Krava kaze mu Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 2 hours ago, Marko said: beam me up Scotty Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 42 minutes ago, uvrnuto said: Kada slušate podkaste? Šta radite dok slušate? Je l' samo slušate ili vam je usputno dok radite nešto? Mogao sam pitati tamo na temi za Sportske komentatore, podkaste, itd. Ali mislim na generalno sve, pa reko' ajde u kafanu malo. Dok idem na posao, šetam kera, trčim, perem sudove kada poranim, kada usisavam. Uglavnom kada sam sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 59 minutes ago, uvrnuto said: Kada slušate podkaste? Šta radite dok slušate? Je l' samo slušate ili vam je usputno dok radite nešto? Mogao sam pitati tamo na temi za Sportske komentatore, podkaste, itd. Ali mislim na generalno sve, pa reko' ajde u kafanu malo. skoro ekskluzivno pred spavanje: legnem, stavim sluške i cepam dok ne zaspim. kao da mi neko čita priču za laku noć jedino što dosta puta ne odslušam do kraja a u 2/3 slučajeva se ne vratim da dovršim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 i ja sam slusao podove pred spavanje ali sada iskljucivo miloslav samardzic i pogledi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Ja uglavnom do sad nisam slušao podkaste jer sam imao neke prioritete u iskorišćavanju slobodnog vremena i jednostavno nisam imao vremena i za njih. Međutim, videh u firmi da neki slušaju i rade i pokušao sam, ali mi je prosto nemoguće. A i generalno sam stekao utisak da ljudi slušaju dok rade nešto konkretno, pa sam bio u fazonu kako jebote. Ali dobro, vi svi slušate u "neobavezno" vreme tako da sam ja ipak možda stekao loš utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 najjači citat kit ričardsa koji sam ja pročitao, novinar: kada ste ispali najgluplji u životu? kit: to može da se desi svakog trenutka 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 4 hours ago, Marko said: Sve ove plaze oko Coffs Harbour su raj na zemlji, bas je prelijepo. Ima jedno sat voznje pored mora, ne znas gdje je ljepse. Citav taj put uz plazu preko Byron Bay, do Gold Coast je prelijep, definitivno vrijedi posjetiti, ako bude iko u prilici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Za slusatelje Agelast podkasta, posto je proslo tacno godinu dana od osnivanja podkasta, koja vam je najjaca epizoda? Meni su najjace sa Oliverom Nektarijevicem, Viklerom, Bugijem, a od tezih tema sa Stevom Dojcinovicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Prti bez konkurencije. Tijana T, Bolani Dojcin, Viklajski isto dobri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Ispratio sam otprilike polovinu Agelast epizoda, najbolje su one sa muzičarima jer mi je najzanimljivija tematika - Prti, Oliver, Kojot, Repetitor, zanimljiva je i ova poslednja sa Lokom i pravnikom, sa više aspekata ali da ne otvaram sad tu pandorinu kutiju. Dobra bi bila i sa Bilanovićem jer je lik prelud, da Galeb nije previše kenjao kao da je on gost, a to mu je i generalno mana. Da, sa Dojčinovićem je bila ok, mada on ima neki uspavljujuć i smarački glas. Meni dobra bila i sa Ognjenom Glavonićem. Ja slušam samo par podcasta o basketu i to je to, uglavnom u kolima ili dok radim nešto drugo npr kenjam po forumu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 @Chaos Is Me , koliko je Golub ukenjao Bilanovicevu epizodu, mislim da je nakon toga ili nakon Djurickove epizode ukapirao, jer su ga ljudi spamovali komentarima da smanji gas. Bukvalno se ponasao kao onaj tip iz drustva koji kad neko krene da prica neku pricu: Da da, ali DA ZNAS STA SE MENI TEK DESILO BRATE! Zanimljivo je videti kako ce se razvijati njegov podkast, jer u nekom momentu ce iscrpeti njegove licne prijatelje iz kruga dvojke, morace da uplovi jace u druge teme i druge ljude, sto je polako i poceo da cini, npr sa onom profesorkom antropologije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Eto bila je i Sara Jo elouel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 4 minutes ago, AgroLaki said: @Chaos Is Me , koliko je Golub ukenjao Bilanovicevu epizodu, mislim da je nakon toga ili nakon Djurickove epizode ukapirao, jer su ga ljudi spamovali komentarima da smanji gas. Bukvalno se ponasao kao onaj tip iz drustva koji kad neko krene da prica neku pricu: Da da, ali DA ZNAS STA SE MENI TEK DESILO BRATE! Zanimljivo je videti kako ce se razvijati njegov podkast, jer u nekom momentu ce iscrpeti njegove licne prijatelje iz kruga dvojke, morace da uplovi jace u druge teme i druge ljude, sto je polako i poceo da cini, npr sa onom profesorkom antropologije. bili buđola je baron, osim što je dileja. po meni ga je galeb i iskulirao. jebiga ono je materijal za infosrbin i ostale emisije na rubu teorije zavere, ne za relativno ozbiljnu diskusiju ja bih završio ozbiljan razgovor ako ne i razgovor na 5om minutu i njegovoj verziji pada sa valjda 7og sprata od kojeg se oporavio par meseci kasnije posle ga je još kulirao sa onim čitanjem njegovih somnabulnih mejlova ili čega već Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 17 minutes ago, đubrivo. said: bili buđola je baron, osim što je dileja. po meni ga je galeb i iskulirao. jebiga ono je materijal za infosrbin i ostale emisije na rubu teorije zavere, ne za relativno ozbiljnu diskusiju ja bih završio ozbiljan razgovor ako ne i razgovor na 5om minutu i njegovoj verziji pada sa valjda 7og sprata od kojeg se oporavio par meseci kasnije posle ga je još kulirao sa onim čitanjem njegovih somnabulnih mejlova ili čega već To si u pravu da je Bilanovic rather strange tip gosta za njegov podkast, ali kad ga je vec zvao, mogao je da pusti da isprica sta ima, makar sve bilo baronija. Ja nisam ni odgledao to do kraja, hteo sam da cujem ono kad je isao da se drogira ali ga je Galeb tu non stop seckao sa onim sto je on radio reportazu, tako da sam tu i batalio. Generalno, Galeb ima tu zelju da ispriča svoju priču, da bude ''čujen'', pa s obzirom da je gostovao kod klinaca u Klinici i u Pojačalu, vrv će sad smanjiti doživljaj. Juče sam iz trećeg puta odslušao poslednju epizodu sa Lokom i advokatom, baš je ljakse Loka, tu ga kao nešto proziva: Al si se nabiflao... Pa ti si drug sa Nikolom itd... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 ma pustio ga je galeb i previše. a komentari na yt su od likova koji su navikli na te infosrbini narative ja sam ga odslušao jer na neki način, tj posredno znam o liku iz realnog života, zapravo mladosti pre te njegove cele priče koju redovno prosipa. pa mi je bilo zanimljivo da li će se prilagoditi drugačijem tipu komunikacije. prilagodio se donekle bili ali je u fazonu da je on doajen tih priča na mas-medijima, taman mu je ostalo od marića nebitno, bilo je stravinsky epizoda kod galeba. pisali smo već ovde, meni je vikler bio vrh ali i likovi koji su mi inače totalno van fokusa i interesovanja, kao oliver nektarijević. tijana t, una i dojčinović su bili super. čak i cane na neki svoj uvrnut način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 sa Kesićem se Labud rastopio kada je razgovor stigao do zlatnih dana StudiaB...i opet bilo simpa...donekle. meni je najdraže tankiranje Olivera koji je očigledno mislio da gostuje na radiu...jedno šesnajst tajm-auta su imali i nakon svakog je morao da ga podseti gde su i šta rade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 E, super što ste se raspisali. Upravo zbog njegovog podkasta sam i postavio pitanje. Jer ima zanimljivih gostiju i voleo bih da čujem, pa sam zato i krenuo da slušam. Počeo sam sa dvojcem iz Marka žvaka, pa o tom-potom. Ja volim MŽ i uvek sam se pitao kako dolaze do materijala, hteo sam da čujem malo više o tom vidu novinarstva, kako su oni počeli i šta su radili, tako da sam prilično zadovoljan šta sam dobio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 da, oliver mu ga je davao po nekom specijalnom viskiju. to mi je bilo super, i ja bih tako da mi dadnu ovih dana se rokenrol ionako svodi na to da pušiš pljugu u klubu dok radiš lajv i piješ alkohol u podcastu u to ime, T. Raumschmiere Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 (edited) 1 hour ago, AgroLaki said: Juče sam iz trećeg puta odslušao poslednju epizodu sa Lokom i advokatom, baš je ljakse Loka, tu ga kao nešto proziva: Al si se nabiflao... Pa ti si drug sa Nikolom itd... Ušao da vidim o čemu se radi, shvatio da me izuzetno ne zanima tema, ali me komentari odveli na gostovanje Repetitora i priču o fajtu sa Artan Lilijem. Oplakah Inače jedino sam sa Prtijem odgledao ceo podkast (vrhčina), mada ja i generalno retko gledam cele podkaste, više neke kratke isečke. Edited December 15, 2020 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 4 hours ago, Princeton said: Sve ove plaze oko Coffs Harbour su raj na zemlji, bas je prelijepo. Ima jedno sat voznje pored mora, ne znas gdje je ljepse. Citav taj put uz plazu preko Byron Bay, do Gold Coast je prelijep, definitivno vrijedi posjetiti, ako bude iko u prilici. Yep, pričali su mi naširoko oni što su bili/žive tamo. Uglavnom su išli autom naravno, a jedan lik iz Sydneya mi pričao kako se svojim Harleyem vozao tuda (i svuda, išao je i do Melbournea, Canberre, Adelaidea, Newcastlea i GC-a naravno, a planira neki epic ride do Pertha). Ferry transport bi meni bio san za sve te destinacije, mnogo bolja varijanta od kopnenih putešestvija. Valjda ću biti u prilici da odem do Australije, do sada sam imao samo neke polušanse. Za par god možda... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 uvek cu biti biased prema ovim starim trackovima iz sredina 2000tih i reci da su bolji nego ovi novije iz ove decenije... sto me najvise nervira jos uvek ima 10+ godina stare trackove kao id-ove i jos uvek ih nije izdao i izgleda ni nece.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 uvek cu biti biased prema ovim starim trackovima iz sredina 2000tih i reci da su bolji nego ovi novije iz ove decenije... sto me najvise nervira jos uvek ima 10+ godina stare trackove kao id-ove i jos uvek ih nije izdao i izgleda ni nece.. Jel mogu i remixi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Jel mogu i remixiOvo je nbk postavio još davno na starom forumu, prvi put sam shvatio kakav je Pryda genije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Ovo je nbk postavio još davno na starom forumu, prvi put sam shvatio kakav je Pryda genije.Pryda je nešto poput štreberčine.Svaka stvar je produkcijski bezgrešna, bukvalno dosadno perfektna.Meni je svakako pod ovim alijasom izdao najbolje trake 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts