DameTime Posted March 8 Posted March 8 Ovo 💣 Ceo album je odličan, definitivno je kod nas jedina (bar da sam ja čula) koja fura taj rnb vibe 90ih i 2000ih. Omiljena nepo baby, for sure 🥰
Ta'veren Posted March 8 Posted March 8 (edited) -Sta je dobro kod novog Whitechapela? -Sve Edited March 8 by Ta'veren
kendrick duckworth Posted March 10 Posted March 10 On 3/3/2025 at 12:39 PM, Nicklord said: *zanimljivo mi je koliko su batalili ceo marketing "dođite kod nas na drogu i kurve", baš se promenio grad tokom godina i sad se mnogo više reklamiraju kao hipstersko mesto sa puno modernih kafića, muzeja i art galerija (koje su svakako uvek bile tamo uvek 😄 ) 100%. Prošli put kada sam bio, priča mi kolega Amsterdamac, o nekim načinima na koji prave taj culture shift. Hotel i restoran praktično ne možeš da otvoriš, osim ako nudiš nešto baš avangardno, posebno, i imaš mnogo para da platiš. U principu sve što je zgodno vrdžinima iz Londona i party grupama iz Evrope se trude da blokiraju, prepoznajući koliko grad ima potencijala na drugim mestima. Ako hoćeš na drogu i kurve, to je ok, ali čini se da žele da otežaju na sve načine đilkošima koji generalno donose samo loš imidž i pritom ne ostavljaju neku paru.
Henry Chinaski Posted March 10 Posted March 10 Ne znam postoji li adekvatna tema, ali da pitam ovdje. Koje privatno zdravstveno osiguranje preporučujete? Naginjem ka Generali, je l ima neko pozitivna iskustva sa nekom drugom osiguravajućom agencijom?
Chaos Is Me Posted March 11 Posted March 11 Ja imam Triglav preko firme, mada sve je to manje više isto, na istom principu funkcioniše i sa istim privatnim zdravstvenim ustanovama sarađuje. Najvažnije je kakvo ti je pokriće i šta možeš da dobiješ za svoj novac. 1
Stiletto Posted March 12 Posted March 12 Sve manje nas ima koji ih se sećamo u ovakvom izdanju. Žika, Dragi, Raša, 1972. 1
delgado Posted March 16 Posted March 16 @RatzenStadt Igrali pre par dana drugari i ja slagalicu, dobili 4/4. Izlozimo se i pre 2 dana igramo sa nekim likom, lazni profil i profilna neka slika na plazi, ime Daniel. Ima vise bodova od nas, oko 1200 rankings poene u slagalici. Prvu smo ga toliko pocepali da je cekao Asocijacije da svaki pokusaj kolone/konacnog bude neka uvreda, uglavnom je aludirao na to da sam celav, picka celava, i svasta nesto jos, dok smo mi pisali CACI OBRISI SUZE i slicno. Raznesemo ga i pokrenemo sledecu igru, kad ono opet on! Gubimo -20 pred Asocijacije i sad se vec uozbiljila situacija, medjutim i jednu i drugu pogadjamo konacno, na drugoj asocijaciji je bilo 2 potencijalna resenja sa citom posle otvaranja jedne kolone, on imao 50/50 i omasio, mi pogodili to je to, ozbiljna asimilacija i slavlje u mojoj kuci. Sest vezanih pobeda u nizu, ubismo ovog mucenika jebasmo mu majku. PS. Nadam se da ti nisi bio taj Daniel 😜 1
RatzenStadt Posted March 17 Posted March 17 20 hours ago, delgado said: @RatzenStadt Igrali pre par dana drugari i ja slagalicu, dobili 4/4. Izlozimo se i pre 2 dana igramo sa nekim likom, lazni profil i profilna neka slika na plazi, ime Daniel. Ima vise bodova od nas, oko 1200 rankings poene u slagalici. Prvu smo ga toliko pocepali da je cekao Asocijacije da svaki pokusaj kolone/konacnog bude neka uvreda, uglavnom je aludirao na to da sam celav, picka celava, i svasta nesto jos, dok smo mi pisali CACI OBRISI SUZE i slicno. Raznesemo ga i pokrenemo sledecu igru, kad ono opet on! Gubimo -20 pred Asocijacije i sad se vec uozbiljila situacija, medjutim i jednu i drugu pogadjamo konacno, na drugoj asocijaciji je bilo 2 potencijalna resenja sa citom posle otvaranja jedne kolone, on imao 50/50 i omasio, mi pogodili to je to, ozbiljna asimilacija i slavlje u mojoj kuci. Sest vezanih pobeda u nizu, ubismo ovog mucenika jebasmo mu majku. PS. Nadam se da ti nisi bio taj Daniel 😜 Nisam Daniel. Aleksandar. Ne igram vise, jos od onda kad sam rekao da me je strah savladao. Nije me pustio od tada. Kratko sam i igrao, mozda metar dana. A i ti i tvoja ekipa ste kontributorni faktor zbog kojeg sam deinstalirao app. Nikada necete znati osecaj ponosa kad te neko u bilo kojoj igrici nazove cheaterom, a ti igras legitimno. Malo sta to moze da nadmasi.
Recommended Posts