DameTime Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: Da li znaš nastavak replike? Spoiler Oh, and I suppose you think you're the proper person. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Da li znaš nastavak replike? Hide contents Oh, and I suppose you think you're the proper person. U mene sumnjaš, sestro slatka? Spoiler I might be, if a right moment ever came. Edited 5 hours ago by Stiletto 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: U mene sumnjaš, sestro slatka? Reveal hidden contents I might be, if a right moment ever came. Spoiler You’re a conceited, black-hearted varmint, Stiletto! Dobro je znati da još neko može da citira jedan od najvećih filmova i romana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 43 minutes ago, DameTime said: Reveal hidden contents You’re a conceited, black-hearted varmint, Stiletto! Dobro je znati da još neko može da citira jedan od najvećih filmova i romana Moj maler je što sam prvo čitao knjigu pa gledao film. A film, osim što je morao da kompresuje knjigu (nema Vila Bentina, nema još dvoje Skarletine dece i još nekih likova) je prilično ispeglao karaktere Skarlet i Reta, u odnosu na one mračnjake iz knjige su gotovo anđelčići. Recimo, kad Ret kaže Skarlet "mačke su bolje majke od tebe", to mnogo teže udari u stomak u knjizi kad znamo koliko je užasan njen odnos prema Vejdu i Eli, deci kojih u filmu nema. I Ret i Skarlet su u knjizi teški rasisti. Ret robija zbog linčovanja crnca i član je KKK, Skarletin nipodaštavajući odnos prema Prisi je tek za priču. U filmu je to mnogo blaže prikazano. Predugo pričam za kafanu, osuši mi se grlo. Kelner, još jednu turu za ovaj sto! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Dajm, ume da zanoveta Stiletto, te ne valja mu ovaj, te onaj, te ne valja pesma jer peva o tome kako je maznuo ribu ortaku...A i ne voli narodnjake. U inat njemu ponovo narodnjak: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: Moj maler je što sam prvo čitao knjigu pa gledao film. A film, osim što je morao da kompresuje knjigu (nema Vila Bentina, nema još dvoje Skarletine dece i još nekih likova) je prilično ispeglao karaktere Skarlet i Reta, u odnosu na one mračnjake iz knjige su gotovo anđelčići. Recimo, kad Ret kaže Skarlet "mačke su bolje majke od tebe", to mnogo teže udari u stomak u knjizi kad znamo koliko je užasan njen odnos prema Vejdu i Eli, deci kojih u filmu nema. I Ret i Skarlet su u knjizi teški rasisti. Ret robija zbog linčovanja crnca i član je KKK, Skarletin nipodaštavajući odnos prema Prisi je tek za priču. U filmu je to mnogo blaže prikazano. Predugo pričam za kafanu, osuši mi se grlo. Kelner, još jednu turu za ovaj sto! Oboje su užasni, što me ne sprečava da i danas verujem kako je ova toxic priča najveća ljubavna priča ikad 😄 Skarleta je prezirala prvo dvoje dece, zato što je prezirala muževe sa kojima ih je začela. Obojicu je smatrala nesposobnjakovićima i luzerima, da se izrazim u današnjem žargonu. Jedino je Boni, prvu ćerku koju je imala sa Retom, da kažemo volela ili bar prema njoj gajila neku naklonost. I jedino je drugo dete sa njim, koje su takođe izgubili, zapravo želela. Jesu rasisti, mislim oboje su bogataši sa Juga, odrasli sa privilegijom da ih crnci služe i obožavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Volter said: U inat njemu ponovo narodnjak: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts