fancy Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 14 minutes ago, Ne sam Safete said: Vrijedi li kupovati Huawei ili su ga sjebali 'sankcijama'? To je jedna od češćih reakcija na Sinopharm vakcinu, ali ne brini proći će. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 2 minutes ago, fancy said: To je jedna od češćih reakcija na Sinopharm vakcinu, ali ne brini proći će. Odakle vakcina u tamnom vilajetu, dobri moj fancy 🙂 Hvala svima na odgovorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Odakle vakcina u tamnom vilajetu, dobri moj fancy 🙂 Hvala svima na odgovorima Post od prošle godine, citiram ga kad god neko ovo pita... Spoiler Elem, ne znam da li nekoga zanima, ali da napišem svoje utiske: Uzeo samo P40 lite, jer me je jako zanimalo kako to izgleda bez google servisa. I šta znam... volim Huawei, ali ogroman problem je pred njima. Nisu to neki posebni problemi, ali skupi se gomila nekih sitnica koje smetaju i koje ne želiš da imaš na svom novom telefonu. Navikao sam da uzmem novi telefon, ulogujem sa na gmail, on povuče sve i svašta, neki phone clone ili slično za aplikacije i za pola sat max, imam potpuno sve isto kao na prethodnom. Bez g-servisa, odigraće se samo 20-3'0% tog procesa, za bar polovinu će trebati dodatni trud, a nešto uopšte neće moći. I tu se onda postavlja pitanje - zašto bi neko, ko je dao 300, 400 ili i više eura, trebao da provodi ko zna koje vreme, tražeći APK fajlove za instalacije aplikacija, pa nameštanje istih, problemi, otkazivanje svih sigurnosnih protokola, na kraju krajeva i prinudno odricanje nekih aplikacija koje jednostavno ne rade. Da nabacam utiske po aplikacijama: gmail ne može app, ali može u nekoj drugoj aplikaciji, sve ok mape - na prvu instalirao "here we go" radi normalno, google maps ne. whats up i viber - može, ali bez prenosa istorije chat-a, niti kasnije bekapovanja istog. Recimo, Youtube app ne radi. YT Vanced može da se instalira, ali ti trebaju 3 različita fajla i dosta maltretiranja da to središ. Netflix ne radi, Amazon prime radi normalno Pi music player ne radi Flashscore ne radi; SBB EON radi Elektronsko bankarstvo u skoro nijednoj srpskoj banci, ne radi još uvek. Čak ni ove aplikacije koje rade, nisu sve na Hauwei app store, nego ih skidaš uz pomoć nekih dodatnih, u mom slučaju "APK Pure" I da, video sam varijantu sa instalacijom baš "google play" uz pomoć svojevrsnog flešovanja telefona sa root-om od valjda Mate30 ali isto tako videh da to donosi gomilu problema, pa nisam želeo da se upuštam u tu avanturu. Sve u svemu, iako su mi utisci o telefonu sasvim korektni za ovu klasu, ne vidim razlog zašto bi se neko maltretirao sa ovim. Za malo više para Samsung, za nešto manje para Xiaomi, ali za Huawei ću ipak sačekati da se ili dogovore sa Google-om, ili u mnogo većoj meri razviju svoj app store. A što se tiče ovog drugoj scenarija, malo reći da sam skeptičan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
todorovic Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 On 5/16/2021 at 9:05 AM, Arsenije Pesic said: Da li samo moj telefon i ja imamo taj poseban odnos u kojem je ozbiljna borba kada treba da se isključi alram ili da se javim, ali zato u toku razgovora, uvetom uđem u neka podešavanja za koje je potrebno 50 klikova? Da pogadjam, neki xiaomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 @Ne sam Safete Uzmi neki P30 ili P30 pro i bombonica. Nemaš problema sa google servisima jer su izbačeni pre bana , a telefoni su prva liga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 do pre 2 dana mi pisalo na proveri statusa za 30 eura, nesto tipa uskladjivanje sa bankom bla bla.. sad opet proverio, pise da je uplata prosledjenje 12.05 u 16:45 na intezu.. medjutoa, nit sam dobio poruku na fon, a ni na racuna se ne vidi da je leglo.. di su moji novci?😠 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Klasici tres muzike...? 3,2,1...krenite! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Just now, SteveFrancis#3 said: Klasici tres muzike...? 3,2,1...krenite! A! Definisi 'trash' Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Pa ono, nesto sto je nedvojbeno male umetnicke vrednosti (bar za prosecno pismenog konzumenta), nevezano za zanr, nesto sto ti je kul da cujes iako te je realno blam sto je tako (iz ociglednih razloga)... Toliko lose da je dobro i slicno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 (edited) 18 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Klasici tres muzike...? 3,2,1...krenite! Domaće ili strano? Da li se ovo kvalifikuje? Edited May 19, 2021 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 16 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Klasici tres muzike...? 3,2,1...krenite! Slabo me služi mozak, onako na keca. Vrv iz ovog žanra ima još nekih stvari koje potajno simpatisem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 22 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Klasici tres muzike...? 3,2,1...krenite! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Pokusavam da se setim necega iz ipak malo zrelijeg doba,makar studentskih dana..jer dok sam bio klinac&teen mnoge stvari nisam ni dozivljavao kao trash..iskopacu vec nesto.. (trazim stranu stvar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Ne mogu, nema šanse da u svojoj glavi razlučim i sastavim solidnu listu trešerane. Mislim, ponajviše zbog 2000-ih, i neverovatnom doprinosu tih nekih godina sveukupno žanru trešerane, takoreći. Gigantski bi to bio poduhvat ipak. To pogotovo važi za domaće. Hiperprodukcija svega i svačega je baš bila neverovatna, sećam se da smo se bukvalno svake nedelje smejali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Epitom domaćeg treša su ipak bile devedesete... to je trebalo preživeti kad sa skoro svakog TV i radio kanala bije nešto ovako: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 (edited) Samo da otvorim prozore, da provetrim... Edited May 19, 2021 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar je Dzontra... Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 5 hours ago, SteveFrancis#3 said: Klasici tres muzike...? 3,2,1...krenite! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Trudite se, ali tanko je to za sad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Ima tu materijala...mene je Francis natjerao da se sjetim nekih davno zaboravljenih stvari, npr. ove obrade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Trudite se, ali tanko je to za sad Ovo sam preskocio, ali da je jako jako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts