DameTime Posted Saturday at 09:25 AM Posted Saturday at 09:25 AM Ovo 💣 Ceo album je odličan, definitivno je kod nas jedina (bar da sam ja čula) koja fura taj rnb vibe 90ih i 2000ih. Omiljena nepo baby, for sure 🥰
Ta'veren Posted Saturday at 11:07 AM Posted Saturday at 11:07 AM (edited) -Sta je dobro kod novog Whitechapela? -Sve Edited Saturday at 11:12 AM by Ta'veren
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 09:35 PM Posted Sunday at 09:35 PM Naravno, odmah sam prepoznao sempl zato sto sam genie 1
kendrick duckworth Posted yesterday at 03:42 PM Posted yesterday at 03:42 PM On 3/3/2025 at 12:39 PM, Nicklord said: *zanimljivo mi je koliko su batalili ceo marketing "dođite kod nas na drogu i kurve", baš se promenio grad tokom godina i sad se mnogo više reklamiraju kao hipstersko mesto sa puno modernih kafića, muzeja i art galerija (koje su svakako uvek bile tamo uvek 😄 ) 100%. Prošli put kada sam bio, priča mi kolega Amsterdamac, o nekim načinima na koji prave taj culture shift. Hotel i restoran praktično ne možeš da otvoriš, osim ako nudiš nešto baš avangardno, posebno, i imaš mnogo para da platiš. U principu sve što je zgodno vrdžinima iz Londona i party grupama iz Evrope se trude da blokiraju, prepoznajući koliko grad ima potencijala na drugim mestima. Ako hoćeš na drogu i kurve, to je ok, ali čini se da žele da otežaju na sve načine đilkošima koji generalno donose samo loš imidž i pritom ne ostavljaju neku paru.
Luchifer89 Posted yesterday at 04:50 PM Posted yesterday at 04:50 PM 52 minutes ago, gggggggg said: idemo Dićemo?!
Henry Chinaski Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ne znam postoji li adekvatna tema, ali da pitam ovdje. Koje privatno zdravstveno osiguranje preporučujete? Naginjem ka Generali, je l ima neko pozitivna iskustva sa nekom drugom osiguravajućom agencijom?
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja imam Triglav preko firme, mada sve je to manje više isto, na istom principu funkcioniše i sa istim privatnim zdravstvenim ustanovama sarađuje. Najvažnije je kakvo ti je pokriće i šta možeš da dobiješ za svoj novac.
Recommended Posts