DameTime Posted January 12 Share Posted January 12 4 minutes ago, Stiletto said: Da li znaš nastavak replike? Spoiler Oh, and I suppose you think you're the proper person. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted January 12 Share Posted January 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Da li znaš nastavak replike? Hide contents Oh, and I suppose you think you're the proper person. U mene sumnjaš, sestro slatka? Spoiler I might be, if a right moment ever came. Edited January 12 by Stiletto 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 12 Share Posted January 12 4 minutes ago, Stiletto said: U mene sumnjaš, sestro slatka? Reveal hidden contents I might be, if a right moment ever came. Spoiler You’re a conceited, black-hearted varmint, Stiletto! Dobro je znati da još neko može da citira jedan od najvećih filmova i romana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 12 Share Posted January 12 43 minutes ago, DameTime said: Reveal hidden contents You’re a conceited, black-hearted varmint, Stiletto! Dobro je znati da još neko može da citira jedan od najvećih filmova i romana Moj maler je što sam prvo čitao knjigu pa gledao film. A film, osim što je morao da kompresuje knjigu (nema Vila Bentina, nema još dvoje Skarletine dece i još nekih likova) je prilično ispeglao karaktere Skarlet i Reta, u odnosu na one mračnjake iz knjige su gotovo anđelčići. Recimo, kad Ret kaže Skarlet "mačke su bolje majke od tebe", to mnogo teže udari u stomak u knjizi kad znamo koliko je užasan njen odnos prema Vejdu i Eli, deci kojih u filmu nema. I Ret i Skarlet su u knjizi teški rasisti. Ret robija zbog linčovanja crnca i član je KKK, Skarletin nipodaštavajući odnos prema Prisi je tek za priču. U filmu je to mnogo blaže prikazano. Predugo pričam za kafanu, osuši mi se grlo. Kelner, još jednu turu za ovaj sto! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 12 Share Posted January 12 Dajm, ume da zanoveta Stiletto, te ne valja mu ovaj, te onaj, te ne valja pesma jer peva o tome kako je maznuo ribu ortaku...A i ne voli narodnjake. U inat njemu ponovo narodnjak: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 12 Share Posted January 12 4 minutes ago, Stiletto said: Moj maler je što sam prvo čitao knjigu pa gledao film. A film, osim što je morao da kompresuje knjigu (nema Vila Bentina, nema još dvoje Skarletine dece i još nekih likova) je prilično ispeglao karaktere Skarlet i Reta, u odnosu na one mračnjake iz knjige su gotovo anđelčići. Recimo, kad Ret kaže Skarlet "mačke su bolje majke od tebe", to mnogo teže udari u stomak u knjizi kad znamo koliko je užasan njen odnos prema Vejdu i Eli, deci kojih u filmu nema. I Ret i Skarlet su u knjizi teški rasisti. Ret robija zbog linčovanja crnca i član je KKK, Skarletin nipodaštavajući odnos prema Prisi je tek za priču. U filmu je to mnogo blaže prikazano. Predugo pričam za kafanu, osuši mi se grlo. Kelner, još jednu turu za ovaj sto! Oboje su užasni, što me ne sprečava da i danas verujem kako je ova toxic priča najveća ljubavna priča ikad 😄 Skarleta je prezirala prvo dvoje dece, zato što je prezirala muževe sa kojima ih je začela. Obojicu je smatrala nesposobnjakovićima i luzerima, da se izrazim u današnjem žargonu. Jedino je Boni, prvu ćerku koju je imala sa Retom, da kažemo volela ili bar prema njoj gajila neku naklonost. I jedino je drugo dete sa njim, koje su takođe izgubili, zapravo želela. Jesu rasisti, mislim oboje su bogataši sa Juga, odrasli sa privilegijom da ih crnci služe i obožavaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 12 Share Posted January 12 15 minutes ago, Volter said: U inat njemu ponovo narodnjak: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 13 Share Posted January 13 Artan Lili bukvalno najgori bend na svetu posle neprikosnovenog tandema Sars / Dubioza kolektiv. Debeli Coby jeste alfa seljačina ali je true priča i ispao je ozbiljan gotivac u jednoj situaciji u kojoj sam lično involviran. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted January 13 Share Posted January 13 1 hour ago, Chaos Is Me said: Debeli Coby jeste alfa seljačina ali je true priča i ispao je ozbiljan gotivac u jednoj situaciji u kojoj sam lično involviran. Kad već kažeš da si ga lično upoznao, jel si možda stigao da ga pitaš da li je istina da je radio traku u mraku u Iraku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted January 13 Share Posted January 13 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 13 Share Posted January 13 26 minutes ago, Rajon Rondo said: Uzdravlje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted January 13 Share Posted January 13 niste vi istinski fanovi .. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 13 Share Posted January 13 Još na započetu temu 🥲: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 13 Share Posted January 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted January 13 Share Posted January 13 Necu vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted January 13 Share Posted January 13 Brade patuljci u pripremi srpske nove godine... 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 13 Share Posted January 13 1 minute ago, SuperTraktorko said: Brade patuljci u pripremi srpske nove godine... Ovo je najbolji crossover svih vremena na južnoslovenskom govornom području. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 13 Share Posted January 13 tose nisam nado: Malo je Rundek omasio tekst, ali svejedno <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted January 14 Share Posted January 14 Debeli izuva, ceo album 👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted January 15 Share Posted January 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted Friday at 10:41 AM Share Posted Friday at 10:41 AM What a Week Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Friday at 10:00 PM Share Posted Friday at 10:00 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Sunday at 09:32 AM Share Posted Sunday at 09:32 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Sunday at 09:40 AM Author Share Posted Sunday at 09:40 AM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts