Мџе Posted April 5 Posted April 5 Nakon nekih 20 godina opet sam gledao Training day i majko mila koja je to filmčina. Sećam se kada sam prvi put duvao, krenuo kašalj i prodje mi kroz glavu ova scena i kao da mi se Denzel smeje i govori virgin lungs, virgin lungs. 1
Drug Crni Posted April 6 Posted April 6 On 4/5/2025 at 5:11 PM, mare80 said: Uu..šta ti je rekao @didžej hel 1
Stiletto Posted April 8 Posted April 8 Ako neko nikad nije čuo anđela kako peva, to zvuči otprilike ovako:
MC Thunder 2 Posted April 10 Posted April 10 "I've lost a ton of weight, I can finally see the blowjob" Bert Kreisher 😆 2
Drug Crni Posted April 10 Posted April 10 (edited) Nekada je stajao iza Vlade Divljana i otvarao usta. Sada kleči ispred Vučića i isto otvara usta. Dobar dan svima u kafani Edited April 10 by Drug Crni 1
NMX Posted April 10 Posted April 10 38 minutes ago, Drug Crni said: Nekada je stajao iza Vlade Divljana i otvarao usta. Sada kleči ispred Vučića i isto otvara usta. Dobar dan svima u kafani Trivije radi, Kenozoik sa Odbrana i poslednji dani je mislim jedina pesma gde je ovaj degenerik bio lead vocal. Pesma ima i prigodan stih: Čini mi se, oduvek sam bio glup Govno oportunističko. 3 1
Marko Posted April 10 Posted April 10 Ja nisam neki ekspert za Ex-Yu pop/rok scenu... Moram zato da pitam one koji bolje znaju: U kojoj meri, odnosno u kom kapacitetu, je Krlo uopšte bio bitan u bendu? Oduvek sam bio pod utiskom, a mislim da su mi tako i pričali neki matori, da su Idoli najpre na prvom mestu Vlada (Ne mogu da verujem da je prošlo 10 god), a onda na drugom naravno Šaper. Tj, da je samim prisustvom njih dvojice, nije baš bilo ne znam kako bitno ko je treći/četvrti/peti član grupe (Ličnosti na stranu, pričam muzički)
Nikom nista Posted April 13 Posted April 13 On 4/9/2025 at 3:17 PM, kendrick duckworth said: Tačno me glava zabolela gledajući ovaj film... Gde smo kao društvo bili i sa kakvom perspektivom, a dokle smo stigli... 1
BattleBender Posted April 15 Posted April 15 Dugo me neki album nije odusevio kao ovaj. Bas pricam sa najboljim drugarom kako u poslednje vreme mogu samo jazz-like muziku da slusam, i on "i ja isto vec skoro god dana" On mi je i otkrio ovo. Bas sam odusevljen. preslusajte ceo album, bas bas je dobro 2
Chaos Is Me Posted April 15 Posted April 15 Super je, ako ti se to sviđa overi i Yazz Ahmed koja radi taj neki orijentalni džez sa mnogo ukusa. Ima album iz ove godine koji je super, ali prethodna dva su još bolja. 1
uncletima Posted Thursday at 08:09 PM Posted Thursday at 08:09 PM Moze, lustracija, ali ako moze i penzija? Ma o cemu, bre ti pricas? Da dodamo i medalju za nemili rad?
uncletima Posted Friday at 02:09 AM Posted Friday at 02:09 AM Kad slusas, dijasporu, kroz koje su oni muke prolazili, da udome stotinak dusa na biciklovima, prosto ti dodje da se zapitas: Na koji racun da uplatimo, da vam olaksamo te vase, Beclijske muke?! PS. Ma, kakvi, bre, Falka vredni niste! 1
Recommended Posts