ćušpajz Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 (edited) 7 minutes ago, Drug Crni said: Jesi li mozda citao njegovu autobiografiju - "Scar Tissue"? nisam; nisam zapravo bio nikada fan - obožavam "one hot minute" koji niko posebno ne voli, "mother's milk" i "bloodsugarsexmagik" plus su mi raniji radovi dobri. sve iza toga skoro da ne podnosim a uglavnom sam ravnodušan ( : edit ali znam ponešto random iz žitija entonijevog: kakav mu je bio čale, kakvu je mladost imao i ostalo. (ima veze sa protivljenjem fenderovoj opasci : )) Edited February 4, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Kul ^ Sto vise slusam Black Summer,sve vise dobijam osecaj uticaja '70-ih u pesmi..taj neki vajb.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 1 hour ago, uini said: jedno je sigurno, kod entonija to ne bi bio slučaj, taman da ima samo za sapun & vode 🙃 Dobro bre bukvalisto mislio sam vise generalni koment, sto kaze Haos kad si multimilioner i zvezda moz izgledas kako hoces... i kao Vinsent Kasel @Dropkick Murphys ili Piter Krauc ili Bobi Marjanovic... Entoni Kidis u 60 god izgleda kao mladic...lep covek 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Ti bi, kaze, staramajka, mogao da izvadis knjizicu - Jutroske mi se bata onesvestio, opasno pocepao celo... eno ga i dalje ceka, ni sam ne zna sta - Da izvadim sta?! I, onda mi onaj izlece i na telefonu.Ma, nanu li vam ga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Stoka udarao selfie jos '98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 13 hours ago, Drug Crni said: kosa..i kosulja i pantalone kao iz Walmarta..za 15 baksa. Di ga ima, da se i ja ponovim, k'o covek... + Okaci Spot, majku mu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 @gggggggg, kako ti se čini ovo? francuski-pompezno ali ima nekog šarma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 10 hours ago, uncletima said: Di ga ima, da se i ja ponovim, k'o covek... + Okaci Spot, majku mu! Znam gde nema - u Austriji ..tako da..dzaba ces za VijenU Spot je vec okacio Fancy..al' evo ti.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 3 hours ago, Drug Crni said: Znam gde nema - u Austriji ..tako da..dzaba ces za VijenU Ima s.Oliver Fancy mi nije nista, a ti si zenica oka mog! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Novosacki 😄 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 4 hours ago, Drug Crni said: Znam gde nema - u Austriji ..tako da..dzaba ces za VijenU Spot je vec okacio Fancy..al' evo ti.. Opusteno, vodim ga ja u KiK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 @gggggggg, kako ti se ovo čini Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) dobre trake, pogotovo prva, mada detroit nikad nije los. inace wink ima traku sa najboljim dropom u istoriji istorije. Edited February 6, 2022 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Just now, John Dies at the End said: Predrag Peđa Vranešević preminuo je u Novom Sadu u 76. godini. Zajedno sa bratom Mladenom, sarađivao je sa nekim od najsmelijih reditelja sa naših prostora – Karpom Aćimovićem Godinom i Želimirom Žilnikom, kao i sa Draganom Kresojom. Radio je muziku za uspešne i nagrađivane filmove “Splav Meduze”, “Oktoberfest”, “Još ovaj put”, “Pun mesec nad Beogradom”, “Original falsifikata”, “Kraj rata”, kao i “Artificial Paradise/Umetni raj”, koji je poslednji film iz Jugoslavije prikazan na Kanskom festivalu. Publika takođe pamti muziku za popularne TV serije “Poletarac”, “Fore i fazoni”, “Varošarije”, “Priče iz Nepričave”. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Pedja Vranesevic... nisu mi bliske te anarho ideje i konceptualne umetnicke komune nastale iz 60-ih ali da je bio autentican lik jeste. @Drug Crni Novi RHCP kao soundtrack za Once upon a time in Hollywood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 1 hour ago, Tamburinjo said: @Drug Crni Novi RHCP kao soundtrack za Once upon a time in Hollywood Aha..tako nekako..ja vec napisah impresiju da mi pomalo zvuci na '70-te..videcemo (cucemo) kakav ce zvuk preovladjivati na celom albumu..znam da cu uciniti svetm da odem do Budimpeste recimo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Pao sam 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Solidni novi RHCP, nisam ukapirao Frusciante vratio u bend. Čitao sam danas intervju prethodnog gitariste kako se osećao kad su ga našutirali šimikom u bulju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 (edited) 1643908967414875.mp4 Edited February 7, 2022 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Dajte predloge za neki dobar telefon. Najradije bih opet uzeo Huawei, ovaj poslednji se dosta dobro pokazao. Može i neki drugi proizvođač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Jel kačio neko novi Radiohead Thom Yorke + Jonny Greenwood? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Kida, kao i uvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 On 2/7/2022 at 1:41 PM, Drug Crni said: Aha..tako nekako..ja vec napisah impresiju da mi pomalo zvuci na '70-te..videcemo (cucemo) kakav ce zvuk preovladjivati na celom albumu..znam da cu uciniti svetm da odem do Budimpeste recimo.. Jep se... gledam raspored koncerata i radpored odmora vec dva dana ( da sve uklopim) 😴 ..nisi morao da me podsecas na "tour" 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts