Nicklord Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM Ja imam za Terme Olimia. Bili smo jedno veče doduše ali je sve bilo vrh oba dana
DameTime Posted yesterday at 10:27 AM Posted yesterday at 10:27 AM @realno *w Da li vam još uvek fali slička br. 388? :))
realno *w Posted yesterday at 10:36 AM Posted yesterday at 10:36 AM 8 minutes ago, DameTime said: @realno *w Da li vam još uvek fali slička br. 388? :)) Sinoć se klinac vratio sa treninga sa tom sličicom... Hvala u svakom slučaju što si se setila... 1
DameTime Posted yesterday at 10:43 AM Posted yesterday at 10:43 AM 5 minutes ago, realno *w said: Sinoć se klinac vratio sa treninga sa tom sličicom... Hvala u svakom slučaju što si se setila... Ma ništa, ja napisah još ono kad si rekao, ali pošto nisi reagovao, reko' možda nisi video Drago mi je da ste popunili!
realno *w Posted yesterday at 10:46 AM Posted yesterday at 10:46 AM 2 minutes ago, DameTime said: Ma ništa, ja napisah još ono kad si rekao, ali pošto nisi reagovao, reko' možda nisi video Drago mi je da ste popunili! Nisam video... sorry Uglavnom, prvi album koji su klinci popunili, a da se ja nisam mešao. Baš olakšanje 😄 2
DameTime Posted yesterday at 05:41 PM Posted yesterday at 05:41 PM Da li neko zna gde u BG-u mogu da nađem origami papir? Šifra: HITNO 😁
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 06:06 PM Posted yesterday at 06:06 PM 25 minutes ago, DameTime said: Da li neko zna gde u BG-u mogu da nađem origami papir? Šifra: HITNO 😁 Ars knjizara, imaju u Rajicevoj lokal i jos na par lokacija
DameTime Posted yesterday at 06:14 PM Posted yesterday at 06:14 PM 6 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ars knjizara, imaju u Rajicevoj lokal i jos na par lokacija Sad sam bila u Ušću, kažu da nemaju...
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 06:17 PM Posted yesterday at 06:17 PM Ja bih se zakleo da sam video bas u Rajicevoj pre x meseci, ali ne smem bas da garantujem 1
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 07:32 PM Posted yesterday at 07:32 PM Bila je, ali mora opet. Besmrtno, kapiram da svaki deejay i producent sanjaju da naprave ovakvo nesto bar jednom u zivotu. Postoje pesme koje sa godinama zvuce samo bolje, ne mogu da smore... Ova je ta. 1
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM Koliko je dobar posao uradio sa ovom pesmom. Digao je devet nivoa u odnosu na bland original od Ashley. Umiksao i uvezao, alal vera.
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Trenutno se dešava: Čekam da neko ghiblifikuje Tea i Sfera u kafani.
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 23 minutes ago, Smrtokapa said: Čekam da neko ghiblifikuje Tea i Sfera u kafani. @Dragan Mićić 1
Dragan Mićić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, Smrtokapa said: Trenutno se dešava: Čekam da neko ghiblifikuje Tea i Sfera u kafani. 4 minutes ago, DameTime said: @Dragan Mićić Ćao ćao 😛
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kasnim mesec dana na zurku... Brutalna selekcija, ako je set njen 100% samo naklon do poda. Miks je ono kao... bazican... nepostojeci, ali mora od necega da se krene. A lajk d stajl, dosta tu ima 90s-00s legasija
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 4/1/2025 at 9:22 PM, gggggggg said: Možda i najbolja
gggggggg Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago (edited) 17 minutes ago, Luchifer89 said: Možda i najbolja juce sam bas razmisljao o ovome dok sam slusao. konkurencija je bas zestoka. naisao sam i na ovo Edited 44 minutes ago by gggggggg
Luchifer89 Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago 21 minutes ago, gggggggg said: juce sam bas razmisljao o ovome dok sam slusao. konkurencija je bas zestoka. naisao sam i na ovo Armed je u trenutku izlaska EPa bio u centru pažnje, ali Rymd je po meni od starta bila bolja
gggggggg Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago sad gledam po releasovima, ovo je mozda i najjace od svih. mada posle toga izlaze ironman/madderferrys i muranyi/balaton...jbg tesko za odluciti se. jedno je sigurno da su ovo najbolje sveukupno gledano i najbolje je sto su uzastopni epovi.
Recommended Posts