DameTime Posted Saturday at 09:25 AM Posted Saturday at 09:25 AM Ovo 💣 Ceo album je odličan, definitivno je kod nas jedina (bar da sam ja čula) koja fura taj rnb vibe 90ih i 2000ih. Omiljena nepo baby, for sure 🥰
Ta'veren Posted Saturday at 11:07 AM Posted Saturday at 11:07 AM (edited) -Sta je dobro kod novog Whitechapela? -Sve Edited Saturday at 11:12 AM by Ta'veren
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 09:35 PM Posted Sunday at 09:35 PM Naravno, odmah sam prepoznao sempl zato sto sam genie 1
kendrick duckworth Posted Monday at 03:42 PM Posted Monday at 03:42 PM On 3/3/2025 at 12:39 PM, Nicklord said: *zanimljivo mi je koliko su batalili ceo marketing "dođite kod nas na drogu i kurve", baš se promenio grad tokom godina i sad se mnogo više reklamiraju kao hipstersko mesto sa puno modernih kafića, muzeja i art galerija (koje su svakako uvek bile tamo uvek 😄 ) 100%. Prošli put kada sam bio, priča mi kolega Amsterdamac, o nekim načinima na koji prave taj culture shift. Hotel i restoran praktično ne možeš da otvoriš, osim ako nudiš nešto baš avangardno, posebno, i imaš mnogo para da platiš. U principu sve što je zgodno vrdžinima iz Londona i party grupama iz Evrope se trude da blokiraju, prepoznajući koliko grad ima potencijala na drugim mestima. Ako hoćeš na drogu i kurve, to je ok, ali čini se da žele da otežaju na sve načine đilkošima koji generalno donose samo loš imidž i pritom ne ostavljaju neku paru.
Luchifer89 Posted Monday at 04:50 PM Posted Monday at 04:50 PM 52 minutes ago, gggggggg said: idemo Dićemo?!
Henry Chinaski Posted Monday at 08:19 PM Posted Monday at 08:19 PM Ne znam postoji li adekvatna tema, ali da pitam ovdje. Koje privatno zdravstveno osiguranje preporučujete? Naginjem ka Generali, je l ima neko pozitivna iskustva sa nekom drugom osiguravajućom agencijom?
Chaos Is Me Posted yesterday at 11:13 AM Posted yesterday at 11:13 AM Ja imam Triglav preko firme, mada sve je to manje više isto, na istom principu funkcioniše i sa istim privatnim zdravstvenim ustanovama sarađuje. Najvažnije je kakvo ti je pokriće i šta možeš da dobiješ za svoj novac. 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve manje nas ima koji ih se sećamo u ovakvom izdanju. Žika, Dragi, Raša, 1972. 1
Recommended Posts