uvrnuto Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Čini mi se da sam čari Haxball-a spoznao na bivšem nam forumu, čak mi se čini da je bila i neka tema. Ima li zainteresovanih da se skupimo i da odigramo nekada? 1
Knipex Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Meni radi. Evo ova prva slika sa linka https://www.visitutah.com/places-to-go/parks-outdoors/bonneville-salt-flats/
Marko Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 (edited) Da, kad sam naleteo na ovo, setio sam se epizode Top Geara na toj lokaciji. A Princeton je prvi koji se pozalio da ne moze da vidi neku moju sliku. Eto, jos jednom se potvrdilo da i najbolji grese (mozda, ponekad, nekome) Edited April 5, 2020 by Marko
Kronostime Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 1 hour ago, uini said: dobar soundtrack za kronosov branč Priznaj da si, bar, pokusao da naskocis na gospodju.
didžej hel Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 8 minutes ago, Kronostime said: Priznaj da si, bar, pokusao da naskocis na gospodju. mislio sam vise na = sipa duplu prepecenicu, reze slaninu i krastavcice, pusta ou jea
Kronostime Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 3 minutes ago, uini said: mislio sam vise na = sipa duplu prepecenicu, reze slaninu i krastavcice, pusta ou jea To je u neskladu sa mojim upisom kako?
didžej hel Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 1 minute ago, Kronostime said: To je u neskladu sa mojim upisom kako? verovatno nije. ja nesto slabo miksam klopu, alkohol i seks 😀 ..a i dete vileni ceo dan, nikako da odspava, nema zemlje za starce 5 1
SunZero Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 pazi scena (kusturice marsh): barry white + reznjevi adidasa na zenkinim prsima + radza umesto onih ulja sto trose u massage videos 2
didžej hel Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 3 minutes ago, SunZero said: barry white + reznjevi adidasa na zenkinim prsima + radza umesto onih ulja sto trose u massage videos jos bolje, pjesma o beriju od fun lovin criminals 3
Kronostime Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 3 minutes ago, SunZero said: pazi scena (kusturice marsh): barry white + reznjevi adidasa na zenkinim prsima + radza umesto onih ulja sto trose u massage videos Kod Kusturice bi letele neke azdaje okolo.
Laki21 Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Treba mi tekst (na španskom) ove verzije pesme, a ne generičke. Nisam uspeo da pronađem, pa ako neko natrči, bio bih zahvalan. 1
nemanjaol Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Zdravo ljudi imam jedno pitanje. Hoću da uploadujem jedan snimak na yt, ali zvuk i slika nisu sinhronizovani. Da li neko zna pomoću kog softvera, ili na koji način mogu to da ispeglam? Na netu sam našao neki predlog da sa blenderom to uradim, ali se ne snalazim baš najbolje tu.
Recommended Posts