DameTime Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Pre 6 godina, Plato ispred Filozofskog f. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 https://www.theguardian.com/film/2022/mar/21/blockbuster-or-bladderburster-why-movie-intermissions-must-return-now 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 💣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 U Survajveru neki lik isti Zagorac. Samo što taj malo više podseća na sportistu. 😄 Čak je i ložana ko on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 On 3/19/2022 at 11:57 AM, Princeton said: Trebalo mi je 10 minuta da skontam, ali isplatilo se... 😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 34 minutes ago, der Gabelschwanz Teufel said: Trebalo mi je 10 minuta da skontam, ali isplatilo se... 😀 ja sam shvatio cca sutradan, kada me je put opet naveo na istu stranicu. iz prve sam samo blejao u prazno. comma 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Ajd što mi se stvar, normalno, dopala kad je izašala music only, ali klip je spektakularan, BK su odvaljeni na kub 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 zapjevajmo ooo komradi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 jednom rečju genij 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 3 hours ago, uini said: ja sam shvatio cca sutradan, kada me je put opet naveo na istu stranicu. iz prve sam samo blejao u prazno. comma potpuno ista situacija, čak sam mislio da prijavim koliko sam pglu, ali me ubila sramota 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 wow koja publika Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Значи, тек сутрадан? Осећам притисак док време откуцава. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Hahaha, skoro svi isto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Na današnji dan pre 28 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 On 3/22/2022 at 1:11 AM, uvrnuto said: U Survajveru neki lik isti Zagorac. Samo što taj malo više podseća na sportistu. 😄 Čak je i ložana ko on. Na njega si mislio? A sto ne prijavljujes i Branka Lazica na steroidima? 😄 A realno, jedino je Milica Dabovic tu kosarkasica 😄 Evo svih "nasih" Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 14 hours ago, Kooineeperk said: Na njega si mislio? Mislim, sad i ne na ovoj slici toliko, ali u toj epizodi me je podsećao. Roko se lik zove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 2 hours ago, uvrnuto said: Mislim, sad i ne na ovoj slici toliko, ali u toj epizodi me je podsećao. Roko se lik zove. Aha ovaj je iz plave (hrvatske) ekipe. Jeste Roko, smesan je lik totalno. Mada meni i dalje ovaj Vladimir vise lici. Zavisno da li Rade pusti bradu ili ne 😄 Ali moras da priznas da je Lazic na steroidima bas pravi Branko, pa cak i kad prica 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Blago vama, koliko ste vi dokoni kad pričate o survivoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 10 minutes ago, Marko said: Blago vama, koliko ste vi dokoni kad pričate o survivoru dokoni mogu biti i ljudi koji pričaju o umetnosti ili košarci, samo kažem. dokonost ne razlikuje kvalitet i važnost tema. ja lično volim dokonost; ma šta volim, obožavam. dokonost je kod katolika i generalno verujućih đavolje igralište ali je zapravo & po meni, mesto gde se rađaju sjajne ideje, kada si neopterećen svakodnevnicom. dokonost = super. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Apropo dokonosti, ne mogu dovoljno da preporučim ovu knjigu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 17 minutes ago, uini said: dokoni mogu biti i ljudi koji pričaju o umetnosti ili košarci, samo kažem. dokonost ne razlikuje kvalitet i važnost tema. ja lično volim dokonost; ma šta volim, obožavam. dokonost je kod katolika i generalno verujućih đavolje igralište ali je zapravo & po meni, mesto gde se rađaju sjajne ideje, kada si neopterećen svakodnevnicom. dokonost = super. Morao si da budeš Captain Obvious, kao da sam rekao to najozbiljnije 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Just now, Marko said: Morao si da budeš Captain Obvious, kao da sam rekao to najozbiljnije 😁 tjah. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Prvo bi se morala definisati dokonost, pa tek onda da se zađe dublje u raspravu ko je dokon i šta radi dok je dokon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts