Мџе Posted April 5 Posted April 5 Nakon nekih 20 godina opet sam gledao Training day i majko mila koja je to filmčina. Sećam se kada sam prvi put duvao, krenuo kašalj i prodje mi kroz glavu ova scena i kao da mi se Denzel smeje i govori virgin lungs, virgin lungs. 1
Drug Crni Posted April 6 Posted April 6 On 4/5/2025 at 5:11 PM, mare80 said: Uu..šta ti je rekao @didžej hel 1
Stiletto Posted April 8 Posted April 8 Ako neko nikad nije čuo anđela kako peva, to zvuči otprilike ovako:
MC Thunder 2 Posted April 10 Posted April 10 "I've lost a ton of weight, I can finally see the blowjob" Bert Kreisher 😆 2
Drug Crni Posted April 10 Posted April 10 (edited) Nekada je stajao iza Vlade Divljana i otvarao usta. Sada kleči ispred Vučića i isto otvara usta. Dobar dan svima u kafani Edited April 10 by Drug Crni 1
NMX Posted April 10 Posted April 10 38 minutes ago, Drug Crni said: Nekada je stajao iza Vlade Divljana i otvarao usta. Sada kleči ispred Vučića i isto otvara usta. Dobar dan svima u kafani Trivije radi, Kenozoik sa Odbrana i poslednji dani je mislim jedina pesma gde je ovaj degenerik bio lead vocal. Pesma ima i prigodan stih: Čini mi se, oduvek sam bio glup Govno oportunističko. 4 1
Marko Posted April 10 Posted April 10 Ja nisam neki ekspert za Ex-Yu pop/rok scenu... Moram zato da pitam one koji bolje znaju: U kojoj meri, odnosno u kom kapacitetu, je Krlo uopšte bio bitan u bendu? Oduvek sam bio pod utiskom, a mislim da su mi tako i pričali neki matori, da su Idoli najpre na prvom mestu Vlada (Ne mogu da verujem da je prošlo 10 god), a onda na drugom naravno Šaper. Tj, da je samim prisustvom njih dvojice, nije baš bilo ne znam kako bitno ko je treći/četvrti/peti član grupe (Ličnosti na stranu, pričam muzički)
Nikom nista Posted April 13 Posted April 13 On 4/9/2025 at 3:17 PM, kendrick duckworth said: Tačno me glava zabolela gledajući ovaj film... Gde smo kao društvo bili i sa kakvom perspektivom, a dokle smo stigli... 2
BattleBender Posted April 15 Posted April 15 Dugo me neki album nije odusevio kao ovaj. Bas pricam sa najboljim drugarom kako u poslednje vreme mogu samo jazz-like muziku da slusam, i on "i ja isto vec skoro god dana" On mi je i otkrio ovo. Bas sam odusevljen. preslusajte ceo album, bas bas je dobro 3
Chaos Is Me Posted April 15 Posted April 15 Super je, ako ti se to sviđa overi i Yazz Ahmed koja radi taj neki orijentalni džez sa mnogo ukusa. Ima album iz ove godine koji je super, ali prethodna dva su još bolja. 1 1
uncletima Posted April 17 Posted April 17 Moze, lustracija, ali ako moze i penzija? Ma o cemu, bre ti pricas? Da dodamo i medalju za nemili rad?
uncletima Posted April 18 Posted April 18 Kad slusas, dijasporu, kroz koje su oni muke prolazili, da udome stotinak dusa na biciklovima, prosto ti dodje da se zapitas: Na koji racun da uplatimo, da vam olaksamo te vase, Beclijske muke?! PS. Ma, kakvi, bre, Falka vredni niste! 1
Recommended Posts