Мџе Posted September 18 Posted September 18 2 hours ago, Henry Chinaski said: Da, veliki respect za gruzijsku kuhinju, prosle godine kad sam bio u Petersburgu, odvela me supruga u gruzijsku restoran, kojih ima mali milon tamo. Gruzijska kuhinja pa par redova prazno pa onda moze ruska ili ukrajinska. Kada budeš bio u Moksvi obavezno idi u White Rabbit. Skuplje je ali jedan od najboljih restorana u kojima sam bio. Vredi otići barem jednom. 1
Šiljokapi Posted September 18 Posted September 18 16 hours ago, Kooineeperk said: Dobro nam se vratio! Ne znam ko si, ali zvucis povratnicki 😄 Uffff, ovde je obitavao još neko ko je skoro pa nezaposleni knjigovođa, ratni veteran, ljubitelj čudne muzike (po komšijskom sudu), crveno bele krvi...?!?! Neeeee bre, evo prvi put sam na bilo kom forumu, gazde bi mogle i članarinu da mi naplate😂 Ukazalo se slobodno vreme 1
Smrtokapa Posted September 18 Posted September 18 Ovaj forumski nadimak je nekako Sqmy / Abibas, Koine prosledi mu onaj tvoj upitnik. 2
Kooineeperk Posted September 18 Posted September 18 2 hours ago, Smrtokapa said: Ovaj forumski nadimak je nekako Sqmy / Abibas, Koine prosledi mu onaj tvoj upitnik. A neeee. Neka ga sam nadje... 🙂
Volter Posted September 18 Posted September 18 Dobro nam došao Šiljokapi! Mani ove barabe, evo ja ću te kao i svakog novog člana dočekati muzikom:
uncletima Posted September 19 Posted September 19 I naravno, PS. Za eventualne komplejnere, ako niste u stanju na ledeno da me pozovete, pliz, meti me na IL!
Kenozoik Posted Monday at 08:01 PM Posted Monday at 08:01 PM (edited) Na danasnji dan rodjen je Milan Mladenovic ( 21.9 1958 - 05.11.1994), osnivac, gitarista i frontmen legendarne jugoslovenske rok grupe Ekaterina Velika ( EKV) . Ne mogu da odlucim da li je bio veci gitarista, pevac ili Covek.. Za mene, licno, najveci , nikad prezaljeni.. Edited Monday at 08:02 PM by Kenozoik 3 2
Drug Crni Posted Tuesday at 03:42 PM Posted Tuesday at 03:42 PM (edited) Bio sam na šišanju pre neki dan, kad ono na radiju krenula ova stvar..pomislih i podelih sa mojom frizerkom kako se dosta dobro drži..pesma.. Blonde Ambition Tour iz 1990.godine je verovatno najbolja Madonina turneja, a inače se uvek nalazi pri samom vrhu raznih lista najboljih turneja u istoriji pop muzike. Kasni edit: izvanredan na bubnju Jonathan Moffet "Sugarfoot" Edited Tuesday at 04:29 PM by Drug Crni dopuna/ispravka posta 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) On 9/10/2025 at 10:02 AM, Мџе said: ... On 9/10/2025 at 9:46 AM, Barkley#34 said: ... Kolege forumaši, vratih se iz Varšave, pa da bacim par utisaka: Grad mi je baš baš dobar. Jako mi je dobra Barklijeva rečenica da je to "ono što je Bg mogao da bude", jer stvarno mislim da je tako. Verovatno su u startu bili i u lošijem položaju, pa su opet napravili ovo što su napravili. Stari grad je vrhunski, ali i van tog dela, ostao taj duh u dobrom delu građevina. Ova Staszic Palace u kojem nam se održavao skup je jednako impozantna unutra kao i spolja, puno neverovatnih slika, skulptura, svaki delić zida je u nekim ukrasima... Obišao sam nekoliko parkova, ne zna se koji je bolji. Još je ovo dobar period godine, dosta sunca, a opet nije previše tolo, pa je sve onako najlepše zeleno. Od nekih stvari koje su različite u odnosu na nas, prvo mi je za oko palo koliko nemaju naviku jutarnje kafe po gradu. Bukvalno 90% lokala otvara barem od 10-11, nekad i 12. Isto važi i za dosta butika i radnji... Obišao sam i stadion Legije, baš je dobar. Shop brutalan, pod ugovorom sa Adidasom, sve je njihovo, baš ozbiljna radnja. Doduše dosta i skupa. ___________ Što se tiče hrane, probao sam 4-5 vrsta onih njihovih damplingsa, ili kako kažu "piroški" ili tako nešto? Sve mi se svidelo, i sa mesom, i one varijante krompir sir, kao i slatke. Je li smo i neke butkice, manje više spremaju kao i mi, samo što mi se jako svideo njihov senf, nekako sladunjaviji od našeg, odličan. Pivo - najbolje smo prošli sa lager pivima. Meni ovo što je Barkli spomenuo sasvim ok. Na par mesta smo probali neka kraft piva, jbt nijedno dobro nisam naleteo. Te neko dimljeno, te neko kiselkasto, dešavalo se da ne mogu da završim jednu kriglu. Inače, koji su to alkosi, prodavnice alkohola na svakom koraku. Ujutro kad kreneš napolje, često se mogu videti prazne flaše od vodke i drugih pića pored klupa i na sličnim mestima ::::::::::: Suma sumarum, da ne davim previše, ko nije bio, jedna APSOLUTNA PREPORUKA što se mene tiče. Ispadoše ova 4 dana ekstremno malo da se obiđe makar delić ponuđenog, posebno jer smo imali 2 dana po 8 sati kad smo radili. Potpuno sam uveren da ću se kad tad vratiti još jednom. Edited 4 hours ago by realno *w 5
Nicklord Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ja sam isto primetio da Poljaci ne razumeju ni pivo ni kafu 😄 Meni je to jako zanimljivo jer generalno zemlje oko njih (uključujići preko mora severno) imaju veliku kulturu ispijanja kafe i/ili piva Edited 4 hours ago by Nicklord 2
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Nicklord said: Ja sam isto primetio da Poljaci ne razumeju ni pivo ni kafu 😄 Meni je to jako zanimljivo jer generalno zemlje oko njih (uključujići preko mora severno) imaju veliku kulturu ispijanja kafe i/ili piva Popio sam 5-6 makijata, u ozbiljnim lokalima, najbolji je bio da kažeš prosečan. Kontam da ima dobrih mesta, ali nisam bio zainteresovan za proučavanje. Često vidim da piju onu filter kafu koju baš ne mogu da smislim.
Recommended Posts