Miki28 Teoljub Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 2 hours ago, Drakaris said: Harden sad da prestane da se bavi kosarkom, on ima visoko mesto u NBA istoriji. Fali taj prsten, ali kad malo sumiramo, sem sezone 2017/18, on nikad nije imao sekundarnog lidera koji je vredan za osvajanje, niko sam ne osvaja titulu. Cak i tu jedinu sezonu kada je imao prajm Pola je mogao osvojiti, ali nazalost po njega se Kris skrsio i nisu imali vise snage za prejak GS koji je kasnije pometlao Klivlend. Sad da vidimo Vestbruka, moze li on pomoci. Njemu pomaze i to sto vise nema GS na putu. Za mene nikad iscekivaniji PO. Posebna bomba bi bila kad bi Igudala presao u Hjuston. Dirk se ne bi slozio. Portland Lejkersi Okc Majami Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) Kad gledam Doncaru, jos mi je vise zao sto Bodiroga nije otiso u NBA da objasni neke stvari. Ne bi bio Luka, ali garantujem da bi bio Ol Star igrac da su mu dali sansu i minute. Edited December 2, 2019 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Edit: da sam pre 5 godina stavio na avatar mozda bi imao i neki prsten do sada, duguje mi uini.... Treba ga preživeti sutra. 41 minutes ago, gggggggg said: odlucio sam da veceras gledam golden state - atlantu, pozelite mi srecu Kakava bleja, rođaci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 44 minutes ago, gggggggg said: odlucio sam da veceras gledam golden state - atlantu, pozelite mi srecu Obrati paznju Jordana Poola, strasan je suter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 1 hour ago, gggggggg said: odlucio sam da veceras gledam golden state - atlantu, pozelite mi srecu Koliko fantazi igraca imas pa si odlucio to da gledas... Sumnjam da bi palio bez minimalno 3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Samo da bacim jedan WeirdChamp, za onog idiota koji je mislio da bi bilo pametno progurati jednu ovakvu glupost poput davanja nagrade Debelom, koju ne da nije zaslužio, nego... 😷 Gadost godine, barem za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 7 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Koliko fantazi igraca imas pa si odlucio to da gledas... Sumnjam da bi palio bez minimalno 3... 0. ne volim previse da gledam svoje igrace jer uhvatim sebe kako jebem majku svakom igracu koji je promasio sut na asistenciju mog igraca i slicno. mislim da sam gsw gledao samo jedno a atlantu samo par puta. kazu da su redish i jordan poole najgori igraci u ligi koji imaju minutazu pa da vidim sta znaju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 6 minutes ago, gggggggg said: kazu da su redish i jordan poole najgori igraci u ligi koji imaju minutazu pa da vidim sta znaju. Ostecen Mike Muscala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Moguce i Pinson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Dončara Srbenda confirmed 4:10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Dante Exum je baš grozan igrač, Nba verzija Milenka Tepića. Spor i nemoćan, al zato loš šuter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 2 noci u nizu Jazeri dobijaju tamburanje juce ih Siakam punio danas Al Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Dante Exum je baš grozan igrač, Nba verzija Milenka Tepića. Spor i nemoćan, al zato loš šuter. Nije bio takav pre povreda... Svih onih povreda, htedoh reċi. 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 malo poena ali se zato igra meko u odbrani. utisak prve cetvrtine je spellman koji se umalo pao na stomak nakon upucenog suta za tri. dobro je doslo u nekim trenucima sto sam unapred pripremio benny hill muziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Bojan Bogdanović koliko donosi u napadu toliko odnosi u odbrani. Neće ovo ići sa Conleyem koji ni po čemu ne opravdava reputaciju i ugovor, a još kad Mitchell ima štetočinsko izdanje nema tu leba. Phila je baš moćna fizički. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 eric paschall me gradjom podseca na joe johnsona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Raspad Sansa. Cekaju se Ejton i Bejns. Ostali likovi ne znaju skok da uhvate. Ubre ceo mec ne moze bazen da pogodi i u poslednjem minutu klacuje sa dve trojke, vraca tim u zivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Nije bas nesto odigrala buduci finalista UTAH ova poslednja 2 east-gostovanja.. Trgli su se pred kraj al nema tu leba u napadu. Mislim, za nesto bas ozbiljno kao sto je finale lige npr (pa i konfa) Veceras bas uzasne i nezanimljive tekme sirom lige, pa cak i Fila-Juta je bila bzvz, mozda Sakramento-Cikago izvadi vece al tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Bogdana je Volton veceras dobro isjekao,cini mi se bez razloga i bilo je ocigledno da Bogdan nije zadovoljan.Samo 21 minut i 9 uzetih suteva protiv Cikaga u egal zavrsnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Videh komentar da ga još muči povreda i da je zato nervozan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 lol oh man dude santa can only do so much Quote Santa at the 2 Quote St Nick and Roll Quote With Elf at the 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 10 hours ago, Bek said: Kad gledam Doncaru, jos mi je vise zao sto Bodiroga nije otiso u NBA da objasni neke stvari. Ne bi bio Luka, ali garantujem da bi bio Ol Star igrac da su mu dali sansu i minute. Ovo je zanimljivo zapažanje koje je i meni prošlo kroz glavu... Ja i dan danas verujem da se ne bi dobro proveo da je otišao, iz više razloga. Prvo pravila su tada bila drugačija i neuporedivo manje bi odgovarala Bodirogi nego što Dončiću sada odgovaraju. Drugo, mislim da je Dončić već sada neuporedivo snažniji, on ima neki old man strength a ima 20 godina... U krajnjoj liniji, možda bi dobio Adelman/Dražen tretman, u ligi koja tada nije priznavala neameričane za igrače. Jbg, imam utisak i da je overall bolji igrač od Dejana. Ne znam. Nećemo nikada znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Bogi ne bi trebalo da forsira već da odmori koliko treba da se sanira skroz. Kingsi nikako da se približe 0.500 Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 bodiroga bi bio strava 6i igrač u onoj ekipi kingsa. ali naravno, neuporedivo sa lukom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 6 hours ago, gggggggg said: eric paschall me gradjom podseca na joe johnsona Joe + 20 kg Lud je Eric, pratim ga više zbog fantazija, ali lik sa 198 gazi sa pozicije 4. Jak je kao bik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts