Dracarys Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Mirise ovo na fijasko Klipersa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 31, 2020 Author Share Posted January 31, 2020 Kako je surovo jokic kaznio jutu i gobera za ono cimanje glavom..Lagano odradio u ritmu, vrljavo :) :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Na kraju kad se lomilo, Jokara silovo Gobera. Cisto da pokaze ko je gazda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) Siluje Joker ne vadi u zadnjoj četvrtini Edited January 31, 2020 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Sexton😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Misterija mi je da Sabonis pravi ozbiljnu karijeru. Nikad nista nisam vidio u njemu, a ni sad me ne impresionira iako puni kolone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Micel je sabio. Zamalo krompiric da bude. Al' ce Juta gadno da se zajebe kada bude dala max Goberu. Pre bih imao Drejmonda u ekipi koji je bolji u odbrani i odlican kreator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Serija Denvera 27:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 6 hours ago, Igor028 said: Trae je od 39 poena svog tima u 1/4 ubacio 14 i dodao 10 asistencija.. vrhunska partija, nema sta. ovi mediji sto forsiraju simonsa kao elitnog defanzivca za kaznu da pogledaju ovaj mec 😕 i odnos prema igri na bazi qrca. 😄 fila je janga poslala 20 puta na liniju za bacanja kao da je u pitanju sek a ne odlican izvodjac sl. bacanja. denver je jos jednom pokazao da je tim sa najvecom dubinom u nba. dobiti jutu bez tri igraca iz startne petorke je ozbiljan poduhvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Dobra završnica Jokića protiv Gobera, 6 poena u zadnjih minut i po. Solidno guraju ovaj period bez pola ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 18 minutes ago, riviera said: vrhunska partija, nema sta. ovi mediji sto forsiraju simonsa kao elitnog defanzivca za kaznu da pogledaju ovaj mec 😕 i odnos prema igri na bazi qrca. 😄 fila je janga poslala 20 puta na liniju za bacanja kao da je u pitanju sek a ne odlican izvodjac sl. bacanja. sad gledam hajlajce, čuvao ga i matisse od ivanjice, frenkijev pobratim po odbrani - 4 faula ya 17min. taj neki milkshake milton, 4 faula. plus simmons i raul bruto ne znam ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) 17 minutes ago, uini said: sad gledam hajlajce, čuvao ga i matisse od ivanjice, frenkijev pobratim po odbrani - 4 faula ya 17min. taj neki milkshake milton, 4 faula. plus simmons i raul bruto ne znam ne znam pisao sam ranije da fila pored toga sto nema pravog pleja da zavrti pnr i pogodi sut i driblinga takodje je tim bez ozbiljnog cuvara sposobnog da sacuva male brze plejeve jer su sve ulozili u dugonje igrace. formirali su ekipu prvenstveno sposobnu da zaustavi janisa i kilvoki a bice interesantno ako se sastanu sa torontom u plejofu i kako ce se nositi sa laurijem i vanvlitom. sto se tice janga da se ne ponavljam ali za sophmore-a igra odlicno. ja sam onaj deo o kritici pisao iz ugla nba all star igraca startne petorke a to je neka sasvim druga prica i mnogo visi kriterijumi za ocenjivanje. Edited January 31, 2020 by riviera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Westbruk i Pol pre Bukera. Finiks opljackan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Takodje, Beal igra brutalnu sezonu a izabran je Tatum pre njega.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 ja kad sam pisao da treneri uzimaju u obzir i timski ucinak (a i ja isto ) rekose mi da je to nebitno za ovaj olstar izbor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Jebes mi sve ako i oni sami uopste znaju sta uzimaju u obzir i kako donose odluke 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Uh kakvih par poena Jokica preko Gobera, sa onom igorm ne znam dal bi neko mogao da ga cuva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Donovan Mitchell pre Bookera na all-staru. Uzas. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 LeBron pre Bookera u startnoj, katastrofa 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 11 hours ago, delgado said: sad smo vox92, uozbilji se Gde su James Jones i Mike Miller da pomognu Lakersima sad kad treba, oni presli na izdavanje saopstenja i treniranje Nixa, kuda ide ovaj svijet... mislio sam na b92 sajt, gde nedeljno izlaze saopstenja blizanaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 delgado objasnio 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 5 hours ago, riviera said: ja kad sam pisao da treneri uzimaju u obzir i timski ucinak (a i ja isto ) rekose mi da je to nebitno za ovaj olstar izbor. Ovo je klasicno siljenje patke na klincu iz nebitne fransize. CP3 i vestbruk su dobili poziv na racun licne popularnosti, a ne igara ove godine, cak ne ni timskih rezultata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 (edited) 31 minutes ago, Milos 3.14 said: Ovo je klasicno siljenje patke na klincu iz nebitne fransize. CP3 i vestbruk su dobili poziv na racun licne popularnosti, a ne igara ove godine, cak ne ni timskih rezultata. rezerve na olstaru odlucuju treneri tako da ne znam sta im je bilo bitno (verovatno od slucaja do slucaja) i da li su siljili patku a inace i ja sam bio za bukera ispred vestbruka. mogu samo da pretpostavim da je trenerima vazan bio timski skor jer okc i hou imaju vise pobeda. da su gledali licni ucinak sigurno ovako ne bi glasali. Edited January 31, 2020 by riviera Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 ili im je bilo važno što mu je ime russ prezime wbrook, što je okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts