Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bio je onaj neki boomerski fazon da je Multipla kao kurva: sramota te kad te vide sa njom, al kad uđeš unutra lepo ti bude.

to možda onome ko nije jeb'o vozio ništa 15ak godina

Posted
14 minutes ago, Chaos Is Me said:

Bio je onaj neki boomerski fazon da je Multipla kao kurva: sramota te kad te vide sa njom, al kad uđeš unutra lepo ti bude.

Je l' zato spreda mogu tri da stanu? 

I jos tri od pozadi. 

Naravno, mislim na sedista na prednjoj i zadnjoj klupi. 

Posted
On 11/29/2022 at 11:00 AM, Nicklord said:

Taj dan, ti si valjda dolazio u minut pre Killersa na tvrđavu ili tako nešto

Koliko se ja secam, a siguran sam da se dobro secam, okupljanje je bilo dan posle Kilersa, odnosno zvanicno prvi dan festivala. 

Posted
23 hours ago, Jurgen said:

Koliko se ja secam, a siguran sam da se dobro secam, okupljanje je bilo dan posle Kilersa, odnosno zvanicno prvi dan festivala. 

Jeste bilo dan posle u Jevrejskoj. Za Killerse smo se nasli Zett, Nick i ja. Posle je bio i @djole na densari. 

• Thanks 1
Posted
19 minutes ago, Drug Crni said:

Da li i vi posedujete kisobran od 300 dinara kojeg malo jaci vetar potpuno izvrne? :smiley50:

nisam gej da posedujem kisobran

• Thanks 1
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, gggggggg said:

nisam gej da posedujem kisobran

Da, da, uvek je bilo u fazonu nisi valjda pičkica da nosiš kišobran i duge (pod)gaće 😄

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

The most famous three and a half minutes of music television in British history isn’t so much about the performance itself as its impact on viewers. No matter how weird and alien you felt, you couldn’t have been as weird and alien as David Bowie and his bandmates looked: the cavalry was here for you. The point where Bowie camply throws his arm around Mick Ronson gathered headlines at the time, but its apex comes 30 seconds later. Umpteen viewers have testified to the life-changing, he’s-talking-to-me effect of the moment when Bowie points down the camera as he sings the line “I had to phone someone so I picked on you”: Lord Kitchener for weirdos, successfully recruiting an army of suburban misfits. 

https://www.theguardian.com/culture/2022/oct/06/the-100-greatest-bbc-music-performances-ranked?CMP=Share_AndroidApp_Other

• Like 1
Posted
On 11/30/2022 at 11:49 AM, Chaos Is Me said:

Ne znam, nisam probao Multiplu, svakako vanredno nakazan auto.

image.png.28156041ba810649508f10b85668f13b.png

image.thumb.png.b30c1de269f6bd7fa116830469b6950e.png

Slucajnost? Ne bih rekao... 

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted

Kisobran se preraste pred kraj osnovne skole, kad izadjes iz puberteta, tj postanes muskarac (kao i peratonica, dres Mesija/Ronalda, Call of Duty itd.)
Ako si zensko, ok je da ga nosis i u postpubertetskom dobu, jer moze da posluzi kao dobar modni aksesoar.

Posted

Nisam pomislio jednom u životu da li je kišobran in ili ne, kome stoji ili ne stoji. Kad mi se učini da će da mi radi posao ja ga uzmem (To najčešće za kraće relacije a kad je pljusak. Da se ne bi cimao sa anti-monsoon oblačenjem). A što se tiče fashion i trendy faktora, ja sam skoro potpuno operisan od toga, pogotovo kad se radi o jednoj takvoj trivijalnoj stvari kao što je kišobran. Svaka vam čast ako uopšte imate mišljenje o tome 😁