SteveFrancis#3 Posted June 8, 2023 Share Posted June 8, 2023 6 hours ago, advokat kuče, tečefon said: Da, to je batica. Naravno, kazu da nije jedini whistleblower. Videcemo koliko ce ih jos biti i kakvih profila, te hoce li to napraviti dovoljno jak pritisak da se konacno nesto konkretno obelodani. Ranije sam bio ogorcen i iznerviran tolikom konspiracijom, tajnovitoscu, uskracivanjem znanja covecanstvu i de facto zamrzavanjem njegovog progresa. Medjutim, korona je ogolila stravicnu krhkost ove civilizacije. Mi nismo sposobni da pojmimo najbazicnije koncepte, obradimo najosnovnije informacije. U stanju smo da za jedno popodne urusimo bukvalno sve sto tu civilizaciju cini i na cemu pociva. U trenutku eksplodira panika, ljudi se tuku za bocu dezinfekcionog sredstva, kupuju stotine rolni toalet papira, 'bore' se protiv virusa ivermektinom... Stotinu puta sam ponovio u sebi daj, prekinite saradu, recite sta znate, odavno smo spremni, zasluzujemo da znamo. Ali, jesmo li zapravo? Koliko ljudi zaista moze da se nosi sa implikacijama tog 'reveala'? Sta u tom slucaju nude vlade zemalja sirom sveta svojim gradjanima, a kako im ti isti gradjani na to uzvracaju? Ne znam, mozda je u pravu Jack - you can't handle the truth. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 King gizz su se navukli na Tool opasno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Naseckao sam domaću kobaju,malo pečenice,nešto sira..spremio paradajz i ljutu papričicu..vops stavio u frižider. Da malo zamezim kad me alarm probudi u pola tri za utakmicu..@uini 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 profi setting^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ti beše ljubiš ljuto? No Homo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 1 minute ago, Drug Crni said: Ti beše ljubiš ljuto? No Homo ljubim ljuto i uvece i ujutru i popodne. nego me rajca ta domacja kobaja [nothin homo], jel mekana ... mnogo volim mekane kobaje 😶 chorizo style, jos bolje ako ima kima umesto aleve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Da,da..sećam se kako si jednom negde kukao kako nigde ne možeš da nađeš dovoljno ljutu papriku..ne sećam se kakvu,mlevenu i guess.. 7 minutes ago, uini said: jos bolje ako ima kima umesto aleve Ne..ovo je tradicionalna bačka (+baranjska)..aleva domaća mlevena skroz..sad još ima mekoću Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 bitno je da je mekana. ljuto najvise volim sveze ali se ne bunim ni za sos, mleveno i iteracije edit bunio sam se za sveze ljute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 bitno je da je mekana. ljuto najvise volim sveze ali se ne bunim ni za sos, mleveno i iteracije edit bunio sam se za sveze ljute.Buniš se kao i svaki drugi umetnik, ništa novo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 kada se ne bunim za ljuti sos, onda nisam umetnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 kada se ne bunim za ljuti sos, onda nisam umetnik.Onda si kritičar umetnosti 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 da, onda samo kriticki osudjujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 16 minutes ago, uini said: bunio sam se za sveze ljute. Aha..nisam bio siguran da li je bila sveža ili mlevena (aleva) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 ..sad se i ja lozim da ustanem do 04h, iako imam samo kobaju iz zlatiborca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 vrlo odlican set. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10, 2023 Author Share Posted June 10, 2023 `brojtro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 umetnos': 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10, 2023 Author Share Posted June 10, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 au, kronose 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) Kakav dad joke momenat Edited June 10, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 bolje da ljulja, nego da zulja, sada zvuci kao supreme haiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 2 hours ago, Kronostime said: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts