Luchifer89 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: jesi pokis'o Nećeš verovati, nisam. Al je zato bio stiskavac dobrih pola sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 3 minutes ago, Luchifer89 said: Nećeš verovati, nisam. ja ti verujem. uključio si štit protiv padavina i kiša se samo odbijala o tebe i padala na susedne rejvere 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Jaooo, idemooooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 ja ti verujem. uključio si štit protiv padavina i kiša se samo odbijala o tebe i padala na susedne rejvere Mogao sam i to,ali sam u tom trenutku iskoristio mogućnost pravovremenog pozicioniranja pre početka padavinaSent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 2 hours ago, Luchifer89 said: Mogao sam i to,ali sam u tom trenutku iskoristio mogućnost pravovremenog pozicioniranja pre početka padavina Sent from my SM-G998B using Tapatalk komsija 🙂 90% vremena sam provodio tu negdje, malo iznad. Govorim o vremenu na areni ... zadnjih godina sam. doduse, cesce ostajao na drumu na mainu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Whitney Houston Is The Greatest Singer That Ever Walked On Earth. Here’s why. https://medium.com/@linsy.clark/whitney-houston-is-the-greatest-singer-that-ever-walked-on-earth-9d275d05ed7b 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Jos jedan kvalitetan tres s kraja dveiljaditih koji baca gomilu uspomena Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 E fala da ne kažem čemu da (pre)poznajem jedan uradak koji si okačio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 2 minutes ago, DameTime said: E fala da ne kažem čemu da (pre)poznajem jedan uradak koji si okačio. Nije cudo, ovo je neka 2007/2008, blize ti je pa si zakacila kad se vrtelo besomucno... Ako zelis proper umetnost, probaj s ovim. Jedna od najboljih stvari u istoriji ljuCkog roda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nije cudo, ovo je neka 2007/2008, blize ti je pa si zakacila kad se vrtelo besomucno... Ako zelis proper umetnost, probaj s ovim. Jedna od najboljih stvari u istoriji ljuCkog roda Da li stvarno želiš da javno podelim šta sam slušala sa 11 godina... Spoiler Poslušaću ovo. 😌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 27 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Jos jedan kvalitetan tres s kraja dveiljaditih koji baca gomilu uspomena tres?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 15 minutes ago, DameTime said: Da li stvarno želiš da javno podelim šta sam slušala sa 11 godina... Hide contents Nemas cega da se stidis jerbo mi nije poznat ovaj bend:D Ja sam sa 10-11 (kad je do mene dosao album prvi put) recimo pokusavao da odgonetnem o cemu kog krasnog repuju sindikalci u 'Zalasku treceg sunca' Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 (edited) 33 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nemas cega da se stidis jerbo mi nije poznat ovaj bend:D Ja sam sa 10-11 (kad je do mene dosao album prvi put) recimo pokusavao da odgonetnem o cemu kog krasnog repuju sindikalci u 'Zalasku treceg sunca' Pa tipičan fangirling momenat kad su bendovi u pitanju, lepila postere, drugarice i ja skupljale sličice, birale koja smo devojka u grupi i koji lik nam se sviđa, bila i serija 😄 Malo pre te faze smo svi ovo prebacivali preko bluetootha ili skidali onim SMS-ovima što koštaju 300 dinara pa su nas roditelji ubijali od batina: Imala sam i Tokio hotel fazu, ali BS je od mene bio miljama daleko. Za njih sam čula baš kasnije kad su dečaci odmakli od Ane Mašulović i ekipe i prešli na, kako su oni nazvali, ozbiljan rep. Dragi Bravo momenti generacija iz druge polovine 90ih 😄 Edited January 11, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 RIP Jeff 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 ...da se nadovežem na zadnju stvar... The Blowup 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 + 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 6 minutes ago, delgado said: The Boss Sad me podseti na trenutak ponosa pre neki dan... Ulazim u kuću s posla i čujem buku iz kupatila, mali se tušira posle treninga, odšrafio Thunder Road - Born To Run - Badlands i zatim izlazi i dere se kroz hodnik Adam raised a Cain YEEEEAAAAA!!!! Parenting done good. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Meni je Brus Sprigstin jedan od najvećih bezveznjaka u istoriji muzike. Bukvalno ne kapiram famu oko njega. Bezubi pop rock za konformiste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: ne kapiram famu oko njega Ne gledam na njega kao na konstantu. Born To Run i Darkness At The Edge... su remek dela. Sve samo ne konformizam. River i Born In The USA, slušljvi, ovaj drugi više za žurke... posle mi se ugasio po muzičkom značaju. Takođe ne treba zaboraviti da je koautor Because The Night.... S druge strane, u histeričnoj kakofoniji svavkodnevnih Folk-Rap-Trap sranja kojima su tinejdžeri agresivno okruženi, rasprava o Springstinu kao Bezveznjaku gubi se u besmislu večnosti... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Za ljubitelje grupe Queen (a i ostale,zasto da ne) koja pesma ima bolji bass-riff: Under Pressure Another One Bites the Dust Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 On 1/11/2023 at 10:58 AM, Luchifer89 said: Mogao sam i to,ali sam u tom trenutku iskoristio mogućnost pravovremenog pozicioniranja pre početka padavina Sent from my SM-G998B using Tapatalk Bio, pokisao 😄 Čak sam otišao u stan, pošto sam bio na keju blizu, presvukao se i vratio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts