Jump to content

Kafana pod obručima

Kronostime

Recommended Posts

@ Artan Lili i Cobe

Volim AL vec deceniju i nemam problem sto saradjuju sa takvim likovima. Ali pesma mi je sranje, nekako mi je cringe da ljudi od skoro 50 godina govore tu ih karas. Trudim se da ne budem elitista, mislim da je kod mene samo stvar senzibiliteta. 

@Devito  

Jel realno da lik ima jebeni iron cross na rukavici?

• Like 1
  • Thanks 1

1 minute ago, JPM said:

Realno, treba baš da budeš moron pa da zasereš saradnju sa Vranjkovićem. U principu možeš samo da statiraš.

Nisu se oni tu pitali puno...

Generalno, Artan je meni ok, može to da se sluša,nadam se da će se ova poslednja kolaboracija obrisati sa YT i iz sećanja

• Like 1
  • Love 1

Al muzika brate što bi rekli ovi mladi - kida, pošizim kad čujem Lejlu.

Evo još jedne koja me vraća u mlade dane kad sam za šankom zanosno vrckao dupetom, levom šakom udarcima o šank davao ritam i seksipilnim pogledom privlačio nežniji pol. :smiley53:

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1

Artan mi nije nesto prefejv, Cobi je wizard kad mu se ima dan. Moglo je to bolje.

Cobi je nesvakidasnji lik bio i pre nego je postao bilo ko. Naime zna ga moja verenica, tačnije sestra moje verenice, druzili se kao klinci, on nju muvao, ali je to carski radio. Ima zanimljive priče. Kad kazem zanimljive ne mislim samo na glupiranja, vec da je znao u drustvu da zapocne neke metafizicke teme inda ima cudne tripove.

Biseri iz blata stvarno nisu proseravanje, on je imao bas heavy tezak zivot u blatu Prokuplja.

• Like 1

Kažu da se najbolje vidi koliko brzo matoriš kad gledaš svoju decu kako rastu. Meni nekako još gore bude kad vidim da neki bend na koji sam dobijao povrede vrata u srednjoj školi sad ide na turneju povodom 40 godina od prvog albuma.

U to ime:

• Like 1

40 minutes ago, DameTime said:

Evo malo kvalitetne muzike za smarače iz ćoška 😄

Reveal hidden contents

Uh izvinjavam se, mislila sam na ovo

Reveal hidden contents

Kad vidim rođenim očima ovakve "izvođače" prva reakcija mi je

A odmah zatim

• Ha-ha 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...