Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cobijev novi album je nešto najbolje što je izašlo u poslednjih par godina, kad je u pitanju domaća muzička scena. I ne šalim se. Odradi me na Južnjakinju u meni, za koju nisam bila sigurna da uopšte postoji. 

• Tuzno 3
  • WOW 1
Posted
On 6/29/2025 at 9:09 PM, Drug Crni said:

To je pesma koju bih uvrstio u top10 pesama svih vremena. I kao nesto sto treba staviti u lektire kulture, nesto sto ce deca učiti kroz 50,60 god

Bas skoro sam razmisljao kako je ta pesma u isto vreme i vanvremenska ali isto tako osobeno flejvr za odredjeni vremenski period. Pesma na dvoj nacin dočara odredjeni kultorološki ambijent, odredjenu socijologiju i njen kontekst. Učini da osetiš period druge generacije, ali onaj deo sa ulice, adolescencije, ona mladost i njen miris. Jebeš mi mater moze li nesto da bude bolje...Jos je pesma banger.

Sam lyrics je meni. Za lektire...

Generalno, muzika moze biti sjajan medij da da se prenesu ambijenti, atmosfere lokacije. Ne mor to uvek biti ispraceno savrsenim instrumentalnik izvedbom. Nekad su prica, mirisi, lokacije i narativi bitniji...

Kao sto osetis filmsku pricu nekog od likova iz pesme Bruce Springsteen-a, tako se oseti nesto orvelovski u Common People 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Inace Covic je kupio KKDynamic i raspustio sve mladje kategorije.Moj sin nece ostati u klubu najverovatnije jer ga je trener iz reprezentacije pozvao u Beovuk a ima ponude jos nekoliko klubova.Deca na pripremama saznaju da kluba vise nema…😂

@GuduraSta ces ti da radis?

Posted (edited)
1 hour ago, Placebo Lone star said:

Inace Covic je kupio KKDynamic i raspustio sve mladje kategorije.Moj sin nece ostati u klubu najverovatnije jer ga je trener iz reprezentacije pozvao u Beovuk a ima ponude jos nekoliko klubova.Deca na pripremama saznaju da kluba vise nema…😂

@GuduraSta ces ti da radis?

Obojica u Beovuku, jedan poodavno, mladji od decembra😎Utekli na vreme😆

Edited by Gudura
  • Like 1