DameTime Posted Sunday at 01:08 PM Share Posted Sunday at 01:08 PM 4 minutes ago, Stiletto said: Da li znaš nastavak replike? Spoiler Oh, and I suppose you think you're the proper person. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted Sunday at 01:14 PM Share Posted Sunday at 01:14 PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 01:16 PM Share Posted Sunday at 01:16 PM (edited) 8 minutes ago, DameTime said: Da li znaš nastavak replike? Hide contents Oh, and I suppose you think you're the proper person. U mene sumnjaš, sestro slatka? Spoiler I might be, if a right moment ever came. Edited Sunday at 01:17 PM by Stiletto 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 01:21 PM Share Posted Sunday at 01:21 PM 4 minutes ago, Stiletto said: U mene sumnjaš, sestro slatka? Reveal hidden contents I might be, if a right moment ever came. Spoiler You’re a conceited, black-hearted varmint, Stiletto! Dobro je znati da još neko može da citira jedan od najvećih filmova i romana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 02:22 PM Share Posted Sunday at 02:22 PM 43 minutes ago, DameTime said: Reveal hidden contents You’re a conceited, black-hearted varmint, Stiletto! Dobro je znati da još neko može da citira jedan od najvećih filmova i romana Moj maler je što sam prvo čitao knjigu pa gledao film. A film, osim što je morao da kompresuje knjigu (nema Vila Bentina, nema još dvoje Skarletine dece i još nekih likova) je prilično ispeglao karaktere Skarlet i Reta, u odnosu na one mračnjake iz knjige su gotovo anđelčići. Recimo, kad Ret kaže Skarlet "mačke su bolje majke od tebe", to mnogo teže udari u stomak u knjizi kad znamo koliko je užasan njen odnos prema Vejdu i Eli, deci kojih u filmu nema. I Ret i Skarlet su u knjizi teški rasisti. Ret robija zbog linčovanja crnca i član je KKK, Skarletin nipodaštavajući odnos prema Prisi je tek za priču. U filmu je to mnogo blaže prikazano. Predugo pričam za kafanu, osuši mi se grlo. Kelner, još jednu turu za ovaj sto! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Sunday at 02:24 PM Share Posted Sunday at 02:24 PM Dajm, ume da zanoveta Stiletto, te ne valja mu ovaj, te onaj, te ne valja pesma jer peva o tome kako je maznuo ribu ortaku...A i ne voli narodnjake. U inat njemu ponovo narodnjak: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Sunday at 02:33 PM Share Posted Sunday at 02:33 PM 4 minutes ago, Stiletto said: Moj maler je što sam prvo čitao knjigu pa gledao film. A film, osim što je morao da kompresuje knjigu (nema Vila Bentina, nema još dvoje Skarletine dece i još nekih likova) je prilično ispeglao karaktere Skarlet i Reta, u odnosu na one mračnjake iz knjige su gotovo anđelčići. Recimo, kad Ret kaže Skarlet "mačke su bolje majke od tebe", to mnogo teže udari u stomak u knjizi kad znamo koliko je užasan njen odnos prema Vejdu i Eli, deci kojih u filmu nema. I Ret i Skarlet su u knjizi teški rasisti. Ret robija zbog linčovanja crnca i član je KKK, Skarletin nipodaštavajući odnos prema Prisi je tek za priču. U filmu je to mnogo blaže prikazano. Predugo pričam za kafanu, osuši mi se grlo. Kelner, još jednu turu za ovaj sto! Oboje su užasni, što me ne sprečava da i danas verujem kako je ova toxic priča najveća ljubavna priča ikad 😄 Skarleta je prezirala prvo dvoje dece, zato što je prezirala muževe sa kojima ih je začela. Obojicu je smatrala nesposobnjakovićima i luzerima, da se izrazim u današnjem žargonu. Jedino je Boni, prvu ćerku koju je imala sa Retom, da kažemo volela ili bar prema njoj gajila neku naklonost. I jedino je drugo dete sa njim, koje su takođe izgubili, zapravo želela. Jesu rasisti, mislim oboje su bogataši sa Juga, odrasli sa privilegijom da ih crnci služe i obožavaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 02:40 PM Share Posted Sunday at 02:40 PM 15 minutes ago, Volter said: U inat njemu ponovo narodnjak: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Monday at 09:40 AM Share Posted Monday at 09:40 AM Artan Lili bukvalno najgori bend na svetu posle neprikosnovenog tandema Sars / Dubioza kolektiv. Debeli Coby jeste alfa seljačina ali je true priča i ispao je ozbiljan gotivac u jednoj situaciji u kojoj sam lično involviran. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Monday at 11:29 AM Share Posted Monday at 11:29 AM 1 hour ago, Chaos Is Me said: Debeli Coby jeste alfa seljačina ali je true priča i ispao je ozbiljan gotivac u jednoj situaciji u kojoj sam lično involviran. Kad već kažeš da si ga lično upoznao, jel si možda stigao da ga pitaš da li je istina da je radio traku u mraku u Iraku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted Monday at 11:30 AM Share Posted Monday at 11:30 AM 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Monday at 11:57 AM Share Posted Monday at 11:57 AM 26 minutes ago, Rajon Rondo said: Uzdravlje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted Monday at 12:55 PM Share Posted Monday at 12:55 PM niste vi istinski fanovi .. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 01:21 PM Share Posted Monday at 01:21 PM Još na započetu temu 🥲: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Monday at 01:25 PM Share Posted Monday at 01:25 PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted Monday at 01:31 PM Share Posted Monday at 01:31 PM Necu vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperTraktorko Posted Monday at 01:50 PM Share Posted Monday at 01:50 PM Brade patuljci u pripremi srpske nove godine... 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 01:53 PM Share Posted Monday at 01:53 PM 1 minute ago, SuperTraktorko said: Brade patuljci u pripremi srpske nove godine... Ovo je najbolji crossover svih vremena na južnoslovenskom govornom području. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Monday at 04:13 PM Share Posted Monday at 04:13 PM tose nisam nado: Malo je Rundek omasio tekst, ali svejedno <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago Debeli izuva, ceo album 👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts