deez nuts. Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Boomerske viber grupe, najkrindz izum danasnjice. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 3 minutes ago, Sprivel said: Boomerske viber grupe, najkrindz izum danasnjice. Baci neki cool vic Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Bacicu neku foru sa viber grupa, samo da se dokopam telefona od matorog. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 (edited) Tebi su tvoji već dali mobilni? Obično se ne daje pre devete-desete godine. Edited April 26, 2021 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Pa vidiš da nisu. Lepo kaže čim se dokopa telefona od matorog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Tima mode on 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 (edited) 9 hours ago, Crni Bombarder said: Jesam li ja jedini koji primecuje da se vicevi vise ne pricaju? Kad ste poslednji puc uopste culi vic? Ja se zaista ne secam.. Jesu li izasli iz mode,nisu u trendu? Jesu li ih pojeli internet gif-ovi i meme-ovi ili ih je satrala politicka korektnost? Sta se tu desava? Ispricam ja kad kad koleginicama... bar ovom delu koji razume srpsko-hrvatski jezik naroda i narodnosti jbg, stara skola Edited April 26, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Srecan najlepsi dan ikad svima koji slave https://nova.rs/vesti/drustvo/marihuana-od-utorka-nije-narkotik-ali-nece-biti-ni-legalna/?ref=fbnova&fbclid=IwAR0cuQm2kcFYKe6EPn0nms-nW_U5Z6i6hqzduFrfuzVAAEXpNkAlDRp4Pnc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 9 hours ago, Crni Bombarder said: Baci neki cool vic Zašto je Morava najtoplija reka u Evropi? -Ima najviše šporeti 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 (edited) "... zato što je slabost velika stvar, a snaga je ništa. Kada se čovjek rodi, on je slab i gibak. Kada umire, on je krut i neosjetljiv. Kada drvo raste, ono je nježno i gipko, ali kada se osuši i očvrsne - ono umire. Čvrstina i snaga su drugovi smrti. Gipkost i slabost su ekspresije svježine jednog bića. Ono što je snažno nikad neće pobijediti. " Stalker - Andrej Tarkovski Edited April 27, 2021 by Betolingar Misdongard 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Pisah nesto o mojim slabasnim iskustvima sa pivom..nisam bas pivopija,ali volim tamna piva i u poslednjih nekoliko godina su mi zanimljiva ta kraft piva koja stidljivo isprobavam. Medjutim..neka od najgorih pijanstava u zivotu dosla su od koktela koji se zove Irish Car Bomb U malu casicu od 0,05 (shot) sa sipa Jameson Whiskey (skoro do vrha) i Baileys liker (do vrha casice). Casica se spusti u kriglu Guinness piva. (sad je jasno odakle naziv Irish - sva pica su irska). Cim se casica spusti u pivo,to odmah krene da kulja i kipi napolje i moras da eksiras celu kriglu..nekoliko takvih i nema te Tako da..ovde je upravo tamno pivo "osnova" ovog koktela eksplozivnog imena,a i dejstva Naravno,ovo se dogadjalo u mojim mladjim i slavnijim danima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 18 hours ago, Crni Bombarder said: Baci neki cool vic -Istuširaš li se ti poslije seksa? -Normalno da se istuširam jebo te! -Trebao bi onda češće jebati. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Jedan od omiljenih : Načulo pile da zeka ima dobru vutru, reši da proba, zamoli zeku da smota jedan ... Smota zeko jedan mali i da piletu da proba. Pita ga: - I pile, osećaš što? Pile kaže: - Nita, nita! Smota zeko još malo jači i da piletu. Isto ga opet pita: - I pile, kako je sada? Osećaš sada što? Na to će pile: - Opet nita, nita, !' - A u 3mp! - pomisli zeko - Smotacu ću još jedan, najveci, najjaci... I smota zeko, ono, bombu. I da piletu opet. - I, pile , nemoj mi reći da opet ne osećaš ništa! A kaže pile: - Ne. Nita, nita, ... ni klun, ni nogice, ni klilca, nita, nita ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 1 hour ago, John Dies at the End said: Jedan od omiljenih : Načulo pile da zeka ima dobru vutru ... Zeka i vutra? To mora da je ona iz šteka iz najjačeg vica o Zeki i psihoaktivnim supstancama dakle... Duvaju Zeka i Lav pored minskog polja... Zeka: Doooobraaaa... Lav: uuuu jeboteee, doooobraaa... Zeka: Nego Lave... da si ti neki kralj životinja, reko bi "ko jebe ovo minsko polje" i preleteo ga like a king... Lav: (uzima jak dim, ssssssssssss) Šta bre nisam kralj, gledaj samo i divi se! (zaleće se i posle par koraka - BUM 💥 Zeka (povlači dim i pevuši): Lav iz in di er... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 B O G I NJ A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Ne znam da li je bilo. Kijev, Ukrajina. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 uh ako nesto mrzim, to su vicevi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Slusam ponovo Korn:Monumental od proslog vikenda(prvi stream koji sam ikada platio), malo cu otici u komercijalu. Moracu kroz nekoliko dana da izrudarim ceo snimak da ga imam na hardu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 (edited) Ok, mozete me ubiti. Preskocio sam album, jer mi se nije svidelo prvih 10 minuta, ali ovo mi je postalo zarazno. Guilty pleasure Spoiler Edited April 27, 2021 by Ta'veren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Meni Korn bio entry level bend, omiljeni u periodu između sedmog razreda i prvog, drugog srednje, mislio sam da sam najveći fan na svetu. Jedan od onih bendova koje nekako nema previše svrhe slušati kad prestaneš da budeš adolescent pa se na tome i završilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts