Squabbit Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 12 hours ago, Crni Bombarder said: Danas idem na slavu kod najboljeg frenda. Kod onog istog,u istom mestu gde sam,pre tacno dve godine,uspeo da promasim kucu i gde me je ushiceni "domacin" svejedno pozvao unutra,zamenivsi me za aktivistu SNS-a misleci da su pokloni namenjeni za glasanje. Lagano mi je ovo u top 3 blamova u zivotu. Ikad. U trenucima dokolice i vishka inspiracije slobodno se "na glas" podseti kako beshe... 2 hours ago, Tamburinjo said: Preminuo Zoran Rankic, najpoznatiji po antologijskim ulogama Kalabica i Popare Od svih tih serija Pavicevih i milion likova koji su prodefilovali kroz njih Popara mi je u top 3. Bas nezaboravan lik. Gospodjice gospodjo koristim jos i dan danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 1 klasik 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited) 10 hours ago, Tamburinjo said: Preminuo Zoran Rankic, najpoznatiji po antologijskim ulogama Kalabica i Popare Od svih tih serija Pavicevih i milion likova koji su prodefilovali kroz njih Popara mi je u top 3. Bas nezaboravan lik. Malo offtopic. Meni su te domaće serije iz nekog perioda od Boljeg Života do Bele Lađe kretale dobro ali bukvalno svaka izgubi smisao posle nekog broja epizoda. Prepune su zanimljivih likova i početna priča je okej i onda ode u 3 lepe. Peak bude 7. epizoda 😄 Edited December 10, 2019 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Ontopic 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited) 10:20 Edited December 10, 2019 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Kakvih sve ima, lik nije top kandidat za Darvina, ali vidi se potencijal Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited) Sad bio na TV-u, odgledao ga naravno do kraja. Kultni film sa divnom muzikom. Edited December 10, 2019 by Shunsuke Nakamura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Koji su meni oni carevi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited) 22 hours ago, Squabbit said: U trenucima dokolice i vishka inspiracije slobodno se "na glas" podseti kako beshe... Mislis da jos jednom prepricam dogodovstinu? Opisao sam detaljno na rahmetli forumu,na Lustraciji..ako ima interesovanja mogu pruziti skracenu verziju. Bas mi je "legao" novi Coldplay. Za sada su mi se izdvojile Orphans,Church,Everyday Life i Arabesque..ali uzivam u celom albumu svakako. (ovo nije odgovor tebi @Squabbitvec konstatacija) Edited December 10, 2019 by Crni Bombarder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Ja sam jednom u studenjaku promašio sprat. Bio pijan bilo blizu ponoći. Otišao sprat više, sobu iznad moje,i tamo neka riba u gaćicama i brusu. Prvo smo se začuđeno gledali jedan sekund a onda je ona počela da vrišti kao da ću da je silujem. Ja i cimer nismo zaključavali tako da mi je jasno zašto sam ja odmah za kvaku i bez kucanja, ali i dalje ne znam zašto ona nije zaključala vrata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 2 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Ja sam jednom u studenjaku promašio sprat. Bio pijan bilo blizu ponoći. Otišao sprat više, sobu iznad moje,i tamo neka riba u gaćicama i brusu. Prvo smo se začuđeno gledali jedan sekund a onda je ona počela da vrišti kao da ću da je silujem. Ja i cimer nismo zaključavali tako da mi je jasno zašto sam ja odmah za kvaku i bez kucanja, ali i dalje ne znam zašto ona nije zaključala vrata. Vrištala je zato što si je gledao začuđeno, inače... 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 26 minutes ago, Green23 said: Vrištala je zato što si je gledao začuđeno, inače... 😁 Boki rekao da su ga zezali da lici na Seselja dok je studirao pa nije ni cudo sto se uplasila... da je licio na Cedu... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Isto što i Bokiju desilo se i meni u hotelu Lepenski Vir. Bili na ekskurziji u osmom osnovne. Promašio sprat i otvorila mi žena umotana u peškir ja se pogubio i jedva izgovorio izvinite. Prvo sam pomislio da je drugar-cimer priveo neku pošto je on tada već imao 17, dva puta okinuo peti razred, ali se onda iza nje pojavio neki lik i objasnio mi da sam sigurno omašio krilo hotela pošto se njemu isto desilo dan pre toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Ah te ekskurzije u Lepenskom Viru. 😁 Ja odatle najvise pamtim klopu u hotelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 4 hours ago, nemanjaol said: Koji su meni oni carevi Bio im gitarista skoro u Bitefu Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Naleteo sam na ovaj CD pre 10 godina u rinfuz korpi sa nekom smešnom cenom...pazario 8 komada koliko sam našao i poklanjao prijateljima sa sluhom...masterpis iz neke 1978 ako se ne varam.Послато са SM-J330F помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 (edited) https://pasteboard.co/IKM2yLF.jpg Haha, imgur mi ukinuo sliku, protestovali su mi u mail, proglasili me za nacistu, jebo ih Gilette [emoji1] Your account has received two violations in a short period of time. As a result, it has been suspended from community participation for 24-hours. If you violate our rules again, your account may be banned or disabled. Sent from my SM-N950F using... Edited December 11, 2019 by fancy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 2 hours ago, Wingwalker said: Naleteo sam na ovaj CD pre 10 godina u rinfuz korpi sa nekom smešnom cenom...pazario 8 komada koliko sam našao i poklanjao prijateljima sa sluhom...masterpis iz neke 1978 ako se ne varam. Послато са SM-J330F помоћу Тапатока The Cure - "10:15 Saturday Night" Kupio LP Three Imaginary Boys u Londonu, jula 1979... i danas mi je u Top 10 albuma koje imam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 24 minutes ago, fancy said: The Cure - "10:15 Saturday Night" Kupio LP Three Imaginary Boys u Londonu, jula 1979... i danas mi je u Top 10 albuma koje imam. moj primerak CD-a ostao zaglavljen u plejeru citroena...otiš'o sa autom. ja sam svoj tadašnji bend maltretirao tom nepostojećom lakoćom minimalističkih aranžmana kada god krenu da komplikuju... ali njima je najzabavnija bila obrada Foxy lady...glupi metalci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 16 hours ago, Laki Six said: Ah te ekskurzije u Lepenskom Viru. 😁 Ja odatle najvise pamtim klopu u hotelu. Konobarice u borosanama, iskrzani bokali sa vodom i bogati meni za veceru od cak dva jela, riba ili meso. P.s. riba je bila oslic. Lepenacki cuveni. Autohtona sorta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 16 hours ago, uvrnuto said: Bio im gitarista skoro u Bitefu Aha, bilo je bas super. Nadam se da ce preneti kolegama iz benda 😄 a i Snarky Puppy koncert je bio odlican, valjda su pricali Marku Letirijiu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts