Jump to content

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, Chaos Is Me said:

Najgora manifestacija nasvijet. 

jedna od stvari na koje sam ponosan u svom averidžara životu, je što nikada nisam išao na birfest, čak ni kao omladinac.

nije da je bila teška odluka: gomila bendova koji me ne interesuju feat milioni ljudi koji se vrte i bauljaju u krug feat ispijanje piva sa nedovoljnim brojem ionako odvratnih toitoija

• Like 3
Posted

Jes', bolje je bilo na Kalemegdanu.

Inače sad vidim, program za večeras odložen zbog najave lošeg vremena.

Trebalo je da bude Morcheebe večeras, što je kul. U nedelju Ana Popović, The Brand New Heavies i Obojeni Program, vrlo solidno (Bogdan level).

Posted
21 minutes ago, Smrtokapa said:

Najbolje je bilo na Kalemegdanu, jer sednes na zidine i ne smaras se u masi. Sidjemo dole na pocetku da proberemo piva koja inace ne mozes da kupis bilo gde u radnji, a za long-play cirku kupimo u prodavnici. Deo ekipe zabode dobro mesto, deo u nabavku, i posle kuliranje. Studentski dani... 

Kad su presli na NBGD, bio sam samo jednom. 

Sad vise ne pratim ni lineup-e iz godine u godinu, da li je vredno odlaska. Nisam ni znao da pocinje uskoro.

Disclaimer: nemojte pijani da se penjete po zidinama!

Posted
12 minutes ago, Kooineeperk said:

Studentski dani...

Ovaj deo je ključan, ne smeta ti blato, ne smeta ti gužva i srećan si što ćeš da se napiješ. :classic_biggrin:

(Od svega je ostala samo ljubav prema blatu i kaljuzi...)

• Like 1
Posted

Mene Beer fest nije nikad privlačio uglavnom zbog izbora izvođača. Ove godine sam htela samo Joker Out da čujem (opsesija od Eurosonga), ali ću ipak preskočiti, as usual.

Posted
2 hours ago, Smrtokapa said:

Inače sad vidim, program za večeras odložen zbog najave lošeg vremena.

Trebalo je da bude Morcheebe večeras, što je kul. U nedelju Ana Popović, The Brand New Heavies i Obojeni Program, vrlo solidno (Bogdan level).

solidno za nas 40+

kapiram da omladina gugla, ako su bas zainteresovani za program

Posted
1 minute ago, Snjofko said:

Wtf, bir fest pocinje veceras? 😳

Trebalo je, no rekoše mi malopre da je odloženo za sutra zbog vremenskih uslova. Ali kako je krenula kiša, ko zna kad će početi.

Posted
1 hour ago, Smrtokapa said:

Otkriveno je ko nas je zajebavao:

nwd03JT.jpg

U pitanju je bobs and vagene gang.

Hehe, gang, kapirate, kao Gang... nemojte ustajati...

On 6/4/2023 at 12:25 AM, Kooineeperk said:

Inace, u Svedskoj neki "nase gore list" Dragan Bratic, je formirao "Seks federaciju" i pokusava da dobije odobrenje da seks bude priznat kao sport. Nije mi bas najjasnije da li je u tome uspeo, neki su preneli da je to resena stvar ali sam u maniru "istrazivackog novinarstva" naisao i na neke respektabilnije izvore koji kazu da je to bilo odbaceno. Da li je opet pokusavao pa uspeo - ne znam, nemam bas toliko vremena da posetim istrazivanju. 

Dakle definitivno nista kao sto sam i posumnjao. Pa dobro, neka se pripreme "sportisti" za sledecu godinu... 

Kakve smo sve sportove priznali, ne bi me cudilo da u buducnosti i ovo zaista bude sport. Na primer breakdance kao sport. 

Posted
41 minutes ago, uini said:

naravno da treba paziti i usput uciti se, jer smo nauceni naopako, da nipodastavamo nekog levog, da bi docarali nekog desnog.

kada je dejmtajm nazvala nedovica patuljak, setio sam se,

Reveal hidden contents

0vi5o6zv5oc11.png?auto=webp&s=770ee24cac

Ovaj meme mi je izašao na Insta juče, samo sa baby Jodom. 🙃 A ja sam totalno target audience za ovo.