Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

konacno da i ti nekog pohvalis. nova godina novi lord. 😝

salu na stranu sparsi su posle totalnog ovogodisnjeg kolapsa igre sa manje sutiranja trojki poceli da je vise potezu i ubacuju i da idu vise na ulaz a samim tim i smanjili potrosnju dugih dvojki. dobili su kratkotrajan rezultat a dugorocno valjda su uvideli da im treba roster koji te vrste suteve moze bolje da koristi kao i da potraze bolje atlete sto pod kosem sto na krilima jer im je odbrana bila nekarekteristicno tanka ove sezone.

• Like 1
Posted (edited)

U Dalasu klackalica celu utakmicu, Doncic i Jokic nezaustavljivi ali se Doncic dosta vise potrosio. BIlo bi dobro da Dalas prikaze za promenu nesto osim Lukinog hero-balla u crunch timeu, imaju jedan od losijih ucinaka u ligi u neizvesnim zavrsnicama.

Edit: Same ol' same ol' 

Bravo za Jokica i poslednju cetvrtinu, bully ball is not dead!

Edited by Manu
Posted
  On 1/9/2020 at 4:20 AM, Bojdo said:

Smailaga u prvom poluvremenu najbolji strijelac GSW sa 8 pts ☺️

Expand  

Gledao sam, baš mi se sviđa njegova agresivnost. Šteta što nije talentovan ko Boriša 😝

Posted

Vidis, zbog ovakvih neretkih partija propustanje Luke od strane ATL je ono, sta znam, delimicno oprostivo, dok ce PHO i SAC ostati forever sparing partneri PO ekipa. 

Sad gledam, Trae je zapravo toliko ruzan da cak tolika ruznoca moze biti marketinski zanimljiva, u odnosu da je samo neki prosecno ruzan momak. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...