RatzenStadt Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Kakav odvratan sportski dan. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Davis se malo igra sa MajamEvcima Sreca pa je LeBron u prosloj obezbedio MVPF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Gaženje. Pune gaće igrača Heata, neshvatljivo su se usrali kad je najbitnije. Davis proterao iz reketa sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Ovi cirkuzanti na klupi bacaju mrlju na odličnu igru jezera. Ne zna se dal su ovi ili oni iz klipana iritantniji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Spo se takođe bruka, pa iz aviona se vidi da je ovakav Bam kontraproduktivan za ekipu. Izvadi ga, je-bo-te! I po mogućstvu. zaboravi ga na klupi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Dokrajci ih KCP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Odlicno prilagodjavanje Vogela sa Carusom veceras, neocekivan potez ali se isplacuje. KRoz celu seriju Franky V pokazuje sposobnost prilagodjavanja sa drasticnim rezanjem minuta, sto je za mene stvarno neocekivano. Geeja je izbacio iz rotacije skroz kad je video da nije za PO basket, Howardu pojacao minutazu, KCP-a gurnuo u vatru i nadoknadio izostanak Bredlija, pa i Kuzmi ne daje previse slobode... Kiffacha takodje se insertuje fino po potrebi, dozira dobro. KEJ SI PI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Filipinac slepo veruje Adebayu koga je Davis rastavio na komade, ne zna ovaj mučenik gde se nalazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Tektonske promene na GOAT listi. Gde li je Miki da isprati sve ovo? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Dobar difens Lejkera. Davis zakljucao reket. Nema onog protoka lopte Hita koji ih je krasio lani. Jbg ne može se paritati favorizovanom Lalu sa čas rovitim čas povredjenim Bamom i Gicdra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Osveta Vogela Filipincu za serije 11-12, 12-13 i 13-14. Jbg, sad FrankyV ima Kinga lige. Miki brate gde si PRIJEM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 @delgado @Miki28 SHOWTIME BRACO SHOWTIME 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Čestitke LAL i navijačima! Dobro će doći duža pauza da se malo odmorimo od NBA i naspavamo ko ljudi (bebe). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Hehe, ali Franky V? Gnarčina. 🙂 Kurac bi bilo svega ovoga da je bilo ko drugi umesto Davisa u LAL. Treba grčkom volu da post festum uzmu Dpoy i daju Obrvi, poharao je ovaj PO. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Ma i energija je problem. Ono kada je Caruso skinuo off skok Bamu i Butler je za slanje u WC Djoko Salic style. Opasno skidanje gace u 2/4, gde te Rondo pun on ovoliko u 3 poslednje nije dao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: @delgado @Miki28 SHOWTIME BRACO SHOWTIME @HAMMER & @Drakaris takodje braca nasa Ima nas taman za petorku na basketu 🙂 LM, onaj spin-move Ronda na Adebaju je mozda najlepsi potez finala. Sta je ono bilo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Kakav antiklimaks. To bi bilo to do Bozica. Da vidimo sta mi Karnisovas i Donovan spremaju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Ja verujem da će Heat izaći da daju sve što imaju u nastavku ali ako Lakersi odbiju neki nalet u trećoj, to je to. Kad se pojavi vintage Rondo oni ne gube. Dosadan sam sa Davisom ali lik drži maltene sam celu odbranu sve vreme, jebena mašina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Hiro ozbiljno prodo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Raspao se Hiro.Kakvi su ovo airballovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Sramota je ovo što igra Herro. Dobiijao je pohvale sa svih strana zasluženo protiv Bostona, ali ovde jedan ozbiljan reality check. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Dajte JR Smitha, Dudleya i Geeja 🙂 LeBron dominantno potvrdjuje svoj finals MVP. Prve 2 je bio egal sa Davisom, ali poslednje 4 ga je bas nadmasio. Game5 Kingov je jedna od njegovih najboljih utakmica ikada. U dresu Lakersa svakako, a verovatno najbolja partija posle 17-18 sezone. Pogodio je najvise trojki u jednoj utakmici finala nadmasivsi rekord iz game 7 from 2013 (5) -> 6, i to sa vrhunskim %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Posto idem da spavam, da odmah cestitam navijacima Jezerasa sa foruma. Ako nista drugo, drago mi je zbog Lebrona, jer sam uvek smatrao da zasluzuje vise od trenutnog broja prstenja koji ima. Zbog AD-a takodje. Dobar je momak i jos bolji kosarkas. Toliko godina je riljao u raspalom Big Easy-u. Ostatak rostera je uglavnom sastavljen od meni odvratnih likova nazalost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 James ubacio and-one bacanje i oni ponistavaju zbog Kuzmine greske, ahahahaha kakav moron, ne moze ni na +40 da ne bude beskorisno smece Rondo postao 3pts knockdown suter pod stare dane Jos samo 1 asist fali Kingu za novi Playoffs/Finals TripelDouble. Rondo + KCP + James + Davis sva cetvorica strasne partije veceras. Kad covek pogleda dobar je to pocetni core Jos da nam dodje Bogdan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Jedva cekam da se Golden Stejt vrati sledece sezone u punom sastavu i da otrese ove ljigavce. Nekad sam navijao za Lejkerse ali sada mi se gade. Posebno mi se gadi ovo nasilno forsiranje price da je Lebron GOAT, a ne moze Jordanu cipele da brise. Ovo kazem kao neko ko nije nikad bio neki ljubitelj Dzordana, moj idol je bio Brajant. 2 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts