Мџе Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Henry Chinaski said: Da, veliki respect za gruzijsku kuhinju, prosle godine kad sam bio u Petersburgu, odvela me supruga u gruzijsku restoran, kojih ima mali milon tamo. Gruzijska kuhinja pa par redova prazno pa onda moze ruska ili ukrajinska. Kada budeš bio u Moksvi obavezno idi u White Rabbit. Skuplje je ali jedan od najboljih restorana u kojima sam bio. Vredi otići barem jednom.
Šiljokapi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 hours ago, Kooineeperk said: Dobro nam se vratio! Ne znam ko si, ali zvucis povratnicki 😄 Uffff, ovde je obitavao još neko ko je skoro pa nezaposleni knjigovođa, ratni veteran, ljubitelj čudne muzike (po komšijskom sudu), crveno bele krvi...?!?! Neeeee bre, evo prvi put sam na bilo kom forumu, gazde bi mogle i članarinu da mi naplate😂 Ukazalo se slobodno vreme 1
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj forumski nadimak je nekako Sqmy / Abibas, Koine prosledi mu onaj tvoj upitnik. 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Smrtokapa said: Ovaj forumski nadimak je nekako Sqmy / Abibas, Koine prosledi mu onaj tvoj upitnik. A neeee. Neka ga sam nadje... 🙂
Recommended Posts