Kafana pod obručima - Page 1287 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo 💣 

Ceo album je odličan, definitivno je kod nas jedina (bar da sam ja čula) koja fura taj rnb vibe 90ih i 2000ih. Omiljena nepo baby, for sure 🥰 

Posted
On 3/3/2025 at 12:39 PM, Nicklord said:

*zanimljivo mi je koliko su batalili ceo marketing "dođite kod nas na drogu i kurve", baš se promenio grad tokom godina i sad se mnogo više reklamiraju kao hipstersko mesto sa puno modernih kafića, muzeja i art galerija (koje su svakako uvek bile tamo uvek 😄

100%. Prošli put kada sam bio, priča mi kolega Amsterdamac, o nekim načinima na koji prave taj culture shift.

Hotel i restoran praktično ne možeš da otvoriš, osim ako nudiš nešto baš avangardno, posebno, i imaš mnogo para da platiš. U principu sve što je zgodno vrdžinima iz Londona i party grupama iz Evrope se trude da blokiraju, prepoznajući koliko grad ima potencijala na drugim mestima.

Ako hoćeš na drogu i kurve, to je ok, ali čini se da žele da otežaju na sve načine đilkošima koji generalno donose samo loš imidž i pritom ne ostavljaju neku paru.

Posted

Ne znam postoji li adekvatna tema, ali da pitam ovdje. Koje privatno zdravstveno osiguranje preporučujete?

Naginjem ka Generali, je l ima neko pozitivna iskustva sa nekom drugom osiguravajućom agencijom?

Posted

Ja imam Triglav preko firme, mada sve je to manje više isto, na istom principu funkcioniše i sa istim privatnim zdravstvenim ustanovama sarađuje. Najvažnije je kakvo ti je pokriće i šta možeš da dobiješ za svoj novac.

• Like 1
Posted

@RatzenStadt 

Igrali pre par dana drugari i ja slagalicu, dobili 4/4. Izlozimo se i pre 2 dana igramo sa nekim likom, lazni profil i profilna neka slika na plazi, ime Daniel. Ima vise bodova od nas, oko 1200 rankings poene u slagalici. Prvu smo ga toliko pocepali da je cekao Asocijacije da svaki pokusaj kolone/konacnog bude neka uvreda, uglavnom je aludirao na to da sam celav, picka celava, i svasta nesto jos, dok smo mi pisali CACI OBRISI SUZE i slicno. Raznesemo ga i pokrenemo sledecu igru, kad ono opet on! Gubimo -20 pred Asocijacije i sad se vec uozbiljila situacija, medjutim i jednu i drugu pogadjamo konacno, na drugoj asocijaciji je bilo 2 potencijalna resenja sa citom posle otvaranja jedne kolone, on imao 50/50 i omasio, mi pogodili to je to, ozbiljna asimilacija i slavlje u mojoj kuci. Sest vezanih pobeda u nizu, ubismo ovog mucenika jebasmo mu majku.

PS. Nadam se da ti nisi bio taj Daniel 😜 

• Pumpaj! 1
Posted
20 hours ago, delgado said:

@RatzenStadt 

Igrali pre par dana drugari i ja slagalicu, dobili 4/4. Izlozimo se i pre 2 dana igramo sa nekim likom, lazni profil i profilna neka slika na plazi, ime Daniel. Ima vise bodova od nas, oko 1200 rankings poene u slagalici. Prvu smo ga toliko pocepali da je cekao Asocijacije da svaki pokusaj kolone/konacnog bude neka uvreda, uglavnom je aludirao na to da sam celav, picka celava, i svasta nesto jos, dok smo mi pisali CACI OBRISI SUZE i slicno. Raznesemo ga i pokrenemo sledecu igru, kad ono opet on! Gubimo -20 pred Asocijacije i sad se vec uozbiljila situacija, medjutim i jednu i drugu pogadjamo konacno, na drugoj asocijaciji je bilo 2 potencijalna resenja sa citom posle otvaranja jedne kolone, on imao 50/50 i omasio, mi pogodili to je to, ozbiljna asimilacija i slavlje u mojoj kuci. Sest vezanih pobeda u nizu, ubismo ovog mucenika jebasmo mu majku.

PS. Nadam se da ti nisi bio taj Daniel 😜 

Nisam Daniel. Aleksandar.

Ne igram vise, jos od onda kad sam rekao da me je strah savladao. Nije me pustio od tada. Kratko sam i igrao, mozda metar dana.

A i ti i tvoja ekipa ste kontributorni faktor zbog kojeg sam deinstalirao app. Nikada necete znati osecaj ponosa kad te neko u bilo kojoj igrici nazove cheaterom, a ti igras legitimno. Malo sta to moze da nadmasi.