak da je publika na tribinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Dobar mec. Totalno neocekivano gledajuci 2 i po cetvrtine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Ja ipak moram da naglasim onaj fantomski backcourt call koji je i vratio utakmicu u neizvesnost. Jebeni amateri... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Ja leti po terenu. Ocas posla stigose razliku SA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 20 minutes ago, Manu said: Ja ipak moram da naglasim onaj fantomski backcourt call koji je i vratio utakmicu u neizvesnost. Jebeni amateri... misliš na onaj pas tatuma do haywarda? ako je ta situacija, bila je dobra odluka sudija, na slo mo se videlo da mu je noga ostala na pogrešnoj polovini terena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 (edited) Ajoj kakva glupost Grizlija sad posle ove teske trojke... Derozan je uradio najbolju mogucu situaciju za Grizlije... Edited August 2, 2020 by 12Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 2 minutes ago, uini said: misliš na onaj pas tatuma do haywarda? ako je ta situacija, bila je dobra odluka sudija, na slo mo se videlo da mu je noga ostala na pogrešnoj polovini terena poenta je da je tatum bio sa obe noge na svojoj polovini :' D U ostallim vestima JJJ pogodio nerealnu trojku za izjedacenje i onda bruks valjda skace na idiotsku fintu derozana sekund do kraja i gubi utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Dok sa druge strane Orlando ima +18 protiv Kings-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2020 Share Posted August 2, 2020 Sto je najjace, da nije bilo sad ovog restarta, Volton bi ostao trener i za sledecu sezonu. Ovako ce morati da ide otpustanje. Divac ce imati jos jednu godinu... Izmasakrirao ih je Fulc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Bogdanović solidan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Padose i Baksi od rakete. Delovali su vrlo stabilno, preokrenuli laganeze 6 razlike na 2 minuta do kraja. Vestbruk i Harden cini se nezaustavljiv tandem, samo da se im se pridruzi Gordon... Nece biti lako ni Lejkerima, a ni Kliperima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 4 hours ago, Drakaris said: Sto je najjace, da nije bilo sad ovog restarta, Volton bi ostao trener i za sledecu sezonu. Ovako ce morati da ide otpustanje. Divac ce imati jos jednu godinu... Izmasakrirao ih je Fulc I to je prilično upitno. Možda izleti i on za koji dan. Upropastiše ih Magični večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Mnogo su mi zanimljive Rakete iako igraju dosta jednodimenzionalno. Bas bih voleo da im uspe ovaj potpuni small ball eksperiment. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Steta za Ajzaka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 6 hours ago, Manu said: poenta je da je tatum bio sa obe noge na svojoj polovini :' D svejedno, ispravna odluka sudija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Vidi ti Hardena kako cepa odbranu u clutchu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Ma moze Brada kad hoce i to na elitnom nivou, prejake ruke, nisko teziste, ok brze noge, ima onaj stari snimak kad igraju jedan na jedan za reprezentaciju i kad harden kida i odbranu i napad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 svejedno, ispravna odluka sudija A ok, ovo su neke razlike u odnosu na Evropu. U Evropi i lopta ali i igrac sa obe noge treba da predju u polje napada da bi se uspostavio status lopte u prednjem polju. Mea culpa, hvala na edukaciji.Inace, slobodno mozete da nastavite da se smejete Mavsima i porazima u clutchu. 100 dumb ways to lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 (edited) 2 hours ago, Miki28 said: Vidi ti Hardena kako cepa odbranu u clutchu Uz odbranu na niskom postu, jedan od dobrih segmenta u odbrani su mu i strip ball. Jedna od najpoznatijih Ja ne znam kako Dalas misli da dobije nekog. Sa ovakvom igrom sledi im metla od Clippersa. Oni su izgubili od nejakog Phoenixa uz 70 datih poena Doncica i Porzingisa sa 50% suta. Delon Wright mi je veliko razocaranje. Decko ne moze da se sastavi. Sve vise tezim ka misljenju da su njegove solidne igre u Torontu sve bile samo plod dobrog sistema. Sut mu je ocajan. Fale dosta Powell, koji jeste rupa u odbrani, ali se znalazi pod kosem sasvim pristojno i ume da pospremi neki alley-oop i pogotovo Brunson koji jeste fizicki ogranicen ali je i najsrcaniji i najpozrtvovaniji igrac u ekipi. Sve u svemu ne pise im se dobro u playoffu i morace dosta da rade na ojacavanju ekipe nakon sezone. Edited August 3, 2020 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Ovo oko Isaka je Durant sindrom od prosle godine, izgleda su ga prebrzo vratili i naravno prouzrokovali duzu povredu. Steta za njega ne moze da veze par meseca bez povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 njegova povreda se desila prvog januara. bone bruise i severe knee sprain. google kaze da je za 3 meseca max mogao da se vrati nazad na teren. orlando je odlucio da je gotov za sezonu i da ce u oktobru da se vrati. posto se sezona i dalje igra u avgustu, logicno je misliti da bi sada vec trebao biti zdrav. ono sto se desilo izgleda da se rehabilitacija nije desila onako kako se ocekivalo i oporavak je trajao duze. bilo je price da ce igrati, da nece, on je zeleo, staff nije i na kraju ulazio sa klupe sa restrikcijom minuta... ne mozemo biti sigurni da je prerano izasao na teren i da se zbog prethodne povrede opet povredio, mozda je samo bas veliki baksuzluk. bas me zanima da li ce se i dalje pricati o zionu i njegovoj minutazi posle ovoga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 dan tony i u drugoj utakmici koristio samo osam igraca. i ovde ce neko poginuti do playoffa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Gledao sam prvo poluvreme Sac-Orlando i tu je Isaac imao 2-3 ulaza gde sam pomislio da je gotov jer olako izgubi balans i sa onim stapovima od nogu kad krene da se docekuje to je tragedija u najavi. Doduse slican utisak imam i kad Ingram krene da pada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts