laki pepe Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Pa zar nije povrijedjen? Budu li ovi ostali kljakavci ovako sutirali nece se Kari naigrati. Njega cuvaju po dva igraca. Njegov i sa svake strane su korak pomjereni drugi odbrambeni igraci jer maltene svoje i ne cuvaju. Mnogo suteva iz driblinga cs biti contested Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Spelman dobija loptu sam ispod kosa, okrece se, fintira vazduh i na kraju dobija rampu. Li nakon toga pogadja vrh table iz kornera. Stvarno je umijece skupiti ovoliko losih igraca na jednom mjestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 4 minutes ago, threepwood said: Daj Smajlagica idukurac Da li je dovoljno zdrav? Da jeste, kapiram da bi ga već ubacio 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 #tankforlamelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Sad znate kako je meni i uiniju 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 thundersi nisu ovako šutirali još od duranta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ladno tankuju za 1 pik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 2 minutes ago, oɹəd™ said: Sad znate kako je meni i uiniju možemo da nabudžimo dubse ako su spremni da nam daju pik: morris, portis, ellington, ako mora i bullock su spremni 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Biće shutdowna Currya tamo oko All Stara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Dobro je, nije duplo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ne umeju u napadu al zato primili 70 poena. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 curry samo omari spelmana vodi na krilca i pivce posle tekme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Uf 70 za poluvreme...Mnogo je kume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ko je najveći talenat među visokim igračima u draft klasi 2020? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Sa Duranta na Glen Robinsona treceg. Konacno razumijem ono "Sa konja na magarca". 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Just now, OnionKnight said: Sa Duranta na Glen Robinsona treceg. Konacno razumijem ono "Sa konja na magarca". Pre će biti sa krilatog jednoroga koji kaki dugu na drvenog magarca. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ne znam sta kazem, muka mi je od ovoga. Tesko se navici na ovo nakon svih ovih godina pracenja GSW-a. Treba pustiti ovu sezonu niz vodu, nadati se nekom dobrom piku na draftu i dati Rasela za neko krilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) da li je kari iznenada ostao bez cuvene gravitacije ili su voriorsi ipak bili masina najvise nakrcana vrhunskim talentom u ligi, koju je on vozio. naglasak na vozio ne i gurao kao sto vecina superstarova mora cesto da izrudari za pobedu sa limitiranijim saigracima. Edited October 27, 2019 by riviera Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ko je najveći talenat među visokim igračima u draft klasi 2020? James Wiseman as of today. Videcemo kad krene sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Sezona je jos letos svesno pustena,ne znam sta svi skacu,cim se saznalo za Kleja to je bilo to. Da se mentalno i fizicki oporave,sacekaju Kleja,vide sta ce sa Raselom,visoki pik koji ce verovatno pokusati da ukljuce u posao za nekog igraca i vozi.Ja licno nikada ne bih dao ugovor Grinu,oni su drugacije odlucili,plus ovo za Rasela da vidimo sta ce ispasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 2 minutes ago, riviera said: da li je kari iznenada ostao bez cuvene gravitacije ili su voriorsi ipak bili masina najvise nakrcana vrhunskim talentom u ligi, koju je on vozio. naglasak na vozio ne i gurao kao sto vecina superstarova mora cesto da izrudari za pobedu sa limitiranijim saigracima. Taman posla, jasno se vidi na utakmici da je citava paznja odbrane na njemu, ali sta moze da se uradi kad je okruzen G-leaguerima od kojih niko ne ume da sutne niti dobaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 naravno niko ne spori njegov kvalitet samo je bitno ipak naglasiti vaznost svih drugih igraca u njihovim uspesima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Uf 70 za poluvreme...Mnogo je kume. Nikad jači NBA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 (edited) 3 minutes ago, riviera said: naravno niko ne spori njegov kvalitet samo je bitno ipak naglasiti vaznost svih drugih igraca u njihovim uspesima To stoji, niko nije sam uzeo titulu, moras biti okruzen kvalitetom u svakom slucaju. S tim sto on ovde ne moze apsolutno nista, ovo je presmesna skupina igraca. Spustismo ispod 30. We have a game! Edited October 27, 2019 by Malkolm Brogdon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Jel to onaj Chirs iz Sansa u GSW? Vidim sad kucanje promasio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts