Kronostime Posted August 7, 2022 Author Share Posted August 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2022 Author Share Posted August 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Noćas sam usnuo neobičan san, pa nek ostane zapisano, možda će zanimati @uini-ja 😁 Radnja se zbiva u sitne jutarnje sate na nekoj talijanskoj plaži. Pričam ja sa nekim mladcem od kojih 20-25 godina plavih očiju i plave razbarušene kose (kojeg automatski identificiram kao Uinija 😁) i objašnjavam mu zašto ga volim premda smo različiti. Tu je s nama i neka djevojka. I tako ja govorim a ona me naglo prekinu i reče “pazite izlaze neki opasni tipovi iz auta tamo dolje i nose nešto, čini mi se kao truplo, ajmo se sakrit negdje/potopit glave, idu prema nama”. Još nije pukla zora pa nas je bilo teže primijetiti ali opet, opreza nikad dosta. I tako dođu likovi do mjesta gdje smo mi maločas bili i ubace truplo u more. Zatim se krenu vraćati odakle su došli kad jedan od njih reče - “a šta sa onim likovima što plutaju u plićaku?” Drugi mu odgovori - “ma to ih je voda odnijela, bilo je olujno nevrijeme par sati ranije”. Ovaj prvi reče - “ajmo ipak provjeriti, što je sigurno-sigurno je” i vrate se tako oni do obale i da provjere jesmo li živi jedan od njih povuče Uinija za spolni organ (😄) i tako nekoliko puta i reče -“izgleda da je ovaj živ”, a ja tada lagano ispružim ruku prema Uiniju da ga nekako prijateljski zaštitim, šta li već i u taj čas se svi mi prebacimo u neku barku, pojavi se sunce a i ovi mafijaši nam više nisu smrtni neprijatelji. Promatram ja to sve sa strane/pomalo shvaćam da je to fikcija i konstatiram u svojoj glavi da odavno nisam gledao tako lijep uvod u neki film i pitam se kako li se zove. U tom trenu se budim iz sna sa suzom u oku 😁 Eto, morao sam ovo podijeliti sa vama. Očekujem da Francis nađe rupe u priči a Chaos objasni zašto film nije vrijedan gledanja 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2022 Author Share Posted August 8, 2022 Srecan rodjendan @Laki21. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2022 Author Share Posted August 8, 2022 7 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Noćas sam usnuo neobičan san, pa nek ostane zapisano, možda će zanimati @uini-ja 😁 Hide contents Radnja se zbiva u sitne jutarnje sate na nekoj talijanskoj plaži. Pričam ja sa nekim mladcem od kojih 20-25 godina plavih očiju i plave razbarušene kose (kojeg automatski identificiram kao Uinija 😁) i objašnjavam mu zašto ga volim premda smo različiti. Tu je s nama i neka djevojka. I tako ja govorim a ona me naglo prekinu i reče “pazite izlaze neki opasni tipovi iz auta tamo dolje i nose nešto, čini mi se kao truplo, ajmo se sakrit negdje/potopit glave, idu prema nama”. Još nije pukla zora pa nas je bilo teže primijetiti ali opet, opreza nikad dosta. I tako dođu likovi do mjesta gdje smo mi maločas bili i ubace truplo u more. Zatim se krenu vraćati odakle su došli kad jedan od njih reče - “a šta sa onim likovima što plutaju u plićaku?” Drugi mu odgovori - “ma to ih je voda odnijela, bilo je olujno nevrijeme par sati ranije”. Ovaj prvi reče - “ajmo ipak provjeriti, što je sigurno-sigurno je” i vrate se tako oni do obale i da provjere jesmo li živi jedan od njih povuče Uinija za spolni organ (😄) i tako nekoliko puta i reče -“izgleda da je ovaj živ”, a ja tada lagano ispružim ruku prema Uiniju da ga nekako prijateljski zaštitim, šta li već i u taj čas se svi mi prebacimo u neku barku, pojavi se sunce a i ovi mafijaši nam više nisu smrtni neprijatelji. Promatram ja to sve sa strane/pomalo shvaćam da je to fikcija i konstatiram u svojoj glavi da odavno nisam gledao tako lijep uvod u neki film i pitam se kako li se zove. U tom trenu se budim iz sna sa suzom u oku 😁 Eto, morao sam ovo podijeliti sa vama. Očekujem da Francis nađe rupe u priči a Chaos objasni zašto film nije vrijedan gledanja 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 On 7/30/2022 at 9:25 PM, Ryu said: Ako okacis negde, postavi link jer sam ja zainteresovan da pogledam, pogotovu ako je jedan od kreatora sadrzaja dokumenata diplomatski predstavnik. Sezamove sveske Iz predgovora: Quote Na prostoru Jugoslavije su se prvi eksperimentalni BBS-ovi počeli pojavljivati sredinom1980-ih. Na tom prostoru najznačajniji predstavnik bio je beogradski Sezam, koji je, doprekida telefonske veze između Srbije i drugih republika, imao korisnike iz cele Jugoslavije. Sezam je nastao 1989. godine. Na Sezamu je komunicirala neka vrsta nacionalne elite (mladi svet, obrazovan, komunikacijski i kompjuterski pismen, otvoren prema Zapadu). Sistem je ostao otvoren za sva mišljenja ma kako ona bila usamljena i neprihvatljiva. priredio: José-Miguel Palacios The texts included in this compilation are edited versions of messages posted todiscussion forums in the already disappeared BBS Sezam (Belgrade) and MIPS(Zagreb). Every effort has been made to contact the authors of the original messages andobtain their permission. Whenever it has not been possible to find them, fair use rulesapply. Samizdat izdanje, 2012 Text is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike Licence. Od poznatijih u diskusijama: dejanr - Dejan Ristanović, milan - Milan Božič (da, _Taj_ Milan Božić...)... fancy - ja Posebna poslastica za istoričare... naslovna strana Računara br. 104, povodom 5. rođendana Sezama (Računari, kasnije PC-Press / Sezam, kasnije SezamPro - isti vlasnici), gde je u 15 monitora (simbolizovalo tadašnjih 15 dial-in linija) smešteno 15 karikatura tadašnjih "viđenijih" sezamovaca... Jedan od njih je i yours truly Spoiler 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 8, 2022 Author Share Posted August 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Jedna od najboljih stvari kod slusanja albuma je sto protekom vremena dobijas nove favorite..tako je kod mene sada ova stvar na repeatu.. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Zivelo sunce i Kinksi, ali red je za jedno rainy afternoon 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Roleks mi od zlata, da se ženska 'vata 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Ja mislio prti, kad ono krmak 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 11 hours ago, fancy said: Sezamove sveske Iz predgovora: Od poznatijih u diskusijama: dejanr - Dejan Ristanović, milan - Milan Božič (da, _Taj_ Milan Božić...)... fancy - ja Posebna poslastica za istoričare... naslovna strana Računara br. 104, povodom 5. rođendana Sezama (Računari, kasnije PC-Press / Sezam, kasnije SezamPro - isti vlasnici), gde je u 15 monitora (simbolizovalo tadašnjih 15 dial-in linija) smešteno 15 karikatura tadašnjih "viđenijih" sezamovaca... Jedan od njih je i yours truly Hide contents De me podseti na "pl poz M" 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Gledam juče nešto na YT, i u kontekstu priče bio spomenut Mandela efekat ( ako neko nije čuo, lako je izguglati da ne objašnjavam sad ). E sad, palo mi na pamet, čisto zabave radi, jel imao neko od vas neki lični "false memory" slučaj ( strogo govoreći, lični "false memory" nije Mandela efekat ali nebitno ). Ono nešto za šta bi mogli ruku u vatru da stavite da je ili da se desilo, a u stvari nije ili se nije desilo. Ja sam svojevremeno bio uveren ( u periodu malo pre opšte pristupačnosti interneta i pametnih telefona ) da se u čuvenoj sceni " boards don't hit back" u filmu "U Zmajevom Gnezdu" Brus Li tuče sa Čak Norisom ( ). Toliko sam bio uveren da sam čak izgubio ozbiljnu opkladu na tome. I dan danas kad na YT uključim tu scenu, osećam strahovitu nevericu..."Nemoguće, Nije to to što sam ja nekad gledao. Ja sam gledao Čak Norisa kako se tuče sa Brus Lijem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 I gledao si, ali u drugom filmu 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Ja stojim iza toga da je Tajson odgrizao uvo Holifildu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 54 minutes ago, Stiletto said: I gledao si, ali u drugom filmu 😆 Znam...samo što je "U zmajevom gnezdu" bukvalno jedini BL film koji sam gledao, tako da to racionalno objašnjenje otpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) Baš se ne poklapa tvoja priča nikako. U završnoj sceni filma " U Zmajevom gnezdu" Brus Li se bije sa tipom koji je Kinez ili Japanac. Teško je tu napraviti neku podudarnost sa Norisom koji je nosio nešto dužu plavu kosu. Sa druge strane kažeš da je to jedini film koji si gledao sa Lijem, a znaš za scenu iz drugog filma u kojem se tuče sa Norisom. Moguće je da si pogledao tu scenu neđe, pa si je kasnije zamijenio sa scenom iz ovog prvog filma. Edited August 9, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 💔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 On 8/7/2022 at 1:31 AM, DameTime said: dolaze u BG u oktobru, turneja povodom 50 godina postojanja benda 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) 34 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Baš se ne poklapa tvoja priča nikako. U završnoj sceni filma " U Zmajevom gnezdu" Brus Li se bije sa tipom koji je Kinez ili Japanac. Teško je tu napraviti neku podudarnost sa Norisom koji je nosio nešto dužu plavu kosu. Sa druge strane kažeš da je to jedini film koji si gledao sa Lijem, a znaš za scenu iz drugog filma u kojem se tuče sa Norisom. Moguće je da si pogledao tu scenu neđe, pa si je kasnije zamijenio sa scenom iz ovog prvog filma. Ovo je ta scena na koju mislim. Završna scena je ona sa ogledalima čini mi se. To nema veze sa mojom pričom. Lik od kog sam izgubio opkladu ( ručak za ekipu koja je u tom momentu bila prisutna ) mi je ispričao da zaista postoji drugi film u kom BL i ČN bore i da je to verovatni razlog za moju grešku, mada se ja u tom momentu nisam sećao da sam gledao tu scenu ili taj drugi film. Posle dugo vremena, kad sam se jednom setio ove epizode, i kad su YT i internet postale sastavni deo naših života, našao sam i video na YT scenu gde se zaista bore ČN i BL. Edited August 9, 2022 by P-51D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts