Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted (edited)

AD porobio. :thumbsup:

Ovo za lošu košarku je istina, kao da su neke ekipe ostale bez energije - bilo je previše praznih minuta. 

Edited by Ječmendo
Posted

Gotovo je ovo, 30 razlike pred poslednju cetvrtinu. Sad ce igrati rezerve, Lilard je cini mi se vec otisao u svlacionicu.

1:1, veoma sjajan odgovor u odnosu na prethodni mec. Ofanzivni skokovi, trojke, ples AD-a, haubica KCP-a, Blejzersi nisu imali sanse.

Ostao Bron na terenu, mora da se popravi efikasnost, ipak ima samo 10 poena 😄

Posted
2 minutes ago, Miki28 said:

@delgado napad nije na nivou jos ali ozbiljna odbrana se pegla. 

1-1, idemo dalje

Probudih se na stoka razliku 😄  Bio je neophodan ovakav odgovor

Jos jedna trica Jr-a 👌

Posted (edited)

draft disko mafija. što kaže nugi, nikad nam neće biti bolje 

kapiram da će vassell do 6og da ode 

https://mobile.twitter.com/sny_knicks/status/1296613745771388928

We dropped 2. That seems to be around our expected drop.

2015 we went 2 to 4
2016 we had no pick.
2017 we dropped from 7 to 8 because we lost a coin flip (lol)
2018 we picked at our expected spot 
2019 we dropped 1 to 3.
2020 we drop 6 to 8.

Edited by uini
Posted (edited)
30 minutes ago, Skyglider said:

Ne brini, stiže Deni Avdija :classic_biggrin:

što je najgore, vrlo je moguća takva situacija. i što je još gore od najgoreg, avdija je verovatno puno bolja opcija nego haliburton, cole "kole" anthony i slične verovatno propalice

1. TWolves- Edwards -> već padaju fore tipa skraćeni wiggins i wig 2.0 ali meni se čini krajnje logičnim ovo osim naravno ako neko od top 3 ne reši da trejduje pika za nešto
2. Warriors- Wiseman / Okongwu -> najlogičnije mi je da dubsi probaju da izvuku od xy ekipe, xy igrača za kojeg cene da im je odmah upotrebljiv za rotaciju, ne verujem previše u ovo Edit >> npr da nekoj naivčini uvaljaju Lamelu za mitchloba i 8. pik
3. Hornets- Lamelo / Hayes
4. Bulls- Lamelo / Hayes
5. Cavs – Okoro / Vassell ili neko od visokih (Wiseman / Okongwu)?
6. Hawks – Avdija / Vassell / Okoro
7. Pistons – ne mogu da pretpostavim koga bi oni
8. Knicks - biraju onoga ko ostane od izbora Hayes (nema šanse) / Vassell (teško) / Avdija (verovatno) / Okongwu (ne verujem da ostaje dotle)

Edited by uini
Posted
5 minutes ago, Del Piero said:

Avdija je real deal, nece se pokajati niko ko ga uzme.

ja nemam dilemu da će deni u najgorem scenariju biti solidan nba igrač. knicksi u suštini imaju mesta u 2/3 rostera za takvog igrača. ono što me brine kod denija je fit za nyk:

plašim se da mu je šut užasno klimav (oni slobodnjaci su najcrveniji red flag) a knicksima najviše treba pouzdan šuter ako već ne može trpač. deni takođe treba loptu u rukama za sekundarno plejmejkerstvo a isto tako je i sa rj barrettom. na kraju, nisam siguran baš da deni može biti prosečan defanzivac, nadam se da grešim.

u tom smislu bih uzeo vassella u 10 od 10 slučajeva pre denija. ne zato što mislim da će obavezno biti bolji igrač, nego što ima sve što knicksima treba sa 8 na qrcu te nosam pozicije.

Posted
4 minutes ago, freethrow said:

Faaaaak, tek sad vidim da je bio draft i da ne biramo prvi!?

isti vam je andrak, uvaljaćete vi taj #2 nekome. nije kao da ćete da furate top draft pika 15ak min po tekmi u sezoni pod nazivom povratak džedaja

• Like 1
Posted

Avdija neće pasti dalje od Bullsa iz nekih mojih izvora prate ga i cijene dosta, Karnisovas jos iz doba Denvera a ovaj skaut isto smatra da ce najvjerovatnije on biti pik.

Nikakva steta za NYK, prije bi se zajebali nekim top 3 pikom no ovako, Vassel je top pik za njih ako mene pitaju.

Ja mislim da je svima jasno da ovog Balla ne cijenim previse a sad ko ce se zajebati širok je izbor. MIN(DLo), GSW(Steph), CHA(Graham, Rozier), CHI(Coby, Lavine), CLE(Sexton, Garland b2b loto pikovi na PG) 5 ekipa kojima on apsolutno ne treba kapi. Padne li Detroitu izgubice Casey posao zbog njega ili će ga odrobijati.

Sunsima bi volio da padne Haliburton jer ga gotivim i kapiram da bi mogao da bude nesto poput Bucks Brogdona tamo a ako on ode ranije a Vassel im bude dostupan on i Bridges zajedno bi pakao defanzivno pravili protivnicima plus se uklapa sa Bookerom. Za Hayesa nemam pojma dje će vjerovatno neki late lotto tipa NOP ili WAS.

Posted
2 minutes ago, MrTwister said:

Za Hayesa nemam pojma dje će vjerovatno neki late lotto tipa NOP ili WAS.

hayes ako dopadne knicksima šaka, u šta sumnjam, budi siguran da će ga izabrati.

• Like 1