Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 4/2/2024 at 12:43 PM, Göbekli Tepe said:

Pa koje je to mater ne bi poželela za nevestu za svog sina :classic_biggrin:

od mnostva gadnih stvari na ovom snimku ipak mi je najgadniji ovaj stalak za mikrofon u obliku zlatne kobre optocene draguljima :cigar:

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, woolgatherer said:

od mnostva gadnih stvari na ovom snimku ipak mi je najgadniji ovaj stalak za mikrofon u obliku zlatne kobre optocene draguljima :cigar:

e5325057a62492a76033c59b865d686f.gif

:classic_biggrin:

Posted
51 minutes ago, woolgatherer said:

Meni nije jasno kako je ona mislila da nastupa na Evroviziji kao predstavnik Srbije kada ovako "deli narod"? 

Ne moze svako da bude kao Mirotic... :default_coffee:

Posted
Just now, Kooineeperk said:

Meni nije jasno kako je ona mislila da nastupa na Evroviziji kao predstavnik Srbije kada ovako "deli narod"? 

Ne moze svako da bude kao Mirotic... :default_coffee:

Ne bi pevala "Crno i zlatno" na Evroviziji.... :classic_biggrin:

Posted

Posetila sam Cat Cafe na Vračaru :classic_love: Imaju 6 maca i vrlo jasna pravila - unapred rezervišete termin, nema gužve, ne vičete i ne gnjavite mace dok odmaraju, naravno možete ih maziti. Na ulazu se dezinfikujete i dobijete kako se koja maca zove, šta vole, šta ne vole itd. 

spacer.png

spacer.png

Cene pića su ok, ono što plaćate je mačkarina - iznos koji ide za brigu o macama i iznosi 800 rsd/1h po osobi. Malo je jača cena ali mi iskreno nije bilo žao. 

• Like 1
  • Love 1
Posted

Svojevremeno sam, kad sam poceo sa barabom da se upoznajem, podigao ogradu. Namerno sam uvukao 20 cm na svoju stetu, nadajuci se, da ce to i komsiluk da ispostuje... I, sad, da bih spasio kokoske istih komsija, koji su kultivisali bukvalno do ivice zice ( da sam je postavio na verandi, nekih 25, 30 metara dalje, iliti po' Marakane - i tu bi zaorali... ) moram da pletem donji deo, jer su plugom izguzvali sve....

Pa, majku mu, samo jos jedno da samlatim i bice:

PS. Za neupucene, timO je, inace, po vokaciji pacifista!

• Like 1