Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Ovo je za jeb. keve u svlacionici Denvera. Sve rade kako nisu radili tokom sezone,niko ne daje tempo,niko se ne nudi na timsku akciju nego svi sebe vide kao sutera za tri-kako resava,svako zapocne neku svoju akciju pa se zabodu pa mlate glavom "nismo se razumeli" ... UZAS.

Utah posteno igra,potpuno razumno da ih je manjak igraca motivisao,grupisao,naostrio ...

Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mene razočarao Turner, mislio sam da će biti zver, a on 14 poena po meču. 

ne znam da li me zavitlavas ili jok, ja od turnera nisam ocekivao vise od ovoga sto pruza. od townsa sam ocekivao da bude top 5 igraca lige a njegova odbrana je toliko sramotna da se melova zaboravi iz momenta. ne svidja mi se i kako se formira ofanzivno u timbervulfzima ali to je vec moj problem.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, uini said:

ne znam da li me zavitlavas ili jok, ja od turnera nisam ocekivao vise od ovoga sto pruza. od townsa sam ocekivao da bude top 5 igraca lige a njegova odbrana je toliko sramotna da se melova zaboravi iz momenta. ne svidja mi se i kako se formira ofanzivno u timbervulfzima ali to je vec moj problem.

Ja bogami jesam, atletična strvina mekane ruke, gde ćeš više. Nije ofanzivni talenat kao Towns svakako ali mislio sam da može da bude ponajbolji two way centar u ligi uz Embiida i Davisa. Dobro, i Townsa. 🙂

Posted

Ali Grant igrac utakmice ako dobiju. Ispade daleko najbolji igrac iz one generacije Syracuse-a. Istice mu ugovor ove godine i potpisace ga neko za fin kes da bude 4. Ili 5. opcija u petorci. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...