Stiletto Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 hour ago, DameTime said: E jebiga sad, nisam htela da isečem uradak zbog svog OCD-a. Deljenje dijagnoza drugim forumašima je nekad bilo kažnjivo na ovom Forumu. Da vidimo šta će moderacija da kaže na to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 mislim da nije kaznjivo ako je sam sebi udelis a verovatno se zavitlavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 hour ago, uini said: nacija A što se tiče "nacija" moj stav povodom toga je odavno poznat, tako da mi ne prišivaj svašta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 3 minutes ago, Stiletto said: Deljenje dijagnoza drugim forumašima je nekad bilo kažnjivo na ovom Forumu. Da vidimo šta će moderacija da kaže na to... Ne postoje dve mene, samo jedna. 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 13, 2023 Author Share Posted June 13, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Ne postoje dve mene, samo jedna. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 11 minutes ago, Stiletto said: Deljenje dijagnoza drugim forumašima je nekad bilo kažnjivo na ovom Forumu. Da vidimo šta će moderacija da kaže na to... Pa nije rekla tvog vec svog. Tako da ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 8 minutes ago, Don Dusko said: Pa nije rekla tvog vec svog. Tako da ne znam... A ja, osim što sam matora budala, sam više nego očigledno i matora ćorava budala. Izvini, @DameTimeako ikako može. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Just now, Stiletto said: A ja, osim što sam matora budala, sam više nego očigledno i matora ćorava budala. Izvini, @DameTimeako ikako može. Sve je okej 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 3 minutes ago, Stiletto said: A ja, osim što sam matora budala, sam više nego očigledno i matora ćorava budala. Izvini, @DameTimeako ikako može. cekaj, onda i onaj reply oko nacija nije zavitlavanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 4 minutes ago, uini said: cekaj, onda i onaj reply oko nacija nije zavitlavanje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 9 minutes ago, Stiletto said: A ja, osim što sam matora budala, sam više nego očigledno i matora ćorava budala. Izvini, @DameTimeako ikako može. Cekaju drugari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Just now, Clash said: Cekaju drugari Ne igram se s decom... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 (edited) Aj da malo prekratimo vreme do titule regionalni izazivaci nasilja i linca na kosarkaskim utakmicama, @DameTime evo ti tema za razmatranje... Robert De Niro ce uskoro postati otac u 79-oj godini dok ce Al Pacino opet osetiti cari roditeljstva u 83-oj. Na stranu slobode ljudi da rade sta hoce i sloboda razmozavanja i produzavanja vrste, koliko je eticki/normalno/zdravorazumski da rodis dete starcu kada znas da ce za koju godinu taj starac biti prvo zakucan za krevet a onda ce biti long gone kada dete bude trebalo pravog oca da ga usmerava u zivotu. Mada iskreno ne mislim da ce udovice tugovati mnogo posle smrti. Devojka Al Pacina ima zavidnu istoriju deljenja carsava sa starcima kao sto su neki nemacki tajkun, Mik Dzeger a povezivali su je i sa besmrtnim Klintom Istvudom. Voli malo starije... i malo bogatije. De Nirova barem izgleda kao da moze da ga nosi u zubima kada zanemoca Edited June 13, 2023 by Tamburinjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 10 minutes ago, Tamburinjo said: Aj da malo prekratimo vreme do titule regionalni izazivaci nasilja i linca na kosarkaskim utakmicama, @DameTime evo ti tema za razmatranje... Robert De Niro ce uskoro postati otac u 79-oj godini dok ce Al Pacino opet osetiti cari roditeljstva u 83-oj. Na stranu slobode ljudi da rade sta hoce i sloboda razmozavanja i produzavanja vrste, koliko je eticki/normalno/zdravorazumski da rodis dete starcu kada znas da ce za koju godinu taj starac biti prvo zakucan za krevet a onda ce biti long gone kada dete bude trebalo pravog oca da ga usmerava u zivotu. Mada iskreno ne mislim da ce udovice tugovati mnogo posle smrti. Devojka Al Pacina ima zavidnu istoriju deljenja carsava sa starcima kao sto su neki nemacki tajkun, Mik Dzeger a povezivali su je i sa besmrtnim Klintom Istvudom. Voli malo starije... i malo bogatije. De Nirova barem izgleda kao da moze da ga nosi u zubima kada zanemoca Pre nego što odgovorim detaljnije, biće da smo telepatski povezani ti i ja 😛 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 13, 2023 Author Share Posted June 13, 2023 Zvonimir Rogoz postade otac u `92 godini i nije se bunio. Ova dvojica su klinci za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 13, 2023 Author Share Posted June 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Stoka zapalila rogove biku..pa ih ovaj malo razbacao..jednog možda i zanavijek Ako Nije mi žao Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Mišel Fajfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 5 minutes ago, Volter said: Mišel Fajfer 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Wtf, bir fest pocinje sutra? 😳 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts