Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

8 minutes ago, Barkley#34 said:

E, da, kad si u Nemanjinoj, uđi u pekaru Trpković. Najveća znamenitost te ulice. :classic_biggrin:

Počeo sam da trčim redovno samo da bih mogao češće da jedem njihov burek

Edit: I kiflice sa kremom jer se mora i ušećeriti posle jakog doručka

Edited by Урош19
  • Ha-ha 1

Tamo gde su tepsije standardizovane na kilogram (sa nadevom) četvrtina je logična za naručivanje. U Trpkoviću, npr, imaju veće tepsije pa ti 250-300g nekako dođe vizuelno malo. Zato kad nahraniš oči moraš posle više da trčiš, kao Uroš.

1 hour ago, Barkley#34 said:

Rekao ti je čovek nešto po razumnoj ceni, ali u BG je taj pojam prilično iskrivljen. :classic_biggrin: Generalno, centar ili širi centar Beograda je uglavnom bezobrazan sa cenama.

Kažu ovi iz Savskog Venca:

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor vina i rakija vodećih proizvođača. Prepoznatljivi smo i po vrlo obilnim porcijama i više nego pristupačnim cenama.

Nekad su zaista bili pristupačni, da li su i danas... neko će morati da proveri :classic_biggrin:

@Drug Crni

Nema cenovnik, al ima jelovnik:

https://restoransavskivenac.rs/jelovnik/

• Thanks 1

13 minutes ago, Урош19 said:

Orašac je meni odličan i cene su im ok ali ne znam da li bi se svi složili da se može pešačiti od Nemanjine

Može svako ko nije invalid, ima oko kilometar i po.

Nek sačeka tramvaj ako ga mrzi da hoda :classic_smile:

• Ha-ha 1

11 minutes ago, Урош19 said:

Orašac je meni odličan i cene su im ok ali ne znam da li bi se svi složili da se može pešačiti od Nemanjine

Dobro ne preporuci  Djurdjevdan, Vltavu ili Na kraj sveta 2.0...

Mada i Kapija Sumadije, Majdan i one pecenjare na kragujevackom putu i ibarskoj magistrali nisu daleko.

:classic_biggrin:

1 minute ago, Kronostime said:

Dobro ne preporuci  Djurdjevdan, Vltavu ili Na kraj sveta 2.0...

Mada i Kapija Sumadije, Majdan i one pecenjare na kragujevackom putu i ibarskoj magistrali nisu daleko.

:classic_biggrin:

A i ti ga pretera, to je nekih 15-20 minuta pešaka ili 2 stanice tramvajem. Za Beograd ti to dođe kao da ideš kod komšije

• Like 1

Just now, Урош19 said:

A i ti ga pretera, to je nekih 15-20 minuta pešaka ili 2 stanice tramvajem. Za Beograd ti to dođe kao da ideš kod komšije

Beograd moje mladosti "otisla nocna 26 - ko je j*be, picim peske od Trga Republike ka Jerkovicu..." >>> Beograd tvoje mladosti.

:classic_sleep:

3 hours ago, fancy said:

Nekad su zaista bili pristupačni, da li su i danas... neko će morati da proveri :classic_biggrin:

@Drug Crni

Nema cenovnik, al ima jelovnik:

https://restoransavskivenac.rs/jelovnik/

Kad ti treba info o cenama, pogotovo restorana, odes lepo na Google maps i nadjes ih i uglavnom za posecenije/poznatije lokale imas medju slikama i kategoriju Menu gde mozes videti slike menija - treba samo da obratis paznju kad je fotkano.

Na primer za Savski Venac postoje fotke menija od Aprila 2024