DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Zar ne počinje včrs? Joker Out bi trebalo da nastupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Najgora manifestacija nasvijet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Malo pejzaža Marsa 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 27 minutes ago, Chaos Is Me said: Najgora manifestacija nasvijet. jedna od stvari na koje sam ponosan u svom averidžara životu, je što nikada nisam išao na birfest, čak ni kao omladinac. nije da je bila teška odluka: gomila bendova koji me ne interesuju feat milioni ljudi koji se vrte i bauljaju u krug feat ispijanje piva sa nedovoljnim brojem ionako odvratnih toitoija 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 I feel you bro. Uini i ja samo na brnin men. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 4 minutes ago, freethrow said: I feel you bro. Uini i ja samo na brnin men. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ja sam išao ranije, čak sam se par puta i super proveo. Kad sam prešao 30-u baš mi se zgadio taj fazon, posebno od kada su prebacili na Nbgd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Jes', bolje je bilo na Kalemegdanu. Inače sad vidim, program za večeras odložen zbog najave lošeg vremena. Trebalo je da bude Morcheebe večeras, što je kul. U nedelju Ana Popović, The Brand New Heavies i Obojeni Program, vrlo solidno (Bogdan level). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 21 minutes ago, Smrtokapa said: Jes', bolje je bilo na Kalemegdanu. Najbolje je bilo na Kalemegdanu, jer sednes na zidine i ne smaras se u masi. Sidjemo dole na pocetku da proberemo piva koja inace ne mozes da kupis bilo gde u radnji, a za long-play cirku kupimo u prodavnici. Deo ekipe zabode dobro mesto, deo u nabavku, i posle kuliranje. Studentski dani... Kad su presli na NBGD, bio sam samo jednom. Sad vise ne pratim ni lineup-e iz godine u godinu, da li je vredno odlaska. Nisam ni znao da pocinje uskoro. Disclaimer: nemojte pijani da se penjete po zidinama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 12 minutes ago, Kooineeperk said: Studentski dani... Ovaj deo je ključan, ne smeta ti blato, ne smeta ti gužva i srećan si što ćeš da se napiješ. (Od svega je ostala samo ljubav prema blatu i kaljuzi...) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Mene Beer fest nije nikad privlačio uglavnom zbog izbora izvođača. Ove godine sam htela samo Joker Out da čujem (opsesija od Eurosonga), ali ću ipak preskočiti, as usual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 2 hours ago, Smrtokapa said: Jes', bolje je bilo na Kalemegdanu. Inače sad vidim, program za večeras odložen zbog najave lošeg vremena. Trebalo je da bude Morcheebe večeras, što je kul. U nedelju Ana Popović, The Brand New Heavies i Obojeni Program, vrlo solidno (Bogdan level). solidno za nas 40+ kapiram da omladina gugla, ako su bas zainteresovani za program Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 5 hours ago, DameTime said: Zar ne počinje včrs? Joker Out bi trebalo da nastupa. Wtf, bir fest pocinje veceras? 😳 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 1 minute ago, Snjofko said: Wtf, bir fest pocinje veceras? 😳 Trebalo je, no rekoše mi malopre da je odloženo za sutra zbog vremenskih uslova. Ali kako je krenula kiša, ko zna kad će početi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Ha, eto, pogodio sam 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Otkriveno je ko nas je zajebavao: U pitanju je bobs and vagene gang. Hehe, gang, kapirate, kao Gang... nemojte ustajati... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 1 hour ago, Smrtokapa said: Otkriveno je ko nas je zajebavao: U pitanju je bobs and vagene gang. Hehe, gang, kapirate, kao Gang... nemojte ustajati... On 6/4/2023 at 12:25 AM, Kooineeperk said: Inace, u Svedskoj neki "nase gore list" Dragan Bratic, je formirao "Seks federaciju" i pokusava da dobije odobrenje da seks bude priznat kao sport. Nije mi bas najjasnije da li je u tome uspeo, neki su preneli da je to resena stvar ali sam u maniru "istrazivackog novinarstva" naisao i na neke respektabilnije izvore koji kazu da je to bilo odbaceno. Da li je opet pokusavao pa uspeo - ne znam, nemam bas toliko vremena da posetim istrazivanju. Dakle definitivno nista kao sto sam i posumnjao. Pa dobro, neka se pripreme "sportisti" za sledecu godinu... Kakve smo sve sportove priznali, ne bi me cudilo da u buducnosti i ovo zaista bude sport. Na primer breakdance kao sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 16, 2023 Share Posted June 16, 2023 41 minutes ago, uini said: naravno da treba paziti i usput uciti se, jer smo nauceni naopako, da nipodastavamo nekog levog, da bi docarali nekog desnog. kada je dejmtajm nazvala nedovica patuljak, setio sam se, Reveal hidden contents Ovaj meme mi je izašao na Insta juče, samo sa baby Jodom. 🙃 A ja sam totalno target audience za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts