MC Thunder 2 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 A ko uopste pretenduje da bude ROY? Iskreno, ozim Ziona i par kosarkasa u pokusaju iz Hjustona, ja i ne znam koji su vodeci rukiji ove sezone, niti kakvi su im ucinci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 29 minutes ago, realno *w said: Zion je car. Kako volim kada tako igrači pokake sve kritičare i skeptike. Najbolje od svega mi je kada neki igrač dominira na snagu u nekom drugom takmičenju, pa kao to neće proći u NBA ligi, jer su tamo svi aždaje po tom pitanju ja nisam očekivao 20pts za 25min partije. baš je moćan igrač Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 14 minutes ago, Alex_Serbia said: A ko uopste pretenduje da bude ROY? Iskreno, ozim Ziona i par kosarkasa u pokusaju iz Hjustona, ja i ne znam koji su vodeci rukiji ove sezone, niti kakvi su im ucinci. Pa nema tu neke misterije, Morant je već viđen za ROY. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Coby vezao dvije 30+ partije. Moralo se i to desiti kad tad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 59 minutes ago, Horium said: Kasno je. Pa skoro je 90% sezone do sad propustio. Ali ako odigra do kraja sezone sve onda ga ne bih ga bas iskljucio iz trke za ROY, posebno sa ovakvim brojkama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 11 hours ago, Horium said: Nije da mi je nesto zao sto je Lal pobedio jer ne volim ni jedne ni druge, ali da li mi se cini da je bilo prilicno domacinsko sudjenje ili nemam pojma? nemas pojma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Kad se uključi u emvipi mod, pod stare dane, odbrane bojkotuju Mela, kapiram da jedan u 5 miliona defanzivaca može da ga omete. Otvara dveri reketa, ima punu slobodu u igri i, napokon, dobija malo pravde i od sudija. Bravo Melo. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 jebe ga sto ne moze sam da cuva svu petoricu iz protivnicke ekipe ali zato u napadu kako dobije loptu ostatak portlandjana moze samo da se vrati u odbranu. LET IT REIN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Nekako je ispalo da baš Melo pokaže da Detroit uopšte nije legitimna NBA ekipa. Grozni su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 pobacao je detroit i ono sitno što je imao. kršćansko drvo mora sve sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Jokić na početku sezone i Jokić danas 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 44 minutes ago, Bek said: Jokić na početku sezone i Jokić danas Podseti me sad na opasku na koju sam natrcao danas: Pepsi centar? Zar nije to neki Jokicev nadimak? 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 24, 2020 Author Share Posted February 24, 2020 15 hours ago, delgado said: @Miki28 Srecan Kiff, brate moj. I bericetan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 vanessa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 (edited) Svaka cast za govor, treba imati snage za ovo. One rijeci na kraju😥😥😥 Koliko legendi na jednom mjestu a i aktivnih igraca iako neki imaju utakmice vcrs. Bas tesko za gledat. Jbt MJ23, kakav govor😥 Edited February 24, 2020 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 https://streamable.com/2mbnu 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Beal 50+ poena u b2b ali ipak Midlton prelomio. Odlican mec Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Medjedi na -30 protiv LAC. Zion i pelikani su na -3, jedni imaju najtezi drugi najlaksi raspored. Uzas bi bio da se bagavi SAS ugura na 8. Portland full i mozda Pelikani (ali tu je hajp bitniji oko Ziona) bi skinuli barem 1 utakmicu LAL, SAS-Memfis bi popili metlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Pobedi Finiks sinoc, na krilima Riki Marti-, ovaj, Rubija. Jel Juta bese ima uzasno tezak preostao raspored? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Juta 3 vezana poraza na domaćem terenu, bar dva se mogu podvesti pod "kikseve". Do kraja više mečeva na strani nego kući, a razlika između drugog i sedmog mesta 2 pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts