Luchifer89 Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 1 hour ago, Ne sam Safete said: jesi pokis'o Nećeš verovati, nisam. Al je zato bio stiskavac dobrih pola sata
didžej hel Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 3 minutes ago, Luchifer89 said: Nećeš verovati, nisam. ja ti verujem. uključio si štit protiv padavina i kiša se samo odbijala o tebe i padala na susedne rejvere 1
Luchifer89 Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 ja ti verujem. uključio si štit protiv padavina i kiša se samo odbijala o tebe i padala na susedne rejvere Mogao sam i to,ali sam u tom trenutku iskoristio mogućnost pravovremenog pozicioniranja pre početka padavinaSent from my SM-G998B using Tapatalk 2 1
Ne sam Safete Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 2 hours ago, Luchifer89 said: Mogao sam i to,ali sam u tom trenutku iskoristio mogućnost pravovremenog pozicioniranja pre početka padavina Sent from my SM-G998B using Tapatalk komsija 🙂 90% vremena sam provodio tu negdje, malo iznad. Govorim o vremenu na areni ... zadnjih godina sam. doduse, cesce ostajao na drumu na mainu. 1
didžej hel Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Whitney Houston Is The Greatest Singer That Ever Walked On Earth. Here’s why. https://medium.com/@linsy.clark/whitney-houston-is-the-greatest-singer-that-ever-walked-on-earth-9d275d05ed7b 3
SteveFrancis#3 Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Jos jedan kvalitetan tres s kraja dveiljaditih koji baca gomilu uspomena
DameTime Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 E fala da ne kažem čemu da (pre)poznajem jedan uradak koji si okačio. 1
SteveFrancis#3 Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 2 minutes ago, DameTime said: E fala da ne kažem čemu da (pre)poznajem jedan uradak koji si okačio. Nije cudo, ovo je neka 2007/2008, blize ti je pa si zakacila kad se vrtelo besomucno... Ako zelis proper umetnost, probaj s ovim. Jedna od najboljih stvari u istoriji ljuCkog roda 1
DameTime Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 4 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nije cudo, ovo je neka 2007/2008, blize ti je pa si zakacila kad se vrtelo besomucno... Ako zelis proper umetnost, probaj s ovim. Jedna od najboljih stvari u istoriji ljuCkog roda Da li stvarno želiš da javno podelim šta sam slušala sa 11 godina... Spoiler Poslušaću ovo. 😌
gggggggg Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 27 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Jos jedan kvalitetan tres s kraja dveiljaditih koji baca gomilu uspomena tres?? 1
SteveFrancis#3 Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 15 minutes ago, DameTime said: Da li stvarno želiš da javno podelim šta sam slušala sa 11 godina... Hide contents Nemas cega da se stidis jerbo mi nije poznat ovaj bend:D Ja sam sa 10-11 (kad je do mene dosao album prvi put) recimo pokusavao da odgonetnem o cemu kog krasnog repuju sindikalci u 'Zalasku treceg sunca'
DameTime Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 (edited) 33 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nemas cega da se stidis jerbo mi nije poznat ovaj bend:D Ja sam sa 10-11 (kad je do mene dosao album prvi put) recimo pokusavao da odgonetnem o cemu kog krasnog repuju sindikalci u 'Zalasku treceg sunca' Pa tipičan fangirling momenat kad su bendovi u pitanju, lepila postere, drugarice i ja skupljale sličice, birale koja smo devojka u grupi i koji lik nam se sviđa, bila i serija 😄 Malo pre te faze smo svi ovo prebacivali preko bluetootha ili skidali onim SMS-ovima što koštaju 300 dinara pa su nas roditelji ubijali od batina: Imala sam i Tokio hotel fazu, ali BS je od mene bio miljama daleko. Za njih sam čula baš kasnije kad su dečaci odmakli od Ane Mašulović i ekipe i prešli na, kako su oni nazvali, ozbiljan rep. Dragi Bravo momenti generacija iz druge polovine 90ih 😄 Edited January 11, 2023 by DameTime
fancy Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 ...da se nadovežem na zadnju stvar... The Blowup 1
fancy Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 6 minutes ago, delgado said: The Boss Sad me podseti na trenutak ponosa pre neki dan... Ulazim u kuću s posla i čujem buku iz kupatila, mali se tušira posle treninga, odšrafio Thunder Road - Born To Run - Badlands i zatim izlazi i dere se kroz hodnik Adam raised a Cain YEEEEAAAAA!!!! Parenting done good. 3
Chaos Is Me Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Meni je Brus Sprigstin jedan od najvećih bezveznjaka u istoriji muzike. Bukvalno ne kapiram famu oko njega. Bezubi pop rock za konformiste.
fancy Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: ne kapiram famu oko njega Ne gledam na njega kao na konstantu. Born To Run i Darkness At The Edge... su remek dela. Sve samo ne konformizam. River i Born In The USA, slušljvi, ovaj drugi više za žurke... posle mi se ugasio po muzičkom značaju. Takođe ne treba zaboraviti da je koautor Because The Night.... S druge strane, u histeričnoj kakofoniji svavkodnevnih Folk-Rap-Trap sranja kojima su tinejdžeri agresivno okruženi, rasprava o Springstinu kao Bezveznjaku gubi se u besmislu večnosti... 7
Drug Crni Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Za ljubitelje grupe Queen (a i ostale,zasto da ne) koja pesma ima bolji bass-riff: Under Pressure Another One Bites the Dust
realno *w Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 On 1/11/2023 at 10:58 AM, Luchifer89 said: Mogao sam i to,ali sam u tom trenutku iskoristio mogućnost pravovremenog pozicioniranja pre početka padavina Sent from my SM-G998B using Tapatalk Bio, pokisao 😄 Čak sam otišao u stan, pošto sam bio na keju blizu, presvukao se i vratio.
Recommended Posts