Jump to content

Kafana pod obručima


Kronostime

Recommended Posts

19 minutes ago, Stiletto said:

timo...



Znaci, ni spojler ne radi posao?

PS. Da skoknem do dezurne apoteke po some Vaseline?

PS.1 Pa, metni me na Il... Pa, stvarno ste, bre, vise dosadni!

Ič, ali, nikome ič nažao učinio nisam, ali ajde da ga ocrnimo.

PS. Fuck you 2!!!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Na drugoj temi je kolega @freethrow prije par dana postavio ovo pitanje

 

On 2/19/2023 at 12:16 PM, freethrow said:

Imate li neku preporuku za android fon do 300e? Za mene je, voleo bih neki veći ekran? Ima li onih guglovih za te novce, max 400?

 

Dobio je odgovor od kolege @Knipex

 

Quote

Skoro sam ćaletu uzeo Honor X8 preko A1. Možda je već pominjan na forumu. Nešto preko 200e je. On je prezadovoljan. Inače telefon uglavnom koristi za čitanje vesti, youtube i dopisivanje preko vibera i mejla. Ja sam ga koristio kratko, par dana kako mi je šta tražio da mu podesim. Telefon radi fluidno, što je meni najbitnije. Ekran je 6.7" što spada u veće. Baterija iako je 4000mAh njemu drži do dva dana a napisah već za šta koristi telefon.

 

Ja, kao privatni telefon, koristim Poco X3 već godinu dana. Mislim da ima i naslednika. Odličan telefon za novce za koje se prodaje. Prezadovoljan sam.

 

ali nitko drugi nije se uključio s preporukom, neću ni ja ali znam da se ovdje već više puta pričalo o fonovima, više ljudi se uključivalo pa reko' nek se i ovdje proslijedi poruka da kolega bude još sigurniji da neće promašiti slobodno bacanje (možda je bio neredovit u kafani pa nije znao da se i ovdje može, dapače treba pričati (i) o fonovima) :classic_biggrin: Ako ga je već kupio, nadam se da će dobro poslužiti.

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Dracarys said:

Ziveti na selu kao penzioner sa pivom u ruci na klupi ispred kuce (ako lekovi dozvoljavaju) i znati zivot svake osobe od A do S, poreklo ili rodbinu koja prodje ulicom i naravno, podeliti isto sa svojim drugovima.

 

Opisuješ život jednog mog dede koji nam je ujedno i prvi komšija na selu. Taj bolje zna gde smo bili i šta smo radili od nas samih.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Razmišljam kako miševima stalno stavljaju sir. Vjerovatno je i njima više dojadilo i kažu stavite nam kulena i nekog mesa drugog. Može i neki dezert posle toga - tri leće kolač. Volimo popiti času piva ili bijelog vina. I pustite nam neki ljubavni film sa Ričardom Girom - Oficir i džentlmen ili Jesen u Njujorku.

Edited by Kvaratskhelia
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...